szmájlik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jano

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Jano
Nahát ehh!

😄

Jano
Naná!

Lazarus
vilma
RelakSfromhome

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
A scared nem egészen megyõzõ...

Guest
Jano... Ugye lesz LOÁLOS SZMÁJLI is?? 😊))
Jano
Tenksz!

Guest
Izé... így már jó...
Jano
Nyomj egy F5-öt.

Guest
Amúgy GIF Animatorban szerintem az Editnél az optimalizálás elõtti, a Previewnél pedig az optimalizálás utáni animációt látod, szal ott is ez lehet a ludas.
Guest
Ennek fehér a háttere... 😊
Lazarus
szuper 😊
Jano
De most már jó lett.

Jano
Hiába mentem végig, és (számomra) ésszerû módon rakosgattam a pipákat az opciókba, csak elbassza!

RelakSfromhome
AS3-ban átláccóvá tettem a hátteret, mentettem, majd anyáztam, mert semmi sem változott. Aztán rájöttem, hogy végig kell menni az optimization wizard-on...

RelakSfromhome
na, megyek, horpasztok egy kicsit, mert mindjárt magam alá alszok

Jano
Lesz! :-D

Jano
Tehát a hátteret átlátszóra akarom csinálni, ezt valamilyen módszerrel megteszem. Néhány pixelt azonban hiába állítok átlátszóra, egyszerûen mintha semmit sem csináltam volna vele, ottmarad. Jelen esetben a Dead.gif-nél 1-2 fekete, és zöld pixel (ahogy a hús lerohad a koponyáról, alul, az állkapocsnál) nem hajlandó eltûnni, hiába csinálok belõle áttetszõt.

Miután 20-szor módosítottam a fájlt Animation Shop-pal, és GIF Animator-ral is, így nagy nehezen jó lett, csak ez baromi idegesítõ. Az tuti, hogy az Animation Shop a béna optimalizálás miatt csinál ilyeneket, mert nem lehet olyan jól állítani, mint a GIF Animator-ban. De az az idegesítõ, hogy GIF Animator-ban megnézem az animációt az Edit screenen, és ott minden frankónak tûnik, de miután elmentem, összeszemeteli fals pixelekkel a frémek egy részét.

RelakSfromhome
mellette, alatta, ahova fér, ez nincs megszabva

Lazarus
Kéne jókis bemutatós szmájli
Ilyesmi köcsög mosolyal
Guest
Jano: Kicsit kifejtenéd a problémát? Nem egészen értem.
Lazarus
Pedig lokálhoszton olyan szépen mûxik minden, nagyon örültem is a fejemnek
Lazarus
Kénytelen leszek áttérni SQLre mert az egyik szerveren filet nem lehet létrehozni a másikon meg mappát 😛P
Lazarus
np

Nemtomhogykell

szerintem nem 😊
Jano
Dzsászt dzsókd! :-D

Amúgy a jó édes anyját az összes ilyen programnak.

1. Megrajzolom
2. Elindítom a lejátszást az Edit módban: minden jó
3. Lejátszom Preview-ban: már megjelennek a pixel-szemetek. Egyszerûen ahol átlátszóra állítom a pixelt, ott 'befeketedik', és akármit csinálok, ott marad.

Vki ötlet?

Guest
RelakS: Igen most már jó... 😊

Utolsó (legalábbis remélem 😄) kukacoskodás: az "ÚJ" gombnak hol kéne lennie? A felirat (menüpont) mellett vagy alatt?
Guest
Jano: Ha megvan a kijelölés, nyomj egy Del-t.
RelakSfromhome
Kösz a segítség, asszem hogy megértsem mi van, kicsit bele kell merülnöm a talált leírásba 😊

Mindenesetre a mintának használandó oldal szerint el kéne menteni a szmájlt 😊

tényleg, img src-ben szerepelhet .php?

RelakSfromhome
800x600?!? Uhhh, leteszteltem alatta, és a teljes menü explorerben csak úgy látszódott, ha f11-et nyomtam (felül egy kis ikonsáv, oszt annyi)
Nna, a kedvedért kiraktam egy kördíytõsávot, illetve kijavítottam a kitörölt ;-õt...

Jó így?

Lazarus
asszem
Guest
Na, szal ezek, most nem keresem meg a "&" escapejét, hogy tudjam a forrást idézni... 😊
Guest
RelakS, #502:

1. Én 800x600-ban nyomom, és így nem fér ki a teljes menü, viszont Explorerben nem rudok hozzáférni az aljához.
2.
"JANO" elõtt a " "
Sorozatoknál a "még nincs kész!" elõtt a "<" és utána a ">"
Asszem ennyi. 😊
Guest
Vazzeg...
Guest
RelakS, #502:

1. Én 800x600-ban nyomom, és így nem fér ki a teljes menü, viszont Explorerben nem rudok hozzáférni az aljához.
2.
"JANO" elõtt a  
Sorozatoknál a "még nincs kész!" elõtt a < és utána a >
Asszem ennyi. 😊
RelakSfromhome
WÁÁÁ!!!! Megtaláltam a lezáratlant!!!!

Mivel tárgytalan lett a szöveg, ezért kitöröltem, feltöltés rögvest

Jano
De hogy lesz áttetszõ?

Jano
Thx, ez is jó!

Guest
(GIF Animatorban.)
RelakSfromhome
BAZMEG! Ez a szmájl a vinyómról ment....

Ez menne oda:

Guest
Fill Tool, és a Fill connected pixels only mellõl vedd ki a pipát.
Jano
Oké, Animation Shop-ban rájöttem. Ott a Fill-nél lehet választani egy To canvas color-t, a Canvas color meg bármilyen szín, és áttetszõ is lehet.

RelakSfromhome
TÖLTSEK FEL EGY FONTOT IS?!?!?!?!?!?!?

Jano
Ki tudom vele jelölni a megfelelõ területeket, de azt nem tudom hogy lehet azokból átlátszót csinálni?

RelakSfromhome
1: milyen görgetés?!?
2: hol láttál lezáratlan iszképszekvenciát? (ha minden igaz, akkor az a nbsp, meg a < jel, iga?)

Guest
Az a Magic Wand nem jó erre?
Jano
Valaki plíz mondjon egy egyszerû módszert arra, hogy a Dead.gif-ben a fehér pixelekbõl transzparens legyen. Most raktam fel az Animation Shop 3-at, próbáltam a Replace color-t, de nem jön össze. Vagy GIF Animator-ban nincs ilyen lehetõség valami egyszerû módon? Nem akarok frémenként pixelvadászatot indítani az Eraser tool-lal.

Jano
Köszi!

Pyx
Mer rendes!

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.