15
  • RoadkilleR78
    Nem magamnak raktam össze a PIII-ast. Ezt kérték és nem tudtam róla lebeszélni.
  • RoadkilleR78
    "Ha pl. csak az új proci annyiba kerül, mint egy fele annyira gyors de komplet (monitoros) konfig"
    egy 1,6-os P4-es proci 30e körül mozog. Nem tudom ennyiért hol veszel komplett monitoros konfigot. De egy gagyibb monitor is ennyibe kerül. Én most állítottam össze egy p4-es és egy PIII-as konfigot és kb 20e külömbség volt köztük. Sz'al nem hiszem, hogy megérné 7-800 körüli konfigba beruházni. Persze én arra az esetre gondolok amikor valaki teljesen új konfigot akar. Mert ugye fejlesztés egy PIII-asról p4-re alaplap, ház (de minimum táp) és még memóriacserét is jelent. Ami már jobban megnyomja az árat. Meg azon is el kell gondolkodni, hogy míg egy 1,6-os p4 kb 30e addig egy 2,4-es 50 körül van. 20e +- 100e-s tételnél elgondolkoztató, hogy nem e éri meg jobban a gyorsabb. Lehet hogy a drágább néha olcsóbb. :-)
  • Munch
    Nem tudom hány éves a 733, tavaly nyáron vettem, és tökéletes... fps játékokkal simán jáccok 1024*768-ba, videodigitalizálás is jól megy...
  • TheZsenyka
    2000 áprilisi ha jól emléxem. Akkor két éves a 733-as.
  • awender
    Azért a 733-as proci kevesebb mint 3 éves :)
  • Munch
    Részemről én is azok közé tartozom, aki megeléxik egy 733-as procival... full feleslegesnek tartanám az ennél nagyobbat...