Windows .NET
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nos, ezaz ami engem nem is nagyon érdekel, nem is várim el egy bétától hogy tökéletesen kezelje a hangkártyámat. Csak az új feature-ökre vagyok kíváncsi, fõleg NET, háló és biztonság ügyben, azért ebbõl remélem látszik majd benne valami. Gondolom, fagyni is fog, de azért ismerkednék vele..
:))))
:))))
DC: Direct Connect nevû program. Mások gépével teremt kapcsolatot. Hasonlít a Kazaa-hoz ha ismered, csak jobb. Ajánlom itt a Direct Connect fórumot (programok beszerzésén belül, illetve a
dchun.hq.hu oldalt.
dchun.hq.hu oldalt.
Egy példa: a fenének sem sikerült hangot csikarni alatta.Felismerte szépem a hangkütyüm ,nem is akadat ,csak épp kivolt szürkítve.(új driver-el sem).Windows miatt meg nem fogom lecserélni a hangkártyám ,még ha pár ezer forintba kerül akkor sem.Mivel már igy is úgy ugrálunk ahogy a Mircofos fütyül.:)
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
Hát figyelj mit mondjak... Én felraktam megnyúztam... XP feat 2000 server... öbet zabál nagy vas kell neki fõleg hamég kiszolgális a varázsól lehetõségeket adnak az egszerü beállításra... menedzsmentelés mindenképpen jobb gyorsabb szebb ráadásul erösebben lehet korlátozni mint bármelyiknél eddig biztonság szempontjábol rc2-nél tesztek folynamán kicsivel jobb mint egy xp prof... de a windows windows.. hálozat röhögve megoldja protokolok rendben. NET az meg már csak olyan, általános védelem figyelmeztesé meg amit akarsz.... szal szerintem jó lesssz de sok még a kék meg a züd halál :o)
Jah ha jó védelmet akarsz install BEoS :o)
Jah ha jó védelmet akarsz install BEoS :o)
Már szedem lefele az RC2-est DC-rõl.
Engem csak tanulgatás szempontjából érdekel, szakmailag. Idejekorán akarok ismerkedni vele. Hálozat, user menedzsment, biztonság, NET kezelés, stb...
Milyen szempontból volt szar?
Engem csak tanulgatás szempontjából érdekel, szakmailag. Idejekorán akarok ismerkedni vele. Hálozat, user menedzsment, biztonság, NET kezelés, stb...
Milyen szempontból volt szar?
Nekem meg van.De nem ajánlom.Amilyen lendülettel felraktam, kapásból ,olyan fiatalos lendülettel távolítottam el.:))
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8