16311
-
dashed_ #6939 billenyuzeten jatszol??? -
Marki.. #6938 Ezt nem igazán értem. Lehetséges az, hogy ha kanyarodsz, akkor ellentétesen mozog a kormány, ekkor az axis beállításokban be kell kapcsolni az invert-et a kormányozásnál. Vagy nem értem, mert ha beszedsz egy kanyart, akkor persze hogy az ellentétes irányba akar fordulni a kormányod, mert a beállítástól függően olyan erők hatnak rá. De be lehet úgy is állítani, hogy ne ellentétes irányba forduljo, csak így picit nehéz vezetni. -
#6937 Hi!
Most szedtem le a játékot, de van egy kis gondom! A kormány úgy működik nálam, hogyha beveszek egy kanyart, akkor az ellentétes irányba fordul a kerék. Miért? -
#6936 nem tom, kicsit lol lenne -
#6935 ja, de vasárnap is :D -
[Walaki]D`Lair #6934 Haha én már vagy 3 hete ezen filózok :DDD
FREAK mit szólsz? -
#6933 ehh
jövő hét az már holnap van :-DDDDDD -
#6932 Jelentem, a KGST mod rohamos gyorsasággal halad előre :)
Ha így megy tovább a jövő héten elkészülnek az első ingame shotok a Trabival :D -
#6931 ehh:-DD
éppen ezt dumcsiztm BLASTA KIRÁLLYAL :-D
csak nem tálaltam még ki nektek :-D -
[Walaki]D`Lair #6930 Majd ha vége a szezonnak, szervezzünk már egy LFS összejövetelt...Ahol mindenki (vagy sokan) ottlenne, a bajnokságból!! Az nagyon fasza lenne... -
Marki.. #6929 Remek oldal ez,még nem láttam,sok videó van itt.
Pl. ez:
http://video.racing.hu/files/1000/tagaiek_bukasa.mpg
Mit basztál el Jacek? :DDDDDDDD -
#6927 ?? -
Marki.. #6926 Mi nem játszunk crackelt programokkal :D
Egyébként is utálom, ha bejön egy csomó pop-up windows. :DDDD -
Marki.. #6923 Nehéz rávenni őket mi, Freak :DDDDDDDD -
#6921 na ebben van egy olyan rész amit még én sem értek...:D
szal
tegnap kezdtem kb hajnali 4kor a cs-t és 1-2 óra szünet beiktatásával mostanáig játszottam....
-
#6920 ja nagyon fasza játék....de nem egész este játszottam azt hanem tegnap hajnli 4kor kezdtem és onnan max összesen 1 óra mostanáig nyomtam...max 1-2 óra megszakitással persze....
nem sok az a 4-5 század ? :DD szerintem 1-3lesz :DDD -
#6918 ehh :DDDDDDD
nem LFS amúgy hanem CS :P -
#6916 jó reggelt all!
mindenki alszik ?
LOL le se feküdtem :-DD -
[Walaki]D`Lair #6915 Bakker...Most néztem! Cedje Dervo legjobb köre 1:32.42 Advanceden!!!! Te meg 1:32.05-öt nyomtál!!! Hát bazzz......-Gratula.... -
[Walaki]D`Lair #6914 -
#6913 enyém a szerver, lepasswordösítem, és akkor gyertek, nyomjunk egyet -
Marki.. #6912 Én is lassan kezdek magamra találni a GP normal pályán. -
#6911 Miért csak öt fős a szerver most? -
#6908 ha a végét cseszted volna el akkor nem lett volna 1.32.5x, szal a közepét baszod el....amúgy szép gratula -
[Walaki]D`Lair #6907 nyihihiiiii vezetek akkor 0.02 másodpercel :DDDDDDDDDD -
Nyiri #6906 en nem versenyszeruen nyomom, csak addig csinaltam mig meg nem lett a turbo, azutan a gp palyakon ugy probalok menni hogy minden kanyart keresztbe es minel gyorsabban, kurva jo kis hulyules :] -
[Walaki]D`Lair #6904 ÓÓÓÓÓ HOGY BASSZA MEG A KURVA ISTEN!!! AKKOR MÉG SOKÁIG KELL GYÖTRŐDNI A LÁMÁKKAL A KÜLFÖLDI SZERVEREKEN...:((( -
#6903 ehhe :-DDD -
Marki.. #6902 Nem lesz sérülés, sőt még release1-ben sem az első két adagban valószínüleg. -
[Walaki]D`Lair #6901 Rettegjetek a HSF Teamtól azon a pályán :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ja nem...Már lesz benne sérülés :))))) -
Marki.. #6900 Jaja, szerintem az benne lesz, ha mázlink van. Mondjuk versenyezni nem lehet majd rajta szerintem, de hülyülni igen. -
Nyiri #6899 en a skid padra gondoltam :]
az is egy palya, lentebb van egy kep (harom kereken levo auto) -
[Walaki]D`Lair #6898 Na igen...de úgy mi nem? -
#6897 nagyon is egyszeru felboritani egy kormany mozdulat es borul 59-60 korul -
[Walaki]D`Lair #6896 Legközelebb kevesebb szeszt igyál verseny előtt :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
[Walaki]D`Lair #6894 Na ez nagy baromság....Trabantot hihhetetlenül nehéz megborítani... -
#6893 de most komolyan van valami köze a gépnek ahhoz hogy crc-s lett ? -
#6892 nemtom mivan velem de ma igen pörögtem.....olyan köröket mentem hogy még.....legalábbis számomra szenzációs volt mindegyik.....pl az egyik olyan volt hogy az első szektorban 0.31.61 volt a vége meg 1.31.88 lett !!! -
#6891 hahahahaaha -
Marki.. #6889 Add el a géped Bobbi, nem ez az első eset. :DDD