48
Undying
-
#48 Most kezdtem el nézni a Hellraiser 3-at azt láttam hogy Clive Barker rendezte a horror cuccost.
csinálhatna ennek folytatást is. -
#47 Küggyünk peticiót legyen folytatása mert igény van rá :) -
Zsoldos #46 miota kijott a doom repult rogton a sarokba, azota undyingoznekom van :) -
Zsoldos #45 koszi -
#44 Tudnék dijjazni egy folytatást :)) -
#43 F3, ha jól emlékszem. Bejön egy külön képernyő, nemcsak a journalokat, de fegyverleírásokat, stb. is lehet olvasni. -
Zsoldos #42 Valaki meg tudna mondani, hogyan kell elolvasni a journalokat? Controls-ban nem leltem. -
:) #41 de hol van a kelták kaszája ???????, vki mondja már meg! a kurva kolsotorban nem találom:((( -
Inti1 #35 A magyar patch hány mega? -
#32 Ment egy e-mail neked ! -
#30 Maximum már csak úgy tudod letölteni , ha vki veszi a fáradtságot és csinál egy ftp-t a saját gépén vagy feltölti neked vhová .
Különben esélyed sincs rá , hogy megszerezd ... a netről , mert túlságosan régi játék és már az egyes privát ftp-kről is kikopott . -
#28 még most is -
#27 linket kérek még midig -
#26 figy ha adsz linket eljutok odáig és elmagyarázom hogy kell továbbjutni
csak linket adj -
#24 A legjobb rész az volt amikor állt egy szamár a mittudoménhol és legelt. Ekkor fogtam egy kaszát, suhintottam vele...erre kettévált. K***a jó volt! Próbáljátok ki a smileyis célkeresztet. -
#23 akkor szépen megkérek mindenkit hogy aki tud linket adni az adjon is!
Elöre is köszönöm szépen! -
[Walaki]D`Lair #20 Szerintem egy szar. Nem is félelmetes... -
jeejee #19 módosítom a #15 hozzászólást, MÁR nem lehet letölteni,régebbi játék.
esetleg ha szépen megkérsz valakit... -
#18 még mindig kéne a link -
#17 bocs a hirtelen felindulásért. -
#16 te hülyegyerek azért mert régebbi játék nem lehet MÉG letölteni? És akkor az ujakat? Azokkal mivan? Azokat már nem lehet?
inkább linket mondjál hülyeség helyett -
#14 hol lehet letölteni? Hány cd-s? -
#13 hoho de rulez jatek volt ez a maga idejeben :) A frasz is kitort bennem amikor a hazban szelemeskedni kellet:)
Oszt ha megvan a kasza milyenfaszan le lehet fejezni a nepet nemdebar?:) -
#12 hol lehet letölteni? Hány cd-s? -
:) #10 senkisem helpel ? -
:) #9 nos ?? -
:) #8 na várjatok........ én a múltba visszamentem..... kinyirtam azt a hülye mágust a toronyba... a kaszát nemtalálom... hol van az az oltár ? aranykulcsom már van... de kaszám nincs( -
:) #6 kelták kaszája hol a faszba van ??????????, valaki segitsden megtalálni pls -
:) #1 végig nyomta már ezt a gamét valaki ??én most mentem vissza az időben a kolostorban.. éppen most fagytam ki... remélem csak véletlen volt:))
Amúgy király a game.. egyszerű,és hangulatos:))