16311
-
[Walaki]D`Lair #8409 benne vagyok a vilco-ban...:)
[honnan lehet leszedni?] -
#8408 srácok akkor ma este megint egy 50 körös race ok ? tegnap igen máser volt, csak kevesen voltunk, én meg nem gyurtam rá és elzsibbadt a kezem :)) kéne a szerver mellett egy roger vilconak is futni....madj a pontos kezdést beirom.....mindenki jöjjön aki tud és akar -
#8407 márpedig elhiheteted, hogy hardveresen le van korlátozva..... -
#8406 agyad az teves:DDD -
#8405 hát fene tudja..... de mondjuk sávszélesség témában 2x2 soha nem 4...... ha ilyen egyszerű lenne a számtan, minden szerver füstölve égne, elvégre egy 100Mbit-es kártya hogy szolgálna ki több 10000 usert?
szal itt köd van azért -
Marki.. #8404 nade, ha mérem az időt egy stopperórával és hogy azalatt hány byte jött le, az adja nem? és ez mondjuk 13Kbyte/s, ami jóval több mint 64 kbps.Majdnem kétszerese. -
[Walaki]D`Lair #8403 nekem télleg annyi...múltkor blasta töltött rólam anniyval...folyamatosan.... -
#8402 téves adat :) -
Marki.. #8401 hát ez az? Mér Freak? -
#8400 nade akkor mert 13kb\s az uploadom???? -
#8399 szerver a 2-esen félóráig -
budasp #8398 Nálam, 33.6-os modemmel szinte esélytelen online játszani. 200 a legkisebb ping time, amit elérek a szerverlistán, igaz ezek mind külfödli szerverek. Azért kiváncsi lennék hogyan menne a game hazai szerverrel... -
Marki.. #8397 Nem véletlen szerintem, hogy Jacek és Norbi is jól tud hostolni. Nekem 336/79 szokott(múltidő) lenni, és nem is vagyok jó host. De hogy 3 napja mér megy már folyamatosan 200 alatt napközben azt nem tudom. Meg is látszik, mert a szerverek 500-as pinggel kezdődnek most, pedig előtte 250-es volt a legnagyobb mindig. Reggel ismét jól megy 336 körül, de csak pár óráig, aztán suxx. Nem hiszem, hogy az ADSL függene a felhasználók számától annyira, mert előtte sem függőtt. ha valaki tud segítsen. -
#8396 jaj ez a teszt lol, mindenre másfélszer annyit ír
én dolgoztam szolgáltatónál, és tudom, hogy LE VAN KORLÁTOZVA, olyan isten nincs, hogy bármit ingyen adjanak -
[Walaki]D`Lair #8395 NA...inkább seake ügyét boncolgassátok...
#8387 -
#8394 nem keptelenseg ennyivel tobbet ad a szolgaltato -
[Walaki]D`Lair #8393 itt az enyém :
Downstream 400 Kbps (50.0 KB/sec) 432 Kbps (inc. overheads)
Upstream 109 Kbps (13.6 KB/sec) 117 Kbps (inc. overheads)
-
[Walaki]D`Lair #8392 hoppáá...ez seake eredménye :DDD -
[Walaki]D`Lair #8391 Downstream 160 Kbps (20.0 KB/sec) 172 Kbps (inc. overheads)
Upstream 85 Kbps (10.6 KB/sec) 91 Kbps (inc. overheads)
-
#8390 fizikai képtelenség -
[Walaki]D`Lair #8389 azért ez kurva érdekes....
ADSL, ami 384/64-es, az a valóságban 400/108.... -
[Walaki]D`Lair #8388 ezekután mit vársz? :DDDDDD -
#8387 Hi allstars!Szeretnék indulni a hétvégi bajnokságon ha lehet best időt nem írok mert tilos mint a dudálás (á la Freak),de a megfelelő topikba beírtam!Please!THX! -
[Walaki]D`Lair #8386 Jajjjj de ügyes vagy!! Én meg azt hittem, hogy valami értelmeset írtál :DDDDDDDDDD
Mondjuk a hétvégi indulásoddal kapcsolatban :PPP -
#8385 Megint előrébb -
#8384 Fölrakom a topikot az első helyre mert mingyá kimegy az első 30-bőL -
#8383 na nyitottam egy topicot a best timok számára, de most ha itt meglátok egyetlen egy időt is végetek :)) szóval lehet oda is jönni -
[Walaki]D`Lair #8382 bazzz!!!!!
Ezt nézzátek meg!!! ultramegagigahiperLOL....
http://sertes.goldengate.hu/stuff/epsylon/vid_other/flo.avi -
[Walaki]D`Lair #8381 szerencséd volt bobbi :))))))) -
#8380 Hehehehe!Legjobb! -
[Walaki]D`Lair #8379 ehhh...ottvannak a toppon a saját gyártmányú logóim mi? :DDDD -
[Walaki]D`Lair #8378 LOOOOOOOOOOL -
#8377 LOL, én megmondtam volna előre :DDDDDDDDDD -
#8376 nem ez a baj, mondom... hanem a stílus, ami kialakult emiatt
nyissatok egy topikot "LFS köridők" címmel, és akkor oda mindenki írhatja a számokat, de ha egy idegen benéz ide, nem lát mást, csak számokat -
#8375 Tisztelt LFS bajnokság!Nagyon örültem hogy résztvehettem a HSF csapat tréningjén amely 30 körösre volt tervezve de csak 1 kör lett belőle köszönhatően a két kiváló csapatszellemű pilótának...a verseny ott vált izgalmassá amikor a hosszú egyenes utáni ütközés (a.k.a koccanás) után hangos isten faszázásba kezdetek egymással frenetikus volt.Köszönöm HSF Team!tsitelettel: Bajzedir Alajoska 1. osztályos tanuló -
#8374 és miért baj ha megtudja ? titkoljam el ?! mennék egy 1.30.8x-es kort (ami lehetetlen) azt is titkolnám el ? had vegyék már észre hogy az ember fejlődik is....ez olyan nagy baj ? -
#8373 hiába, még én sem tudom -
Marki.. #8372 Istentől :D -
#8371 ezt kitől kérdezed?? :D -
Marki.. #8370 Akkor pénteken jön a 0.2 ?