Dos jatekok xp alatt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ejjjejjj...én most épp nosztalgiázni akarok találtam is sok régi játékot,de ezt nem tudom elindítani:Lotus 3 - The Ultimate Challenge
Itttaláltam,de sajnos a ,,fórum"-ból nem igazán jövök,sajna mert annyira az angol-t nem vágom
Itttaláltam,de sajnos a ,,fórum"-ból nem igazán jövök,sajna mert annyira az angol-t nem vágom
vki help !!!!
terep2 nem megy nekem xp alat !!!!!!
HELP !!!
terep2 nem megy nekem xp alat !!!!!!
HELP !!!
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Engem a SCREAMER I erdekelne Win2000 alatt...
Nyilván létezik patch rá. Menj el az EA.COM-ra és tuti meglesz a supportnál...
Egyszer valamelyik PC-Guru CD-jén rajta volt egy 3D-s változata a Lode Runnernek. És egészen fasza volt. !!! Ezt keresd meg a neten! Lode Runner 3D ás freeware...
De. Csak itt XP-rõl volt szó. Amúgy a napokban elõvettem a QBasic-et és írtam benne egy két (3db) programot. Ment XP alatt gyönyörûen. Pedig Dos-os a drága.
IMHO egy VirtuálPC + DOS/Win9x kicsit egyszrerübb, nem?
Elvileg közvetlen HW hozzáfárásû programok NEM mennek az XP alatt (dos4gw). Szerintem a Prince of Persia meg a Colonization NEM ilyen.
Elvileg közvetlen HW hozzáfárásû programok NEM mennek az XP alatt (dos4gw). Szerintem a Prince of Persia meg a Colonization NEM ilyen.
Nézz be a TTDeluxe fórumba, ott találsz megoldást...

Tévedni emberei dolog.
tevedsz.Nekem mind a prince of persia es a colonization is futott xp alatt.Sot meg buveszkednem sem kellett hogy elinduljanak.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
XP alatt nem lehet DOS-os játékokkal játszani. Ez már semmilyen szinten sem szimulálja a DOS-t. Max az lehet megoldás, hogy a DOS 6.22-est felrakod és azt választod ki amikor elindul a gép, majdan bejön a menü.
A 256MB RAM-nak meg nincs köze ehhez a hibához... Makd DOS alatt valószínû, bár már igen régen volt, hogy kell neki memóriát csinálni a 640kb-ból, de a fizikai ramnak ehhez köze nincs! Max az XMS kiterjesztetthez de az más tészta.
A 256MB RAM-nak meg nincs köze ehhez a hibához... Makd DOS alatt valószínû, bár már igen régen volt, hogy kell neki memóriát csinálni a 640kb-ból, de a fizikai ramnak ehhez köze nincs! Max az XMS kiterjesztetthez de az más tészta.
Ja ja. En a Artic Baron (Transartica) jatekot akartam jaccani XP allat de olyan lassan ment mint a Doom3 😊)))
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ha lehet aki ittvan segitsen mert most meg megnezem a forumot
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Hello! A Transport Tycoon Deluxet akarom futtatni xp alatt, de memoriahibat ir ki is kielp belole. Rendszerlemezt csinaltam, azzal inditottam a gepet parancssorba, ugyis ugyanezt csinalta. Mit csinaljak? ezt a memoriaizet hogy lehet megcsinalni? 256 mb ramom van.
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"