16311
-
Kacsa_ #7864 Leszek szerver egész este. De akkor pörgessük meg a dolgot, nincs kedven éjfélkor is itt tökölni....(de csak azért mert holnap suli:) -
[Walaki]D`Lair #7863 Akkor ma este 8-kor verseny.....(remélem nem fog a társaság fele NASCAR 2003-azni :))))) -
#7862 Nincsenek fent a replay-k. -
[Walaki]D`Lair #7861 Nem csinálod meg a legutóbbi verseny táblázatát? -
Marki.. #7860 Hehe, valószínüleg az egyik tartalékideje, velem is így csinálta a GP pályán. Most nem tudok menni, mert pedált szerelek :D, de utána megpróbálok egy HLVC-t menni. Zolinak is érdemes lenne megpróbálni, azaz 1.32.34 könnyen megdönthető. -
#7859 Betoyok, Dervo ment 1:32.34-et Advanceden. -
Marki.. #7858 Nem lenne hátrány, ha a kvalifikációs idők kiíródnának még a verseny megkezdése előtt. -
[Walaki]D`Lair #7857 Hogy jó-e????? Kurvajó idő!!! -
Kacsa_ #7854 Megvolt a Ballagavatóm vagy mi. Még 1 picit másnapos vagyok de van server. Aki akar jöjjön ,aki nem az ne. -
Marki.. #7853 Én is nyomnám, ha meglenne. De csak a demo van meg. -
[Walaki]D`Lair #7852 Azért ez így nagyon fasza.....Mindenki a Nascar 2003-at nyomja......holnap lesz még egyáltalán verseny???? -
#7851 pedig en megtettem mindent:DD -
[Walaki]D`Lair #7850 Haló-Heló szevasztok elektor kalandorok!!!! :DDDDDDDDDDDDD
Visszatértem!!!!!! Nem törtem ám össze magam!!! (kabbe Ákos! :DD) -
#7848 na senki tobbet harmadszor? -
#7847 Lehet, hogy tényleg az egered rossz, és ki kell tisztítani, de hasonló tüneteket produkál más hiba is. Lehet, hogy nálad nem ez volt, de már sok ember tapasztalt (én is) input lag-eket, ami annyit jelent, hogy időnként rövid ideig se a billentyűt, se az egeret nem hajlandó érzékelni, az autó meg megy úgy tovább, ahogy éppen állt. Én is először azt hittem, hogy az egeret kell kitisztítani, de hiába tisztítottam, semmi nem változott.
Egyszóval az input lag-eket meg lehet szüntetni, ha az options/misc-ben a screen lock-ot on-ra állítod, a minimum sleep-et meg 0 helyett egy nagyobb értékre, pl. 1-re. -
#7846 175886321 ICQ szamom ha valaki idomerot akar futni vonyitson!!!!!! -
#7844 mar nem vagy utolso ezt elarulom:)))))))) -
#7843 mi a kettes master ip-je ? -
#7842 helyes, a versenyen is van helyed -
donpedro25 #7841 Na, kösz a lehetőséget srácok, sajna nem igazán tudtam élni vele. Az egerem ma kivételesen szarul működött, ragad az egérpad, szóval a körülmények sem voltak ideálisak, de így legalább van mire fognom a gyenge teljesítményt. :)
Mindenesetre az kiderult, hogy adv-ra még rengeteget kell gyúrnom... :)
Nem baj, nem adom fel, holnap megint jövök. -
#7840 175886321 ICQ szamom ha valaki idomerot akar futni vonyitson!!!!!! -
#7839 kettes masteren van szerver, gyertek! -
donpedro25 #7838 sajna csak kb. fél órám van, de addig csinálhatok egy szervert, amire bejöhetsz, mint ellenőr -
donpedro25 #7837 ja, hogy most advancedon mentek...
á, ott örülök, ha 35 alá beférek -
#7836 Advanceden az már elég jó idő
tudsz szervert csinálni? -
donpedro25 #7835 Én is mehetek, vagy még várjak?
Bár az egerem ma egész nap akadozott, szóval számítsatok rá, hogy nemigen fogok még 33 alá se menni -
#7834 EMBEREK! 8 ÓRA!! LEHET IDŐMÉRNI! -
Kacsa_ #7833 JÓ, köszönöm szépen -
#7832 nyugi, indulhatsz akkor is, utsó helyről -
Kacsa_ #7831 Nem, de ha ma nem megyek időmérőt akkor nem tudok a versenyen se menni?
Szombaton (másnaposan) is lehet menni? Vagy most mit tudok csinálni? -
#7830 hellla :D
walaki remélem összetöröd magad a sítáborban :P
és majd lejössz bulizni mer már nagyon kéne a szédülés :P na amit itt leirtam ennek semmi értelme :D
mert most is szédülök :PPP
csá csummi :D
bobbi meg állat :D -
#7829 nem volt senki??? -
#7827 Basszus én még csak most jutottam el odáig hogy megnézzem Nyiri magánszámát turboval, de az valami esssszzzméletlen hogy milyen JÓ ! Ha olvasod a fórumot akkor ez úton is GRATULÁLNÉK NAGYON SZÉP -
dashed_ #7824 Lfs oldal masnal se jon be ?? nalam :
"login error, please come back later" -
Kacsa_ #7822 Én meg nem...,Juhéééééé :))
Gratula!! eddig legalább ha kormánnyal voltál meg tudtalak szorítani...sebaj lesz ez még így se -
Kacsa_ #7820 Norbi én elmentem aludni, nem megy ez ma nekem :((
Időmérőt meg majd holnap megyek (valahogy) -
Kacsa_ #7819 Itt vagyok a szerveren :DDD -
Kacsa_ #7814 Mijeza nagy pangás itt mostanában? Se Marki, se Tilus, Sanzik. Vagy még a hó fogsága teszi? -
#7813 én nem garantálom, de valaki tuti ott lesz -
Kacsa_ #7812 Ha gondot okoz akkor inkább vállalom az utolsó helyet....De akkor had indulhassak!
Ma este 8-kor lesz szerver Freak (vagy 1 másik szervező)benézhetne. Ja és Norbi (most már szokás szerint:)