intel agp gart driver

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szvsz baromság.
intelhez sosem kellett ilyesmi, ott más lehet a gond..
Röviden: van egy ASUS v7100 Combo Deluxe videokártyám, melyhez megfelelõ XP-s ASUS meghajtót nem találtam. Olyanok vannak, melyek a nvidia detonatorra épülnek, de nem tartalmazzák azokat a plusz szolgáltatásokat - TV, video - melyeket a videokártyám tud. (Természetesen fent van a gépemen az ASUS Digital VCR, így elértem azt, hogy a TV vevõn van kép, de nincs hang, a video capture meg nem müködik) Több helyre irtam, és például ezen a fórumon javasolták többen, hogy a kártyán csak akkor fog megfelelõen müködni - TV vétel, video capture - ha felrakom ezt a bizonyos Intel Agp dolgot. Csak megjegyzem, hogy az eredeti AUSU CD-n, van Intel Agp meghajtó, de nem XP alá.
Pont ezen tünődtem én is. Intelhez nem kell, valószinüleg ezért nem találod

megkérdezhetem mi a francnak az neked? mert hogy egy ali vagy sis vagy via chipsethez kellhet gart az ok.. de intelhez.. soha az életben nem raktam még fel ilyesmit
Tudom, hogy én vagyok az analfabéta, de ezen a cimen - amit megtaláltam én is - csak információkat találok, drivert nem. Lelehet tölteni egy installációs utilityt, de attól sajnos nem lett a gépemen AGP Gart driver. Vagy talán mégis??
Long_Gun
http://www.intel.com/support/chipsets/agpdriver.htm

Sziasztok!

Az örület határán mozgok mert egyszerûen nem
találom a neten az "Intel AGP Gart" drivert XP alá! Az Intel honlapján egyszerûen nem tudok eligazodni.
Valószinûleg én vagyok egy reménytelen eset, de
aki tud az mentsen meg! Köszönöm.