16311
  • budasp
    Ez engem is érdekelne! Már rég óta...
  • budasp
    A gáz csík teljesen fölmegy. A biztonság kedvéért kipróbáltam billentyűs gázadással is, hátha a pedálommal van gond, de billentyűvel is szarul gyorsulok. Nincs utas a kocsiban (még nő se...:))
    Throttle help ki-be kapcsolása esetén sincs különbség. Na és kipróbáltam manuális és automata váltóval is... Semmi...
    A 0.1-ben én is lealáztam az AI-t pro szintem rajtnál is és versenyen is, pont ezér furcsa, hogy most fordítva esik meg a dolog.
  • Marki..
    Hiba javítva, lehet tölteni :D
  • Marki..
    Na már is találtam eg yhibát, mait én rontottam el, mingyárt kijavítom és kicserélem a zip-et
  • Jacek
    na vegre nem rozsda szinu marki megy a palyan:)
  • Jacek
    volt mit javitani rajta:D
  • Marki..
    Tulajdonképpen ez is teljesen Jacek műve, eltekintve egy két részlettől, amivel elrontottam :))))))))
  • Marki..
    Ezek meg mi lennénk.

És a link(persze majd fent lesz az új LFS magyar bajnokság oldalon is):
    Ferrari Team GTI

U.I.: Thx Jacek. Felveszünk painternek, ha kirugnak a csapatodból
  • Marki..
    Jah, ez Zsolti, nem ?
  • [Walaki]D`Lair
    Na nédda mit találtam! :

Zsolti: Király a verdád!
  • Jacek
    hat nem nagyon mert mondjuk van 6 AI es lerajtolom az osszeset:)DD hatulrol:)
  • zoozoo
    A rajtolásról annyit, hogy megnézed az aktuális autó menettulajdonságai között a maximális forgatónyomatékot és mellette a számadatot (fordulatszám).Ha a legjobb rajtot akarod, akkor 1-2 setleg 3-asban is max nyomaték után váltasz nem sokkal.Kipörgetni állat módon semmi értelme rajtnál; kicsit mehet, de inkább a motort hallgasd és a fordulatszámmérőt nézd.
    Én F2-vel lerajtolom a pro AI-t (vagy az nem nagy kunszt? :)
  • Prezsi #11182
    Az már nincs, de van másik. :)
  • [Walaki]D`Lair
    aha..angol
  • [Walaki]D`Lair
    JA! Amúgy megvan a középfokúm :))
  • [Walaki]D`Lair
    van még szerver?
  • Marki..
    Na most a gyorsulásról annyit, hogy az a setup-tól(nem csak az áttételtől), a start teknikától és az alkalmazott helpektől függ. Tegnap versenyeztünk Jacekkal és Prezsivel. Lehet hogy gyorsabbak voltunk a versenyben, de ahogy startoltak az elképesztő volt, hiába megyünk 1.35.xx időket, tehát a setup az jó, de mégis több kocsihossz előnyük lett a rajtnál. Az AI-król meg annyit, hogy felejtsd el őket, az AI majdnem 0 az LFS-ben. Ha van rá lehetőséged inkább online versenyezz.
  • Astaroth
    ja és van szerver
  • Astaroth
    a gázadásnál a csík teljesen felmegy?tudod melyik.jobb alsó sarok.
  • budasp
    Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni.
    Az új LFS-ben (0.2) nem sikerül összehoznom egy normális setupot. A 0.1-es verzióval már kezdtem megbarátkozni, 1.32.40-es időt elértem. A 0.2-ben viszont nagyjából 12 másodperccel vagyok gyengébb... Setup állítgatás nem segít.
    Ami érdekes, és felettébb idegesít, hogy az első helyről startolva az emelkedő aljánál már két-három AI autó is megelőz, annak ellenére, hogy ez a szakasz szinte egyenesnek tekinthető, tehát a vezetői tudás, mint olyan nem játszik nagy szerepet ezen a rövid szakaszon. Jóval jobban gyorsulnak, mint én mindamellett, hogy sebesség fokozatot ugyanazoknál a sebesség értékeknél váltanak, mint én.
    Mi lehet a gond?
  • Prezsi #11169
    Oks, akkor már tudok aludni. :) Az écs-je nagyobb lesz, ezt nem vitatom.
  • Astaroth
    Hát figyelj ki kéne próbálni a gépet.Ki tudja mi az igazság.Visszavonom a szar jelzőt és inkább nem mondok semmit.Az a furcsa megveszel egy újságot, és holt ellenkezője van a másikban.De azt valószínűnek tartom ,hogy 10 év múlva többet fognak adni egy M. E-osztályért ,mint egy Thesis-ért.
  • Jacek
    :)))))))))))))))))))))))))
  • zoozoo
    ez versenyző liga, vagy festő liga? :)
  • Blasta
    Tényleg megcsinálom, egy kis türelmet kérnék még!!!!
    Asszem a hétvégén meglesz!
  • Galy
    He? Én erről nem is tudok :))))
  • Blasta
    Háááát...
    inkább nem mint igen...

Elég gázos a zöld logód azon a sárgán...

Tényleg használj fotosoppot és azzal csicsázb meg! Sokkal jobb a végeredmény
  • Prezsi #11161
    Hogy tűnt el a kérdőjel a második linkből? Mindegy.
  • Prezsi #11160
    Hoppá! Teszt2
  • Prezsi #11159
    Astarothnak háttérinfo: Teszt1 Teszt2
  • CSOCSO
    jó ez így...nem?:)
  • [Walaki]D`Lair
    Ha sárgát akarsz, akkor a rajz progival fesd sárgára, és akkor a matrica nem lesz olyan...
  • CSOCSO
    csináltam én is egy auto skin-t:)))
    tudom nem alegjobb de most nem akarom itt cifrázni a paint el az autot...

aki megmondja mi van az auto tetején az kap egy mars csokit...
    ( nem a japcsi betűkre gondoltam)
  • seAke
    mer itt mindenki LOL azé:)
  • FREAK
    hadd kérdezzem már meg, mi a szarért linkel mindenki ekkora képeket??

640x480-ban is lehetne látni
  • seAke
    Ugyanazt én is!!!!!
  • Prezsi #11152
    Igen, ezen át is siklottam. Kacsa, egy kalappal a vizsgákra, és várunk vissza!
  • tuero
    A data/skins könyvtárban van az XFGTI.jpg. Ezt másold meg. Kivehető ezen, hogy a kép melyik része az autó melyik részét jelenti (ott van balról, jobbról, elölről, felülről), és amelyik részét színezni akarod, azt átszínezed valamilyen képszerkesztő progival. Utána a pit-ben a color menüpont alatt ki tudod választani a skinedet. Az a lényeg, hogy XFGTI-vel kezdődjön, a másik autóra meg XR-rel. Azt hiszem ez alapján dönti el, hogy melyik autóra való skinről van szó.
  • Kacsa_
    Köszi a sajnálkozó smile okat jól esett.

Autót szinezni és matricázni hogy lehet?
  • Astaroth
    Na evoII.