16311
-
#8778 we could save the stats of the race into a .txt -
#8776 nem standings, hanem results -
Kacsa_ #8775 Nem...inkább leszek én Walaki...lehet hogy a verseny alatt is :DD -
#8774 export standings, de elég ha annyit mondasz, nézzék meg a Nascart :D -
#8773 Thank you direktor úr :) -
#8772 Küldd be helyetted Walakit. Ő már lenyelvvizsgázott, ha minden igaz :DDDDD -
#8771 gratula inferno!! -
#8770 :))))) -
Kacsa_ #8768 LOL most tudtam meg hogy holnap tuti felelek angolból és nem azt a leckét küldték el ami kellene...mi jöhet még :((( Rettegjetek mert ma már semmi nem érdekel (nem merem megtenni:) -
#8766 montam, hogy benn leszek a döntőben :)
még ha szerencse is kellett hozzá -
#8765 Tényleg, annak idején volt egy olyasmi, hogy interjút készítenek az LFS készítőivel. Ha még nem történt meg, akkor ezt is fel lehetne tenni nekik kérdésként: Eredmények kimentése txt fájlba. Mégegyszer köszi, hogy végignézted miattam a replayt, és bocsi, hogy végig kellett nézned.
Tényleg restellem magam. A fölötti örömömben, hogy a csapatunk mindkét tagja döntős lett, amikor mindenki beért, elkezdtem nyomni az F12-t ("INFERNO!!!!!"), és az sajna pont a power gomb mellett van, úgyhogy azt is megnyomtam. Szóval .
Egyébként kurvára nem értem mi a fasznak kell ilyen gombot tenni egy billentyűzetre, még soha nem használtam (véletlenül sem, most először)! -
#8763 ez A vagy B? :DD -
Kacsa_ #8761 Az IS kellene :DDDD -
Kacsa_ #8760 Én meg vezettem előzem, belémjöttek és elöttem kicsúsztak....dehát ilyennek is kell lenni..(de miért velem) -
#8758 Én egeret igazítottam, és csúsztam.. -
Kacsa_ #8757 Kimegyek keresek lóherét valahol....bazzeg ilyen balfasz 1 állat mint én nincs még1 a földön.... -
#8756 Seake ügyirat.... Ha jól látom 2,5 fél perc a teljes hátrányod, ez pedig aligha származott egyetlen bukásból... Tehát gyanítom nem ezen múlott, bár még nem tudtam megnézni a replay-t -
Marki.. #8755 kösz -
#8754 szóltam, megy -
Marki.. #8753 Ha valaki el tudja érni Jacekot szóljon neki -
Marki.. #8752 ICQ-m behalt -
Marki.. #8751 Jacek, tudnál szervert csinálni légyszi, egyikünknek sem jó -
#8750 hát igen, sajna neked ennyi mára, és a leírásod alapján nekem sima balesetnek tűnik, de majd meglátjuk -
#8749 Most akkor várjak az ítéletig? -
#8748 aki kiesett, az kiesett, ez mindenhol így van
max a bűnös kap pontlevonást, ennyi -
#8746 DÁÁNKE :D -
[Walaki]D`Lair #8745 ehhh...késő:))) -
[Walaki]D`Lair #8744 A-ban vagy -
#8743 tessék :D
"A" elődöntö - A1, B2, C2, A3, B3, C4
"B" elődöntő - B1, C1, A2, C3, A4, B4
-
#8742 s én ? -
[Walaki]D`Lair #8741 és ha nem kap pontot, akkor seake továbbjut vagy hogy van ez? -
#8740 ki nem eshet? -
[Walaki]D`Lair #8739 OK. -
#8738 mondom, sima versenybaleset miatt nincs restart, ha meg szándékos volt, akkor nem kap pontot, ennyi tudunk tenni -
[Walaki]D`Lair #8737 Juhéééé....tudom hogy melyikbe leszek... -
#8736 írd ide -
#8735 na akkor színezzek?????? -
#8734 Freak tudja -
[Walaki]D`Lair #8733 miért :( ? -
[Walaki]D`Lair #8732 mivel a továbbjutásról van szó, nem tudom mi a teendő....és mi a bírság...