16311
-
#7106 te buuuuuuuuuuutaaaaaaaaaa vaaaaaaaaaagy! -
Ion5 #7105 Ez a játék nnneeeemmmmm jóó!!!!!!!!!!! -
#7104 Test 0.2 should be released at the end of February -
#7103 Na megyek, letöltöm a 0.1P-t. -
Nyiri #7102 Gergo: tanultam -
#7101 ja tök igénytelen, Mini Morris, F360, Formula Renault, tuning supra........ van benne kemény egy darab touring car -
[Walaki]D`Lair #7099 BoBBi #7062 : "Én is fosni szeretnék emberek!! :-D"
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
-
[Walaki]D`Lair #7098 a faszdörgölő moszkvics :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#7097 asszem kell neki valami kontroller -
#7096 FREAK: ezt a Netkart kipróbáltad? csak kormánnyal lehet irányítani? nekem egy tapodtat se mozdul a gép.... -
#7095 Nyiri! Ezt a vágó-dolgot tanulni is lehet valami tanfolyamon, vagy csak a gyakorlat teszi a mestert? -
donpedro25 #7094 Sajnos a logok miatt a neveket nem változtatta meg, pedig az a legjobb. Az Index fórumok nevein már betegre röhögtem magam.
Bár ott is csak azok változnak, amelyek több tagból állnak, pl.
- The Evil - helyett
The "Démoni Faszharcos" Evil -
#7093 lol, ritkán jönnek ki ilyen jók, de ez bejön :DD -
donpedro25 #7092 Ki kéne próbálni a Gamestar&576 topicon is.
Így legalább hasonlítana az eredetihez.
Egyébként több oldalt is megnéztél visszafelé? Ugyanis lehet. A kedvencem a #2 és #3:
#2/Walaki: "Én pl. Rengetegszer találkozok magyarokkal LFS-közben. A ribanc barátommal szoktunk felbaszni, de persze mások is jönnek mindíg."
#3/Walaki: "Mármint a faszvakaró haverommal."
:)) -
#7091 mondjuk Walaki szövegén alig érezhető a változás:
"LOL! Sikerült 3 kerékre állítanom a paraszt GTi-t!!! Nem kellett hozzá más, csak a faszomgeci gyári setup (LOL) és úgy 40-el körbe-körbe turházni...faszán emelgeti a lószar kerekét..." :D -
donpedro25 #7090 Bocs, OFF:
Ezt ismeritek?
LFS topik másképp
nagyon LOL -
#7089 NETKAR
Ígéretes project, a fizikája figyelemreméltó, a többin még van mit csiszolni. -
#7088 NetKar -
Nyiri #7087 NetKar???? -
#7086 az a baj, hogy nem lehet asszimetrikus setupot csinálni, azzal pedig lehetne szórakozni........ ha már a NetKar is tudja, remélem, az LFS-ben is benne lesz -
[Walaki]D`Lair #7085 LOL! Sikerült 3 kerékre állítanom a GTi-t!!! Nem kellett hozzá más, csak a gyári setup (LOL) és úgy 40-el körbe-körbe menni...faszán emelgeti a kerekét... -
[Walaki]D`Lair #7084 dö beszt!!! -
#7083 Lada póver :DD vagy DÁCSIJA :D -
[Walaki]D`Lair #7082 -
[Walaki]D`Lair #7081 neked jó a moszkvics is nem te mondtad? -
[Walaki]D`Lair #7080 -
#7079 nekem van veto jogom lehet en akarok trabiban ulni:DDDDD -
[Walaki]D`Lair #7078 KÖSZIKÖSZIKÖSZIKÖSZIKÖSZIKÖSZI
Hálám örökké üldözni fog...:))) -
[Walaki]D`Lair #7077 Nyeh...most volt edzés :DDD
Norbit bebüntettem....volna, ha nem nézem el hogy nem 4 kör, hanem 5 %-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Toya #7076 Igazából a Hungarian Grand Prix Legends Masters futamokról kellene valami ehhez hasonló videókat csinálni.
Tudod ez mostanában nagy divat lett, hogy az online bajnokságok minden futamról kinyomnak egy-egy kedvcsináló videót is.
Ha gondolod, akár saját oldalon is mehet egy ilyen rész a HSW-n. -
Nyiri #7075 1-1,5 evig vagokent dolgoztam egy tvnel es most felelevenitettem, jo kis nosztalgia volt -
Nyiri #7074 Grand prix legendsre gondolsz? :)
szivesen :) -
Toya #7073 Nincs kedved más játékokhoz is hasonló videókat csinálni ? -
Nyiri #7072 thx :) -
Toya #7071 Király lett Nyiri :-) -
#7070 le fogom szedni rövidesen! -
Nyiri #7069 ugy ertem a vezetest :D -
Nyiri #7068 Amugy egerrel csinaltam a videot... -
#7067 elvileg mindegy, de most a Trabi team-et csináljuk, itt Walaki és Bobbi lesznek -
Nyiri #7066 http://w3.enternet.hu/nyyry/lfs.avi
itt a video, bocsi hogy ilyen a minosege de 566 megarol indult, es igy is 15 mega, pedig divx5 a kodolas es 900-as a bitrate
majd velemenyt :D