Magyar LFS bajnokság

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FREAK
errõl van szó

15 kör a döntõ, mi a fasznak kell az elsõ kanyarban hõsködni?? aki gyorsabb, az 15 kör alatt úgyis elõre jut, a forgalom nem zavarja, és eldraftolni sem lehet a többiektõl, szóval nem ártana, ha szépen libasorban fordulnának az elsõ kanyarba

Riszpekk

Jacek
igen csak abb agondolj bele hogy megy hat ember es mire mindenkinek tetszik a rajt az kb 1 ora!!!
Mert ha nekem nem tetszik restartot votolok!

Hmmm...

Átolvastam az elmúlt egy-két nap termését, és valamelyest kívülállóként a következõ dolgok jutottak eszembe: (nem akarok vitát generálni, csak az észrevételeimet írom le.)

1. Az LFS egy játék, amelynek vannak hibái, ilyen a lag is, más lehetõség nincs: megszoksz vagy megszöksz.

2. Mi a bajnokság elsõ, második, harmadik díja? Földkörüli utazás, esetleg luxuslakás vagy hasonlók? Mert ha nem, akkor nem értem mire jó ez a szófosás (már elnézést). Mindenki tisztában van vele, hogy az adott körülmények között mire képes, én tudom, hogy szar vagyok hozzátok viszonyítva, ti is tudjátok, hogy Marki volt a leggyorsabb a szezonban, Norbi a második, és így tovább.

3. (ezt csak csendben jegyzem meg) Milyen kára származott a versenyzõknek abból, hogy restart-oltatok? Elúszott egy-két pont? Esetleg három? Nem hiszem, hogy ezért megérte ennyit vitázni, és egyébként is nagyon sok sportágban (pl. atlétika) visszalövik a rajtot, függetlenül attól, hogy ki hibázott. A Formula 1-ben pl. van restart, ha a rajt után baleset történik, és a technikai okokból balesetet okozó pilótát is elengedik a megismételt rajtnál, ha van mivel újraindulnia.

Mégegyszer szeretném kijelenteni, hogy eszemben sincs bírálni a résztvevõ feleket, ez csak a privát véleményem, amelyet egy nyilvános fórumban közzétettem.
ÁjjLe BoBBi
na gyerekek nem tolunk egy advanced gyakot ?

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

ÁjjLe BoBBi
ok megyek átnézem a szabályokat....

FREAK
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ezt tárgyaltuk 2 napig

VÉGE!

Magold be a szabályokat és kész!

Riszpekk

ÁjjLe BoBBi
én már régen lezártam(nem ma)de azért azt megkérdeném hogy én mivel is baszom el ?

FREAK
mindkettõ

ha már vagyok olyan aranybogár, és szervezek nektek egy bajnokságot, akkor

-ne basszátok el
-ha elbasszátok, ne ugassatok vissza

amúgy unom a témát, tököm tele van

Riszpekk

[Walaki]D`Lair
Freak egyébiránt van egy olyan érzésem, hogy nem azért van velem bajod, mert "elbasztam mások játékát", hanem mert az önérzésedet sérti, hogy egy szaros kics tinédzser visszapofázik....

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
szerintem bobbi az én kilépésem miatt érzi szarul magát...de ezt el is mondta...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

ÁjjLe BoBBi
célom ? hogyhogy mi ?Freak elszívtál egy mosolygos cigit ? 😊 vagy tréfa répát ebédeltél ?😊

FREAK
ok, de ezt elsõre is felfogtam

azóta mi a célod?

Riszpekk

ÁjjLe BoBBi
FREAK😊 hát nem is tudom hogy most nevessek e, vagy szvatsz....hát oda hogy te azt irtad az a bajom hogy -10pontot hozzáadtatok az összpontszámomhoz.....leirtam hogy elfogadom és azóta egyet is értek vele....lész ennyi kilyukadtam itt😊

Jacek
nem szegeny ez Senna egy ultra versenyzo volt de os is megcsinalta.

Jacek
lol😊) villeneuvet sem mi😊 csak ott becopta vissza fele sult el😊

ibronk
na tanul már tényleg haggyatok!😄

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

ibronk
Nem gyalogolta le, de ebbe ne menjunk bele most itt! 😄

Jacek
szerinted Hill mire gondol azota is hogy shumi az elsot vb cimet ugy szerezte hogy legyalogolta a palyan? de van Prost Senna hasonlat is😊

FREAK
ez szép, de nem értem, hova akarsz kilyukadni

Riszpekk

ÁjjLe BoBBi

ÁjjLe BoBBi
persze....természetesen....
mit kezdjél ? LOL hát azt mondtam hogy nem érdekell a szaros -10 pont....küzdeni fogok(természetesen fair modon) és majd a bajnokság végén arra gondolok vissza hogy két versenyen nem az történt amit szerettem volna és csak ezért lettem x. helyen

FREAK
így van

Riszpekk

FREAK
ok, és most mit kezdjek ezzel az információval? attól még barátok maradtok, vagy nem?

Riszpekk

ibronk
Az egy dolog hogy gyors, de tudja mikor mit kell csinálni, mikor nem kell, és mikor nem szabad.

ÁjjLe BoBBi
freak de ne tedd már a hülyét bazzz.....leirtam #9074 azt is hogy az sem érdekellne ha az összeset elvetted volna!! hát nem érte ??? az a bajom hogy egy barátom hagyta itt ezt a bajnokságot, igaz nem a ti hibátok miatt, hanem azért mert forrófejû és nem kussol, de...á...mind1....

ibronk
Ha annyi lenne mint nektek sem csinálná ezt.

FREAK
igen, és ezt csak magának köszönheti, ugyanis rutinos, gyors és még egy rossz szava nem volt

aki nem áll olyan jól, annak duplán kéne vigyáznia a pontjaira

Riszpekk

[Walaki]D`Lair
nem a büntetéseel volt bajom, és ezt már AMS-nak is elmondtam...

ÁjjLe BoBBi
....de neki még igyis annyi pontja van hogy egy pár ember összpontjait össze kéne adni hogy a közelébe érhessünk....

FREAK
mit kéne tennem?? ha nem örülsz a büntinek mi a szarért vote-oltál?

Riszpekk

FREAK
tök mindegy, a baj az, hogy egyesek nincsenek hozzászokva, hogy nem körülöttük forog a világ

a büntetést nem bírta W elviselni, nem a vitát

kíváncsi vagyok Marki reakciójára, erõsen kétlem, hogy ilyen csúszómászó szintre alacsonyodna -10 pont miatt (pedig õ tehet a dologról legkevésbé)

Riszpekk

[Walaki]D`Lair
hát bizony....

ÁjjLe BoBBi
leszarod más érzéseit ? most pl az enyémet ?

FREAK
na akkor mehet tovább az élet, vagy sírunk még egy kört?

Riszpekk

ÁjjLe BoBBi
ezt kb két nappal ezelött kellett volna

ibronk
Én csak most olvastam végig ezt, most értem haza, és mindeképpen ki szerettem volna fejezni a véleményem ezzel az egésszel kapcsolatban.

Tudod az icqszámom, lehet mondani ott, én nem fogom bemásolni ide.

Ams
PONT.

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Ams
l0l 😄DDD

FREAK
figyi, te ezt nem nagyon látod át

ha már komolyan próbálunk meg játszani és szükség van versenybírókra, akkor az a minimum, hogy, aki elbassza mások játékát, és büntit kap érte, nem ugat vissza tapló módon, hanem szemlesütve elhúz aludni

de ha már ugat, és én szó nélkül hagyom, akkor ebbõl rendszer lesz, ami senkinek sem jó

Walaki nem bírta befogni, ez a vége, egy gonddal kevesebb, máris nyugodtabban lehet versenyezni

de ha mások úgy érzik, hogy nem megfelelõ a szervezés színvonala, esetleg igazságtalanok a szabályok, én õket sem tartom vissza, csak az maradjon, aki érez némi hálát a szervezésért, mert elismétlem : én szívességet teszek nektek, és aki ezért cserébe visszapofázik, az ne várjon többet

Riszpekk

[Walaki]D`Lair
Hát nálad lehet hogy így van...

Jacek
az a baj a szmajlival hogy az meg jobban lenduletbe hozza es csak fossa a flamet😊

[Walaki]D`Lair
Pontosan! Még Norbi is rám haragszik, amióta kilökött a hétvégén...

ÁjjLe BoBBi
szóval kihagytam egy részt.....szóval hogy Józsi elmegy....ennyi

ÁjjLe BoBBi
bazzeg nem pihizek.....én abbahagytam tegnap már mikor?!...csak a döntésre vártam és tüntem aludni!
ti meg szarok vagytok és oda-vissza dumáltok egymásnak(annak idején a PC-s topic...csak azon jókat rohogtem)!! Hát nem igaz hogy nem birja egyik sem lerakni azt a kurva pontot!! Józsit itt kusslotatom icq-n hogy ne irjon mert csak baja lesz belölle.....de Freak ti már jóval idõsebbek vagytok....nem egyszerûbb lesazrni is nyomni egy szmájlit ?!
komolyan mondom nem lehet hogy ilyen majom itt mindenki!
nagyon sok minden van ami még kijönne belöllem, mert egyrészt csalódott vagyok, hogy egy jó barátom és csapattársam akit az LFS bajnokságon keresztül ismertem meg, másrészt meg nagyon mérges vagyok hogy hogyan lehetnek emberek ennyire uninteligensek....😞((
nem akarok senkit belemártani semmibe, de evvel a haverság felbomlósdival Kacsa is egyet ért

Jacek
meg jon nemsokara a Postal 2 en azt ajanlom😊

FREAK
téma lezárva, nincs balhé

aki akar versenyezzen normálisan, aki nem bír magával, annak ajánlom a Diablo 2-t

Riszpekk

Jacek
en megszagoltam magam nem vagyok budos😊

[Walaki]D`Lair
pedig igaza van...mind szarok vagyunk....

FREAK
pihi

Riszpekk

Ams
12. vagyok, jee 😊