Magyar LFS bajnokság

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Walaki]D`Lair
faszomba is! Inkább tiltottatok volna el...akkor bobbinak lenne esélye a 3. helyre....

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
Sõt....a csapat 2. helyérõl is....jelenleg a 4.-ek vagyunk....(nem 10 pontot vontatok le? mert ez így 20 ha jól sejtem)

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Ams
😄D

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Jacek
nem nekem volt gyerekszobam kikerem magamnak😄

Ams
-ot=-at

Ams
1 sor kurvaanyád-ot nyomunk? 😄DD

Jacek
ooooo ooo aztat mar elfejetttettem😊

ÁjjLe BoBBi
mind1...amúgysejtetem.....de nem érdekell

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

FREAK
semmi gond, megoldottam 😊

Riszpekk

Ams
végre

ÁjjLe BoBBi
jóvan jóvan....semmi gondd oda is irtem hogy nem kötekedni akarok.....

Prezsi
Kevés olyan verseny van, ahol valamiért ne lehetett volna óvni. Ha minden egyes esetért bünti járna, a fél mezõny már a következõ három bajnokságból is ki lenne zárva.

Sajnos a jövõ hétig számítanotok kell ilyen alkalomszerû leállásokra, mivel gondok vannak a gépbe rakott RAM-mal :-(
Amint lehetséges a problémát megoldják...az ilyesmi sajnos becsúszik néha.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

FREAK
nagyon remélem

Riszpekk

Ams
ezennel vége ennek ugye?
lehet tovább értelmesen beszélgetni?

FREAK
na please

majd biztos végignyálazom az összes replayt szmájlik után kutatva, nem kapok én ezért pénzt

ha a versenyzõket nem zavarja, engem nem érdekel, ha valakit zavar, jogosan óvhat

Riszpekk

FREAK
feltettem au UW-re

VERSENY

TABELLA

Riszpekk

ÁjjLe BoBBi
most nem kötekedni szeretnék, de azért ez szerintem hülyeség hogy mindent óvni kell.....azt hittem ez természetes dolog hogyha valaki ir az szabájtalan....el is lett párszor mondva

FREAK
szívesen feltölteném, ha menne a hsw.......... na mindegy, tudtok számolni

Riszpekk

ÁjjLe BoBBi
oké
eéfogadom, de nem értek egyet.
szóval akkor ennyit a 3. helyemrõl.....

Ams
😊)

FREAK
megyek, írom át az oldalon

Riszpekk

FREAK
Na a döntést meghoztuk (már csak ketten sajnos)

Az óvás tárgya: szabálytalan újraindítás

A szabálytalankodók: Walaki, Bobbi, Marki

A szabálytalanság: Vote to restart (indokolatlan, ha volt is lag, a szabályok szerint NINCS restart ilyen esetben)

A büntetés: 10 pont levonás mindhárom versenyzõnek, a csapatversenyben is érvényes, következõ futamon indulhatnak

Fellebbezés : NINCS

Mielõtt jönne a szöveg, hogy többen is dumáltak, közölném, hogy chat miatt senki sem óvott, és a restarthoz a chatnek ezesetben semmi köze nem volt.

Remélem, ezzel le lehet zárni a témát, és mindenki tanult belõle. A szórakozás legyen az elsõ, ne a szardobálás.

Riszpekk

seAke
THX

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

FREAK
oks

Riszpekk

FREAK
hajaj küzdünk Prezsivel, nehéz ám igazságosan dönteni

5 perc és megvan

Riszpekk

seAke
Akkor a következõ versenyen AMG Team néven indulnánk!

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

seAke
LOL😊)))

ÁjjLe BoBBi
LOL 😊))

Jacek
jo hagyom vegul is mind a ketto messze al tole😊

seAke
Na de most komolyan!

Jacek
en meg megalakitom a 2003-as szezonra az egyszemelyes Dozer Teamot😊

seAke
Jacek!Hagyd már ezt a törzsfejlõdés dumát...az evolúció jobb szó hahahahah (vicc volt lehet röhögni)

seAke
Tisztelt Versenybíróság!
Szennek szeretnénk megszüntetni a HSF 2 Team-et mivel a csapatunk tagjai erõs összetûzésbe keveredtek a HSF 1 Team csapattagjával (AMS vs. Bobbi)...ezen okok miatt mindketten az AMG csapatot kívánjuk a tabellán elérhetõ legjobb szintre emelni!
Tisztelettel: AMS & seAke

Jacek
torszfejlodes nem halad nem halad a kutya uristenit neki😄

ÁjjLe BoBBi
tudom....

Jacek
mar fenik a bardot😊

[Walaki]D`Lair
Ejjj...legalább egy elõnye van hogy nem vagy szervezõ...ahogy mondtad "ugathatunk"....szóval...egy fasz vagy!

[Walaki]D`Lair
örvendezzünk néki, de megtudhatnák hogy megszületett -e már az ítélet fölöttünk?

FREAK
én egyszer sem hoztam fel a témát

Riszpekk

[Walaki]D`Lair
jaja...más szórakozásom nincs, csak ez....

ÁjjLe BoBBi
igen tudom és ezt mi ketten tudom én persze persze

Jacek
mi is igy gondoltuk csak nem csonben ultetek hanem verszemet kapva 300 hozza szolast krealltatok

ÁjjLe BoBBi
aksztgatni=akasztgatni

ÁjjLe BoBBi
most nem téged akartalak elkezdeni ezért aksztgatni, mert ugysem jött volna össze aztán meg nem ez volt a szándékom, és ugyebár vasárnap óta a HSF team van teritéken.....holott ezt szépen normálisan el lehetett volna intézni....nekem már a tegnapi is feleslegesnek tünt, de nem számitottam arra hogy ma is ez lesz.....arra gondoltam hogy hoztok egy döntést ami igazságos és mindenki megy amerre lát alapon folytatjuk a bajnokságot......erre ma is lázadás

FREAK
hát ha szerinted jó poén lett volna +1 autó a pályán, akkor bocs

amúgy erre nincs szabály, és bátorkodtam hirtelen dönteni

a te érdekedben is

Riszpekk

ÁjjLe BoBBi

akkor leszel szives a #9183-tól végig nézni

Jacek
Bobbi egy forumot olvasunk mi ??

ÁjjLe BoBBi
ja és valaki mindig akadt aki elkzdte....de tudom tudom mi vagyunk a hibásak tudom én nem kell mondani

Jacek
csak a tobbi emberrel basztalki de nem szamit😊