16311
-
#6237 nekem kazin van meg tobb eve csak nem tudom hol van:D -
Kacsa_ #6236 Húú az milyen minőségbe van meg? Nekem is megvan de az gyenge!! Az az ALAPMŰŰŰ. -
#6235 ja... -
#6234 amikor Pike Speakon megy? -
#6233 jaa értem szal azt nem vágod....Ari Vatanen-Climb Dance megnézed beszarsz..::-DD -
#6232 mit nezel meg? -
#6231 mit mivan ? -
#6230 mi van? -
#6229 pedig nem is néztem meg a futam elött a Climb Dancet :-DD mivan ha megnézem ? :-DD nem lett volna remegés stb. bealáztam volna mindenkit egytől egyig :-DDDDDD -
#6228 :PPPP -
#6227 nana:) -
#6226 egyébként én se vágom hogyan csináltam...VÉRSZEM POWAHH :-DD -
#6225 mégse lősz ilyet...:-DDD -
#6224 megszokas:D -
#6223 Legyen fenn az oldalon közszemlére téve. A régebbiek is kellenének. -
#6222 bocs, ha hülyeséget kérdezek, de akkor miért nem neki küldted el???? -
#6221 dede csak tuti meglegyen minden nem ugy mint az elozo versenyen -
#6220 Én ott se voltam :) -
#6219 Freak elkuldtem az a elodonto replayet nehogy Prezsi unatkozzon:)) -
#6218 lol kerdezd:) -
#6217 esetleg kérdezzem meg erről is a készítőket? :) -
#6216 Gondolkoztam(mondjuk nem tudom hogy sikerult:) az is kerdes am hogy mennyit fog zabalni egy server mert lehet hogy megeszi a gepet.
Tehat megint szerintem varakozo allaspont.
60e kicsit soknak tunik nekem ne vedd sertesnek csak mondom, 4-es Blade servert akartok vagy mi?:))
Namost en akartam mar regen is egy servert, korbekerdezem megint a lehetosegeket savszel ugyileg mert akkor megoldhato lenne olyan modon hogy a gepbe nem kell beszalni csak a savszel araba es az sem teljes osszeg.
de ez is a hardware igenytol fugg mennyit zabal le a geprol.
Mindegy mindenki szsoljon hozza aztan lesz valami:D -
#6215 Bobbi megneztem es nem ertem mitol 1:32.34 mert nem volt valami uber:DD -
#6212 Hello! Na mikor lesz a verseny? Este 9, vagy ez meg nem biztos? -
#6211 engem néztél ? z utso körön azzé felakadt a szemed ? :DD amúgy még nem is indult jónak...singleban átlagosnak számított volna....csk az utso részen mentem jobbat mint az átlag.... -
#6210 na ezt nem értem....de most télleg...amikor téged néztelek nem éreztem a sebességet annyira....ezért mondtam hogy amolyan biztonsági vezetés volt, főleg a sikán....bezzeg nekem, minden kör 1 cérna szálon függött mégis csak az utso volt jó kör.... -
#6209 ja nem megnezem :) de ugye amikor nezted kapaszkodtal, amikor engem neztel nem ijedtel meg nagyon a sebessegtol?:)))))))))) -
#6208 :-DDDDDD nem fullmak............amúgy megnézted a replayt ? -
#6207 Norbi veled is dumcsi amit a multkor mondtal hogy is lenne ez? -
#6206 igaz.....LOL......még repülő sem :-DDD -
#6204 fullmak lol:) -
#6203 :-DDDDDDDD nem..... -
#6201 hihi -
#6200 majd figyeld meg "B"-ből befigyelek olyan idővel hogy csúszni fogtok ....:--DD -
Kacsa_ #6199 Atx-es ház? :DD -
#6198 Keresemre Freak irt a keszitoknek a dedikated server ugyeben, azt irtak hogy fog futni 1 gepen tobb dedikated server.
Manualisan lehet majd allitani a portokat, elvileg a 0.2-ben benne lesz.
?Na igy mar lehet mozogni az ugyben. -
#6197 de az olyat üt hogy még....többe kerül mint 1 ház :-DDD -
#6196 nalam csak egy van bobbi:DDD -
#6195 hát beszarok már...mindenki nagy millás ? akkor már csak divatból is még a WC-be is veszek gépet :-DDD -
#6194 fasza... biztos audnia kellett lol.
mondjuk jönni se tudtam volna(anyám adóbevallást csinál, másik 2 gép is foglalt volt)