48
Itt csereberelhetunk logokat siemens-nokia,...
-
#48 pfff -
#47 lol :) oksa akor meny a paintba és csinálj egyet hogyha csak anyi kell ?:D:D xD -
#46 nekem valaki tud csinálni egy logo-t? Legyen benne az hogy Nándi -
#45 nonnan tok szerezni 6310i-mre logot ingyért, ha nincs kábelem? Seggítsdetek PLÍÍZ!! -
Csinku #44 www.speedshop.hu logomanagert tölds le avval kell logót felrakni a telefonra -
#43 Nokia 3510-esre hogy raktok logot/egyebet gépről? Van kábelem de semmilyen software nincs hozzá...
Valaki tudna mondani valami címet? Kerestem már, de semmi :(
Előre is kössz
KBB -
#42 nemis :)
leszedtem egy csomó logót,de végül mégis csak azt raktam,amit én kreáltam a jó öreg paint-tel :)
-
[Walaki]D`Lair #41 ez szar -
[Walaki]D`Lair #40 -
#39 Vagyis cseréld fel a kettőt. -
#38 Fordítva kell a két kacsacsőrt!Bocs,hogy nem szóltam,de ha rendesen írom,akkor azt asszem linknek vette volna. -
#37 >img src=http://www.club-siemens.com/logos/c45/symbol/c45-symbol.gif< -
#36 nagyon nem megy... -
#35 Test 01 (siemens-c45)
>img src="http://www.club-siemens.com/logos/c45/symbol/c45-symbol.gif"< -
#34 Nos,megvan minden:kábel,szoftver,logok,cs.hangok,szal minden "funky"! :)) -
#33 Hmm...ha nekem 60 ezrem lenne telefonra :))
Amúgy használd egészséggel!
És a végén:valaki dobjon már meg egy átkozott Siemens data soft link vagy Siemens Explorer linkkel!! Már a fél netet feltúrtam,de sehol semmi :(( Plíz,help mí! -
[Walaki]D`Lair #32 Április 7.-én vettem. Új előfizetéssel volt 60e+sarc. -
#31 Jó éjszakát neked is! -
#30 Aha, az már nem az én kategóriám :(
Mostmár csak megkérdezem: mennyiért vetted a telefonod? :) -
[Walaki]D`Lair #29 Na jóéjt! -
[Walaki]D`Lair #28 DE csak ME45-höz meg S45-höz jó. -
[Walaki]D`Lair #27 Van. Nemtudom mi a neve. Ilyen 185MB-os 'kis' CD-n adták a telefonhoz. Asszem Siemens Suite. -
#26 Á,dehogy!Westeles vagyok.Neked van programod a kábelhez?Nem tudod,mi a neve? -
[Walaki]D`Lair #25 Az a fasza! :))))) Vodafone volt? -
#24 Jó-jó,de az enyim smucig,csóró telefon,ehhez még dobozt se akartak adni,hanem csak úgy,szatyorban hozzam el :))) -
[Walaki]D`Lair #23 Nemtudom nekem azt is adták a telefonhoz :))) -
#22 Azt a 3DMark-ot én is megnézném! :)
Ma vettem adatkábelt,már csak valami program kellene,amivel fel lehetne tölteni a logokat.
Milyen program kell hozzá? Tippek? -
[Walaki]D`Lair #21 Jaja a 45-ös szériának meg randa Alcateles sárga :(((( Bár az MT50-nekem nagyon nem teccik, mert olyan ormótlanul vastag. Akkor már inkább C45. Annyi előnye van, hogy nagyon gyors a telefon, PL: a Potyogó Doboz folyamatosan megy rajta és nem akad. (kiváncsi vagyok mikor csinálnak 3DMark-ot mobiltelefonra :))) -
#20 "Amúgy nem egy nagyon szar telefon..." kösz... :))
Nekem pont jó a kijelzője,de lehet,hogy csak azért mert előtte egy ősrégi T10-es Ericssonom volt? :)
Ami igazából bánt(vagy inkább idegesít),az a háttérvilágítás színe.Haveromnak MT50-ese van(ami eléggé hasonlít a C45-re) és annak kék színű a kijelzője.Csakhogy,míg ha én egy kicsit oldalról nézem a kijelzőjét,már nem látom,hogy mi van kiírva rajta,a kék háttérnél viszont élesen látszik minden ha nagyobb dőlésszögben nézed is. -
[Walaki]D`Lair #19 Meg annyi a baj vele, hogy a C45-nek marha kicsi a kijelzője. Az én 'Che' Guevarás logómnak csak a szeme látszik a C45-ön, mig ME45-ön az egész...És a gombjait sem szeretem. Az a baj hogy előtte M35i-m volt, és annak csak a bal vizszintes gombjaival kellett léptetni. Ez meg teljesen máshogy van, ráadásul szerintem túl közel van a két gomb egymáshoz...
Amúgy nem egy nagyon szar telefon... -
#18 Én egy szóval se mondtam. -
#17 Jó neked! :) -
[Walaki]D`Lair #16 Monnyuk C45 nem egyenlő az ME45 árfekvésével... -
[Walaki]D`Lair #15 A telefonhoz adták. -
#14 Például:
-
#13 Így kell képet berakni:
(img src="ide kell a link")
a zárójelek helyett pedig > és < -
#12 nem tudja valaki, hogy kell berakni kepeket ide, ugy, hogy meg is jelenjenek az oldalon ???
-
#11 most van megegy jo cimem:
http://www.logoland.de/deutsch/blau/logos2.php3?handytyp=siemens
-
#10 most van megegy jo cimem:
http://www.logoland.de/deutsch/blau/logos2.php3?handytyp=siemens
-
#9 ja ja