16311
  • [Walaki]D`Lair
    Na persze? És az AMD mit tud ilyen téren felmutatni? Legfeljebb a sűrű jükívánságaikat....
  • ÁjjLe BoBBi
    (közeledünk a 10000hez, és azt már most megsúgom hogy én viszem L) :)))
  • ÁjjLe BoBBi
    :))
  • ÁjjLe BoBBi
    az biztos......de komoly, és pofátlan dolog egy kb 50x50x3 mm átmérőjű kis kockadarabárt annyit kérni
  • [Walaki]D`Lair
    Há me' fasz vagy :PP
  • [Walaki]D`Lair
    Én már biztos nem :DD Majd legföljebb a 0.2-vel büntetem őket :PPP
  • ÁjjLe BoBBi
    Jelentkeztem André bajnokságába, és faszául nekem dublán kell készülni a 7végére.....
  • [Walaki]D`Lair
    Én tudom...jó vastag arcbőr kell hozzá...:))
  • [Walaki]D`Lair
    Télleg? Wow....jó lehet, annak aki olyat vesz, bár én inkább egy 2.4-est húznék annyira...:))) A maradék jó sok pénzből meg +memóriát vennék...meg valami jó videokártyát....

DE mint mindannyian tudjátok...Én Trabantra gyűjtök! :)
  • ÁjjLe BoBBi
    nézzél csak be az lfs idők topicba!
    meglátod hogy advaced már húzós lesz!:D
    lehet hogy 7végén ferrarit akasztunk ? :))))
  • ÁjjLe BoBBi
    egyébként meg azt nem értem, hogy egy P4 Xeon 2.8Ghz-es prociért hogyan lehet elkérni 1.5millió forintot
  • ÁjjLe BoBBi
    ezt elbasztad!:D mert már van 3.2Ghz-es is
  • [Walaki]D`Lair
    Mármint CMOS clear, aztán megy a szervízbe...
  • [Walaki]D`Lair
    Sztem az alaplap szart be...Biztos nem szereti a rózsadombot....Nem is megyek többet oda Lan Partizni...De mind1 garanciális...nyomok neki CMOS clear-t aztán jólvan :PPP

JA! Nem kapok 3.2GHz-est :)) És nem csak mert 3.06-os a legbömbibb amit kapni lehet! :D
  • [Walaki]D`Lair
    Hmmm....jó 5let! De most az Advanced (Cby Gergő :))) hétvégén amúgysem indulnék, mert kiléptem a bajnokságból :))) Ju nó (You know)
  • ÁjjLe BoBBi
    de mi a baja ?
    most kapsz helyette egy P4 3.2Ghz-est ? :))
  • ÁjjLe BoBBi
    miért nem a faterodérl nyomod ?
  • [Walaki]D`Lair
    Makker már mondtam :

"Amúgy beszart a gépem....Szal szívok...:(("

:))))
  • ÁjjLe BoBBi
  • [Walaki]D`Lair
    Ehhh...és ezt nem is láttam még amikor írtam :)))

Amúgy télleg...már lenyugodtam, semmi bajom nincs senkivel...szóval következő szezonban jövök! Most úgyis szar a gépem :)) Ez a hugom P200-asa...LOL
  • ÁjjLe BoBBi
    :))
    te ribanc !!! miért nem vagy icq-n ?
  • [Walaki]D`Lair
    LOL! Mekkora versenyző vagyok én!!! Mindenkinek mindenről én jutok az eszébe :DDDDDDDDDDDDDDD
  • tuero
    Tényleg nem akartam úgy tenni, mintha Walaki írta volna, ironizálni sem akartam... Én kedvelem Walakit, szerintem már fair módon vezet, nem dudálgat, és bár sokat pofázott a fórumon, végül csak bocsánatot kért. Ez pedig igen pozitív dolog.
    Ez csak egy ártatlan tréfa akart lenni. Ha mégis bántó volt, akkor elnézést kérek...

Persze ehhez van eszem :DDDDDDD.
    Arra lusta vagyok, hogy regisztráljak egy gergoo-t, vagy gergo_-t a mostani tuero helyett, arra viszont nem, hogy a poén kedvéért létrehozzak egy Advanced nevűt.
  • ÁjjLe BoBBi
    neked még jövök egy pofonnal :PPP
  • ÁjjLe BoBBi
    bazzeg én is azt hittem hogy Walaki az, meg Jacek is biztosra vette!
    Én is vettem volna a lapot, ha nem az jutna eszembe erről az egészről mint ami a múlt héten történt.....
    Gergő bazzeg megöllek :))))
  • Jacek
    bakker:DDD
  • Palee
    Szerintem a többiek azt hitték, hogy Walaki az :)))

A humorod meg jó, én röhögtem qrvára :)
  • Advanced
    Na jó, úgy tűnik gyenge a humorom. Ezt egyesek szardobálásnak vélték.
    Szar dolog a viccet megmagyarázni, de nem látok más lehetőséget.
    Mért kéne aláírnom, hogy "Gergő", ha egyszer pont az a vicc lényege, hogy Advanced pofáz vissza az óvásért. Ha aláírnám, az egész elvesztené a viccességét. Épp ezért írtam alá indirekt módon ("Egyetlen mentsége, hogy nagyon jó csapatban van, és különlegesen jó versenyző a csapattársa!")
  • Jacek
    uberlol walald mar be:)))))
  • ÁjjLe BoBBi
    LOL még jó hogy felvállalod a neved!
    Balfasz pancser kussoljál vagy vállald a neved !! Amúgy faszkalap ez már lejárt ügy, ugyhogy kussolj és takarodj!!
  • Palee
    :))))))))) ez állat! advanced kicked my ass :))
  • Advanced
    Mit képzelsz magadról te köcsög! Óvsz csak azért, mert ott van a bukótér, ahova nem lehet kicsúszni, ahova meg ki lehet, ott szalagkorlát van??!!!!

Ráadásul még abban bízol, hogy nem merek visszabeszélni! Azért is! Sőt visszaóvok! Megóvom Palee-t! Javaslom, hogy vegyék el az eddigi összes rajtam szerzett pontját! Egyetlen mentsége, hogy nagyon jó csapatban van, és különlegesen jó versenyző a csapattársa!
  • Marki..
    A pont nem kell, de szeretnék nyerni :D
  • Palee
    :)) ráadásul nem anyázik vissza :)
  • FREAK
    küldjél replayt, pályát lehet óvni bármikor :D
  • Palee
    Szeretném az advanced pályát megóvni, sorozatos kicsuszásaim miatt

/hátha ez az óvásom is bejön :)/
  • FREAK
    Mondom, lehet, de attól, hogy "be tudta volna venni, ha nincs ott senki", még nem ez volt a helyzet, mert volt ott valaki, akinek joga volt ott lenni, mivel nem lett megelőzve, csak le lett gyorsulva egy teljesen irreális íven. Szép mondat :)
  • tuero
    Én leszek Raikkonen !!!!:DDDDDD
  • tuero
    Inkább gyertek valamelyik szerverre, modellezzük az esetet a valóságban :DDDDDD
  • Marki..
    Ezt arra értettem, ha egymás mellett vannak, szóval az egyiknek nem szabad kiszorítania a másikat. Persze ez nem vonatkozik arra, aki a pálya elhagyása után tér vissza :DDD