10
Windows .NET
  • 2XP
    thx
  • SarkanyfuaRUSH
    Nos, ezaz ami engem nem is nagyon érdekel, nem is várim el egy bétától hogy tökéletesen kezelje a hangkártyámat. Csak az új feature-ökre vagyok kíváncsi, főleg NET, háló és biztonság ügyben, azért ebből remélem látszik majd benne valami. Gondolom, fagyni is fog, de azért ismerkednék vele..
    :))))
  • SarkanyfuaRUSH
    DC: Direct Connect nevű program. Mások gépével teremt kapcsolatot. Hasonlít a Kazaa-hoz ha ismered, csak jobb. Ajánlom itt a Direct Connect fórumot (programok beszerzésén belül, illetve a
    dchun.hq.hu oldalt.
  • SarkanyfuaRUSH
    Köszi, azé megcsócsálom én is :))
  • Icebird
    Egy példa: a fenének sem sikerült hangot csikarni alatta.Felismerte szépem a hangkütyüm ,nem is akadat ,csak épp kivolt szürkítve.(új driver-el sem).Windows miatt meg nem fogom lecserélni a hangkártyám ,még ha pár ezer forintba kerül akkor sem.Mivel már igy is úgy ugrálunk ahogy a Mircofos fütyül.:)
  • 2XP
    Ez a DC micsoda, mert én is le szertném szedni.
  • Lion
    Hát figyelj mit mondjak... Én felraktam megnyúztam... XP feat 2000 server... öbet zabál nagy vas kell neki főleg hamég kiszolgális a varázsól lehetőségeket adnak az egszerü beállításra... menedzsmentelés mindenképpen jobb gyorsabb szebb ráadásul erösebben lehet korlátozni mint bármelyiknél eddig biztonság szempontjábol rc2-nél tesztek folynamán kicsivel jobb mint egy xp prof... de a windows windows.. hálozat röhögve megoldja protokolok rendben. NET az meg már csak olyan, általános védelem figyelmeztesé meg amit akarsz.... szal szerintem jó lesssz de sok még a kék meg a züd halál :o)

Jah ha jó védelmet akarsz install BEoS :o)
  • SarkanyfuaRUSH
    Már szedem lefele az RC2-est DC-ről.

Engem csak tanulgatás szempontjából érdekel, szakmailag. Idejekorán akarok ismerkedni vele. Hálozat, user menedzsment, biztonság, NET kezelés, stb...

Milyen szempontból volt szar?
  • Icebird
    Nekem meg van.De nem ajánlom.Amilyen lendülettel felraktam, kapásból ,olyan fiatalos lendülettel távolítottam el.:))
  • SarkanyfuaRUSH
    Üdv emberek!

Lehet szerezni valahonnan Windows .NET RC1-et ISO-ba ?

Köszi