szmájlik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Nincs olyan eszköz, melyhez az ember ne folyamodna, hogy megmeneküljön a gondolkodás fáradalmaitól!

Nincs olyan eszköz, melyhez az ember ne folyamodna, hogy megmeneküljön a gondolkodás fáradalmaitól!
· S.K.M ·
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Szerintem a kategória neve legyen mondjuk például János.
Egy kalap alá akarod venni ezt a hátom fontos (bár igazából csak 1 fontos van közöttük, de mind1) kategóriát? Vagy akkor legyen mittomén S.K.MADE. Vagy valami. 😄
Mi legyen annak a kategóriának a czíme, ahova a tijedét, egy Fool nevû fickójét, nameg Pempõ vigyorait rakom?
Azért ide rakom fel, mert az illetékes fórum látogatottsága a mellékelt ábra alapján legalábbis gyér.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
\"Aaapaa! Aaapaa! Kééérsz csookiiit???\"
Véleményeket kérek!
Nnu, majd a megfelelõ fórumon jelezd, hogy mik az újak, ox? sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
fasza!😊