Europa 1400 - The Guild
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki tudna segíteni? Elindítottam a játékot, választottam várost,vallást,szakmát! Na és elindul és nemtudom hogy most mit kell csinálni! Amúgy én hol vagyok? Vagy csak így fenntrõl tudok irányítani?
De most hova kell menni? elmentem a kocsmába mert ugye kocsmárost válaztottam szakmának de ott se semmi! Most itt a game elején hogyan kezdjek el játtszani?
De most hova kell menni? elmentem a kocsmába mert ugye kocsmárost válaztottam szakmának de ott se semmi! Most itt a game elején hogyan kezdjek el játtszani?
máshova is írtam:üdvözleet! huhúú 2 éve játszottam utoljára, annak idején eredetibe megvettem mind2 dolgot(sima+kiegészítõ) amihez egyeseknek elmesélem hogy szép vastag magyar kézikönyvet adtak+manualt a cd-n ami ugyanugy magyar. csak gondoltam irok ide mert ujra akarnék játszani de nem találom cd-ket és próbálom letölteni szal keresõbõl ez az oldal jött ki és ahogy nézem sokan írnak ide😊 szóval én kb 1-2 évig folyamatosan játszottam vele kisebb nagyobb megszakításokkal és kb 8-szor játszottam ki sztem a legjobb játék és szinte unhatatlan. ahogy hallom hamarosan kijön a GUILD 2!!😄😄 alig várom pont ez az amire annak idején vágytam na de mind1. csak tapasztalatot szeretnék osztani szóval: a játék tele van gyönyörû bugokkal és az auto-trade-t én soha nem használtam amikor enyém volt a 3/4 város(épületekben) akkor sem. A mesterek általában jól dolgoztak de kicsit "hülyén" is mert én kb 2-szer nagyobb hasznot tudtam volna hozni de mind1. szal õk jófejek és nyugodtan fel lehet fogadni õket. sok szakmát próbáltam és 8-ból 6-szor very hardon játszottam játékot. sztem a legjobb szakma a tolvaj, habár baromi nehezen lehet kezdeni és kezdõknek inkább a kocsmárost ajánlom mert az is bazinagy szakma. tolvajnál csak törvény akadály és az nagy akadály de kiegészítõben ki lehet ezt játszani(vásárolható koponya, 2 évig rád se bagóznak a törvény õrei). örökösödési adó szemét, de csak az elsõ karakternél okozhat gondot. mellesleg szívfájdalmam hogy halálbüntetést ritkán szabnak ki, és bíroságon mindössze2-szer kínozhattam pedig elválltam tisztségeket, átírtam törvényeket stb. hogy lehetõvé tegyem, de nem. egyébként ha rablóbáró karakter a bíró nagy esély van rá hogy te gyõzõl és drasztikus büntetéssel😄 nos aki játszott a golddal az tudja hogy uj hivatali tisztségek vannak. errõl annyit tok mondani hogy 3. karival haladók el tudják érni a sovereign-tisztséget érdemes olyan szakmában lenni ami növeli a szimpátiát, szobrokat építeni, lefizetni, vagy különleges szereket venni és a gyûrû nagyon hasznos(no meg a fésû is de az drágább), én 1szer voltam a kiegészítõben a legnagyobb tisztségben és mindannyiszor az alatta lévõ 2(szürke eminenciás, mittoménki) valamelyikében ahányszor játszottam. egyszer 15 évig voltam sovereign...és a végén csak halál miatt vesztettem el szóval tárgyak és ha gazdagabb vagy pénz bevonásával lehet megtartani magad és szépen lehet kirugatni a rosszakaróidat, akár hogy hogy ellenük uszitod a híveidet(1000 eszköz van erre), mellesleg érdemes bankárnak lenni mert ott is el lehet adómentesen rejteni 250000-et. egyszer volt 3 millióm adómentesen, mellette 1 millióm készpénzben és valutában ki tudja mennyi(ekkor volt enyém majndem az egész város ugy, hogy a dinasztiások 250-ezerért se adták az ingatlanjaikat). soksok foglalkozást érdemes választani, gyereket nagyon kell tanítattni ritkán érhetõ el a 6szor 6 csillag de elérhetõ ezért nagyon oda kell figyelni. másik szívfájdalmam hogy párbajban sose öltem csak elájult az illetõ a jó taktika: 6-os combat, 6-os stealth, erõsítõ italok, és csalni. majdnem biztos módszer ha ezután gyerek nélküli és beteg az illetõ és esetleg öreg is kis rásegítéssel még dinasztia is ölhetõ(habár nekem ez 1-szer sikerült csak). aki sokat játszott tudja milyen nehéz a hard szint pláne a very hard, csak azt bírtam hogy a botok 1 nap alatt 2. rangra értek én meg csak 2-3 de egyszer kocsmárossal sikerült behoznom õket😄 kockázás jó dolog 130-ezreket nyertem egy szép hamiskártyás utóddal egyszer esténként dõõlt a lé. kiegészítõben érdemes a személyes lakosztályodban alkémistát szerezni és a munkásokat serkentõ, szimpátiát növelõ kotyvalékokat venni vele. mondanom se kell kovácsok hivatali szempontból elõnyben vannak, mivel az õ cuccaik növelik fõleg a hivatali szimpátiát, és baromi olcsó nyersanyagaik vannak. igenis kell nyakláncokat, gyûrûket venni különben 1000-ekkel többet költhetsz hivatali tiszt megszerzéséhez. asszem most ennyi jut eszembe majd írok még, kérdésekre ha tudok szívesen válaszolok!😉
kb ide jutottam én is,egy darabig(max 2 hétig) jól el lehet vele lenni,de utána elég monotom és uncsi(bár ez a játékok 99%áról elmondható)
Alig varom jojjon mar le! Nekem egyik kedvenc jugam volt!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
- All New Exclusive Expansion Pack Included: 3 new occupations, an all-new city, seances and more!
én még nem játszottam vele, de most szedem
én még nem játszottam vele, de most szedem
Remek jatek. Az elejen meg nehez lehet de asztan bele jon az ember. En nem tudtam felalni a geptol vagy 4 orat amiutan elkezdtem😊
Vegulis azert hagytam abba mert meghaltam mert tul oreg voltam es felidegeskedtem😊
Vegulis azert hagytam abba mert meghaltam mert tul oreg voltam es felidegeskedtem😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"