16311
-
budasp #11198 Ez engem is érdekelne! Már rég óta... -
budasp #11195 A gáz csík teljesen fölmegy. A biztonság kedvéért kipróbáltam billentyűs gázadással is, hátha a pedálommal van gond, de billentyűvel is szarul gyorsulok. Nincs utas a kocsiban (még nő se...:))
Throttle help ki-be kapcsolása esetén sincs különbség. Na és kipróbáltam manuális és automata váltóval is... Semmi...
A 0.1-ben én is lealáztam az AI-t pro szintem rajtnál is és versenyen is, pont ezér furcsa, hogy most fordítva esik meg a dolog. -
Marki.. #11193 Hiba javítva, lehet tölteni :D -
Marki.. #11192 Na már is találtam eg yhibát, mait én rontottam el, mingyárt kijavítom és kicserélem a zip-et -
#11191 na vegre nem rozsda szinu marki megy a palyan:) -
#11190 volt mit javitani rajta:D -
Marki.. #11189 Tulajdonképpen ez is teljesen Jacek műve, eltekintve egy két részlettől, amivel elrontottam :)))))))) -
Marki.. #11188 Ezek meg mi lennénk.
És a link(persze majd fent lesz az új LFS magyar bajnokság oldalon is):
Ferrari Team GTI
U.I.: Thx Jacek. Felveszünk painternek, ha kirugnak a csapatodból -
Marki.. #11187 Jah, ez Zsolti, nem ? -
[Walaki]D`Lair #11186 Na nédda mit találtam! :
Zsolti: Király a verdád! -
#11185 hat nem nagyon mert mondjuk van 6 AI es lerajtolom az osszeset:)DD hatulrol:) -
#11184 A rajtolásról annyit, hogy megnézed az aktuális autó menettulajdonságai között a maximális forgatónyomatékot és mellette a számadatot (fordulatszám).Ha a legjobb rajtot akarod, akkor 1-2 setleg 3-asban is max nyomaték után váltasz nem sokkal.Kipörgetni állat módon semmi értelme rajtnál; kicsit mehet, de inkább a motort hallgasd és a fordulatszámmérőt nézd.
Én F2-vel lerajtolom a pro AI-t (vagy az nem nagy kunszt? :) -
#11182 Az már nincs, de van másik. :) -
[Walaki]D`Lair #11181 aha..angol -
[Walaki]D`Lair #11179 JA! Amúgy megvan a középfokúm :)) -
[Walaki]D`Lair #11176 van még szerver? -
Marki.. #11175 Na most a gyorsulásról annyit, hogy az a setup-tól(nem csak az áttételtől), a start teknikától és az alkalmazott helpektől függ. Tegnap versenyeztünk Jacekkal és Prezsivel. Lehet hogy gyorsabbak voltunk a versenyben, de ahogy startoltak az elképesztő volt, hiába megyünk 1.35.xx időket, tehát a setup az jó, de mégis több kocsihossz előnyük lett a rajtnál. Az AI-król meg annyit, hogy felejtsd el őket, az AI majdnem 0 az LFS-ben. Ha van rá lehetőséged inkább online versenyezz. -
#11174 ja és van szerver -
#11173 a gázadásnál a csík teljesen felmegy?tudod melyik.jobb alsó sarok. -
budasp #11171 Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Az új LFS-ben (0.2) nem sikerül összehoznom egy normális setupot. A 0.1-es verzióval már kezdtem megbarátkozni, 1.32.40-es időt elértem. A 0.2-ben viszont nagyjából 12 másodperccel vagyok gyengébb... Setup állítgatás nem segít.
Ami érdekes, és felettébb idegesít, hogy az első helyről startolva az emelkedő aljánál már két-három AI autó is megelőz, annak ellenére, hogy ez a szakasz szinte egyenesnek tekinthető, tehát a vezetői tudás, mint olyan nem játszik nagy szerepet ezen a rövid szakaszon. Jóval jobban gyorsulnak, mint én mindamellett, hogy sebesség fokozatot ugyanazoknál a sebesség értékeknél váltanak, mint én.
Mi lehet a gond? -
#11169 Oks, akkor már tudok aludni. :) Az écs-je nagyobb lesz, ezt nem vitatom. -
#11168 Hát figyelj ki kéne próbálni a gépet.Ki tudja mi az igazság.Visszavonom a szar jelzőt és inkább nem mondok semmit.Az a furcsa megveszel egy újságot, és holt ellenkezője van a másikban.De azt valószínűnek tartom ,hogy 10 év múlva többet fognak adni egy M. E-osztályért ,mint egy Thesis-ért. -
#11167 :))))))))))))))))))))))))) -
#11166 ez versenyző liga, vagy festő liga? :) -
#11165 Tényleg megcsinálom, egy kis türelmet kérnék még!!!!
Asszem a hétvégén meglesz! -
#11163 He? Én erről nem is tudok :)))) -
#11162 Háááát...
inkább nem mint igen...
Elég gázos a zöld logód azon a sárgán...
Tényleg használj fotosoppot és azzal csicsázb meg! Sokkal jobb a végeredmény
-
#11161 Hogy tűnt el a kérdőjel a második linkből? Mindegy. -
#11160 Hoppá! Teszt2 -
#11159 Astarothnak háttérinfo: Teszt1 Teszt2 -
#11158 jó ez így...nem?:) -
[Walaki]D`Lair #11157 Ha sárgát akarsz, akkor a rajz progival fesd sárgára, és akkor a matrica nem lesz olyan... -
#11156 csináltam én is egy auto skin-t:)))
tudom nem alegjobb de most nem akarom itt cifrázni a paint el az autot...
aki megmondja mi van az auto tetején az kap egy mars csokit...
( nem a japcsi betűkre gondoltam) -
#11155 mer itt mindenki LOL azé:) -
#11154 hadd kérdezzem már meg, mi a szarért linkel mindenki ekkora képeket??
640x480-ban is lehetne látni -
#11153 Ugyanazt én is!!!!! -
#11152 Igen, ezen át is siklottam. Kacsa, egy kalappal a vizsgákra, és várunk vissza! -
#11151 A data/skins könyvtárban van az XFGTI.jpg. Ezt másold meg. Kivehető ezen, hogy a kép melyik része az autó melyik részét jelenti (ott van balról, jobbról, elölről, felülről), és amelyik részét színezni akarod, azt átszínezed valamilyen képszerkesztő progival. Utána a pit-ben a color menüpont alatt ki tudod választani a skinedet. Az a lényeg, hogy XFGTI-vel kezdődjön, a másik autóra meg XR-rel. Azt hiszem ez alapján dönti el, hogy melyik autóra való skinről van szó. -
Kacsa_ #11150 Köszi a sajnálkozó smile okat jól esett.
Autót szinezni és matricázni hogy lehet? -
#11149 Na evoII.