Friss szuperszámítógépes toplista
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fölöttébb kellemetlen...😊
When using Linux - there\'re no walls, so we don\'t need any Gates or Windows, do we?
télleg.
tudtom, hogy ott kell lennie, de amikor én ezt tegnap olvastam, még nem láttam...
vagy azóta javították, vagy ideje elenne szanatóriumba vonulnom...
tudtom, hogy ott kell lennie, de amikor én ezt tegnap olvastam, még nem láttam...
vagy azóta javították, vagy ideje elenne szanatóriumba vonulnom...
When using Linux - there\'re no walls, so we don\'t need any Gates or Windows, do we?
egy hivatkozás elhelyezése a www.top500.org-ra is biztosan sok licenszjogi problémát vetett fel, más okot nem tudok kitalálni, hogy vajon miért nincs itt... olyan nagyon nagyon bonyolult lett volna a PHP kód módosítása? arra persze volt szorgalom, hogy összeválogassanak 5 cikket, ami kapcsolódik...
"Tény azonban, hogy az IBM szuperszámítógépei általánosságban elõkelõbb helyeket tudhatnak magukénak, mint az IBM rendszerei." 😊))
ezenkívül: biztos hatalmas akadályba ütközött, hogy leközöljétek mondjuk a top10-t, teljesítménnyel és felhasználási területtel együtt...
ezenkívül: biztos hatalmas akadályba ütközött, hogy leközöljétek mondjuk a top10-t, teljesítménnyel és felhasználási területtel együtt...