Typhoon optikai-rádiós egér
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hol lehet még ilyen egeret venni? Tudja valaki?
csak win98se alatt próbáltam. Ott jó volt
igen azt láttam.
Driver gondja nincsen ?(pl.xp és me alatt is jó?)
Driver gondja nincsen ?(pl.xp és me alatt is jó?)
Egyébként a zsinor végén usb csatlalozó van de van hozzá ps2 átalakító is
Végül is álltalános használati körülmények a fontosak(oda menjen a kurzor ahová akarom..),mert quake3-azni nem szoktam(játszani amúgy igen),de ha nincs vele különösen sok nyûg akkor már nekem megéri.
Vszínû veszek is egy ilyet.
Vszínû veszek is egy ilyet.
Na ez a vélemény már egy jó támpont.
A fogásával meg a gombokkal megbarátkoznék,ha jól mûködne.
Kössz a hozzászólást!
A fogásával meg a gombokkal megbarátkoznék,ha jól mûködne.
Kössz a hozzászólást!
És pl. pozicionálás,kurzorremegés,hatótávolság ilyesmik milyenek?
Csak azért nyaggatlak mert már rég szeretnék vmi ilyesmi egeret és ez fele annyiba kerül,mint a márkásabbak.
Csak azért nyaggatlak mert már rég szeretnék vmi ilyesmi egeret és ez fele annyiba kerül,mint a márkásabbak.
A görgö pont a felsö gomok közepénél van ezért ha elöl nyonkodom kitörik a középsõ ujjam mert nagyon be kell hajlítani, de viszont a két oldalsó gomb elérése meg igy kényelmes.
A másik meg hogy a görgössel ha már a billentyûzet alatt jártam csak felemeltem pár milimétert és vissza tudtam rakni az egérpadra, ezt meg emelgethetem cintikre is
A másik meg hogy a görgössel ha már a billentyûzet alatt jártam csak felemeltem pár milimétert és vissza tudtam rakni az egérpadra, ezt meg emelgethetem cintikre is
Egyenlõre inkább visszaraktam a másik egeremet mert mire le tudtam nyomni valamelyik gombot már szét is lõttek. Tehát erõsen re kell feküdni a gombokra vagyis meg kell szokni. A jelenlegi egérnél hosszabb ezért jobban rá kellett tenyerelni és a két gombot is inkább elöl kell nyomogatni ott valamivel könnyebb.
Na és hogy mûxik??
Megérte?
Megérte?
Néztem a tescos újságban ezt az egeret és érdekelne,hogy van e ezzel valakinek valamilyen tapasztalata.
Én meg is néztem és nagyon tettszett,de kipróbálni nem lehetett.
Van tõltõje is ami nagy elõny!
Egyébként az ára 8k.
Én meg is néztem és nagyon tettszett,de kipróbálni nem lehetett.
Van tõltõje is ami nagy elõny!
Egyébként az ára 8k.
Tegnap vettem egy ilyen cuccot.
1 elõnye biztos van : 1 darabig nem kell elemet csereélni benne :)
1 elõnye biztos van : 1 darabig nem kell elemet csereélni benne :)