Undying

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Most kezdtem el nézni a Hellraiser 3-at azt láttam hogy Clive Barker rendezte a horror cuccost.

csinálhatna ennek folytatást is.

Next PC upgrade: 2022

grebber
Küggyünk peticiót legyen folytatása mert igény van rá 😊

miota kijott a doom repult rogton a sarokba, azota undyingoznekom van 😊
koszi
grebber
Tudnék dijjazni egy folytatást 😊)

Amiga
F3, ha jól emlékszem. Bejön egy külön képernyõ, nemcsak a journalokat, de fegyverleírásokat, stb. is lehet olvasni.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Valaki meg tudna mondani, hogyan kell elolvasni a journalokat? Controls-ban nem leltem.
de hol van a kelták kaszája ???????, vki mondja már meg! a kurva kolsotorban nem találom😞((
A magyar patch hány mega?
skorpio7
Ment egy e-mail neked !

"A BC a jobbik csapat jutalma."

skorpio7
Maximum már csak úgy tudod letölteni , ha vki veszi a fáradtságot és csinál egy ftp-t a saját gépén vagy feltölti neked vhová .
Különben esélyed sincs rá , hogy megszerezd ... a netrõl , mert túlságosan régi játék és már az egyes privát ftp-krõl is kikopott .

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Factor_007
még most is

Factor_007
linket kérek még midig

Factor_007
figy ha adsz linket eljutok odáig és elmagyarázom hogy kell továbbjutni
csak linket adj

Kis Szabó [PT]
A legjobb rész az volt amikor állt egy szamár a mittudoménhol és legelt. Ekkor fogtam egy kaszát, suhintottam vele...erre kettévált. K***a jó volt! Próbáljátok ki a smileyis célkeresztet.
Factor_007
akkor szépen megkérek mindenkit hogy aki tud linket adni az adjon is!
Elöre is köszönöm szépen!

[Walaki]D`Lair
Szerintem egy szar. Nem is félelmetes...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

módosítom a #15 hozzászólást, MÁR nem lehet letölteni,régebbi játék.
esetleg ha szépen megkérsz valakit...
Factor_007
még mindig kéne a link

Factor_007
bocs a hirtelen felindulásért.

Factor_007
te hülyegyerek azért mert régebbi játék nem lehet MÉG letölteni? És akkor az ujakat? Azokkal mivan? Azokat már nem lehet?
inkább linket mondjál hülyeség helyett

Factor_007
hol lehet letölteni? Hány cd-s?

Sephi
hoho de rulez jatek volt ez a maga idejeben 😊 A frasz is kitort bennem amikor a hazban szelemeskedni kellet😊

Oszt ha megvan a kasza milyenfaszan le lehet fejezni a nepet nemdebar?😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Factor_007
hol lehet letölteni? Hány cd-s?

senkisem helpel ?
nos ??
na várjatok........ én a múltba visszamentem..... kinyirtam azt a hülye mágust a toronyba... a kaszát nemtalálom... hol van az az oltár ? aranykulcsom már van... de kaszám nincs(
kelták kaszája hol a faszba van ??????????, valaki segitsden megtalálni pls
végig nyomta már ezt a gamét valaki ??én most mentem vissza az idõben a kolostorban.. éppen most fagytam ki... remélem csak véletlen volt😊)
Amúgy király a game.. egyszerû,és hangulatos😊)