29
háyn ijen gém van ?
-
merse noni #29 sziasztok lenne 1 aprocska kérdéesem ehez a gémhez vannak kiegészitök?
ha tudtok akkor adjatok már légyszives segitségeteket elöre is kösz -
tuning015 #28 van kérdésem
aki tud kódokat a Hard Truck 1 hez akkor várom
pénz kód és olyan kód is kell amivel meg lehet állítani az órát tehát ne ídőre vigyük a fuvart
előre is kössz: címem:[email protected] -
tuning015 #27 hellósztook
-
Rácz Ádám #26 figyu nem tudjátok honnan lehet hard truck convoyt letölteni??? mert nem találok sehol csak pénzért ja és teljes verzióba kéne!! -
Scania R620 #25 Sziasztok!
Segítenétek nekem hogy honnét lehet le tölteni a Hardt truck élet 18keréken- címú játékot??? előre is köszi:):) -
djboy2006 #24 szevasztok
mikor jelent meg a hard truk 18 WHEELS OF STEEL CONVOY NEVÚ JÁTÉK MERT AZ RENDELTEM MEG ÉS MI A VÉLEMÉNYETEK RÓLA AKINEK MEGVAN -
feco82 #23 Mekem megvan a king of the road!Szerintem jó!!!Valaki tudna segiteni honan tudom letelteni a 18 wheel of steel-t vagy a hard truckot?! -
rollercoaster #22 http://hardtruck.uw.hu/jatek.htm
Itt megtaláljátok, hogy kell zenéket berakni a játékba, és hogyan kell kódokat használni. A letöltéseknél találtok egy jobb dudát, ajánlatos lecserélni. ;) -
#21 -
#20 Nahát én is... -
#19 Megmondod a kódokat?? -
#18 CSásztok -
#17 Valaki válaszoljon!!!!!!!!!!!Hogyan lehet egy MP3 fájlt .wav vagy .oog fájlá alakí[email protected] -
omby #16 srácok a hard truck:élet 18 keréken mivan ha megvan a többszöri megyilnak az utak?Leci válaszoljatok -
SomAdam #15 Ht18-nak semmi köze nincs a Hard Truck2-hez -
rollercoaster #14 http://hardtruck.uw.hu/index.htm -
rollercoaster #13 Szívesen! Máskor is! -
Alkarcsont #12 Kössz! -
rollercoaster #11 A 18 Wheel of Steelben először az adott szakaszon kell egy "többszöri" fuvart vinned, és amely szakaszon megcsináltad a többszörit, ott az alkalmazott szállíthat, de a "többszöri" szállítmánynak is vannak értéke, és eszerint kapod az engyedélyt! -
rollercoaster #10 Helló mindenkinek!
Ha valakinek kellenének a 18 Wheels of Steel-hez kódok, akkor szóljatok, mert tok! -
Alkarcsont #9 Hogyan lehet engedélyt szerezni fuvarozáshoz a munkásnak (gépnek).
-
rollercoaster #8 Hellósztok Hard Truck rajongók!
A ti szaktudásotokhoz fordulok, mert szükségem lenne egy infóra a Hard Truck 18 Wheels of Steel nevű játékból ! A kérdésem az lenne: tudja-e valaki, hogy Nyugati parton, a vasút, milyen szerepet szolgál, vagy az csak dísz?
Türelmeteket köszönöm! -
[Walaki]D`Lair #6 Nem. Rakat szar a 18Wheels of Steel. A HT2-t nem ismerem, de az elvileg az elődje a 18-nak... -
#5 hmmm ?
hallottam ojanrol hogy : hard truck 18 , hard truck 2
vmi usa-n keresztül kamijonnal
jó gamak ? :D -
[Walaki]D`Lair #4 annyi -
#3 :))) -
#2 gratula -
#1 és mijenek ?