227
na ?
-
#67 Ház, jogosítvány, kocsi -
#66 Megy rendesen ha akarod :D -
#65 Az kira! -
#64 Mazda MX-3 V6 -
#63 Lakásra, de asszem, kilátástalan piszikét. -
#62 És milyet vettél?
(amúgy én is arra gyűjtök de mivel sok hitelt nem akarok felvenni még min. 1 évig gyűjthetek és csak hazsnált lesz belőle) -
#61 Én gyűjtöttem sokáig egy autóra (kb.2 év) de megérte,végre két hete megvettem..
Ugyhogy most benzinre gyűjtök :D -
#60 lol :D -
#59 ménem tanulsz már meg helyesírni ?
höe.. -
#58 loál
te hülye.. esse tod ? :D -
#57 mennyi 1 mp3 kontapibilis(???) cd player ?? -
#56 Egy buszjegyre MAgyarországra Télen :)) -
#55 hát !
valahol el kel kezdeni :>> -
#54 Perselyre. -
#53 na msot má nem gyütök :)
meg van a pézz :)
majd megveszem.. -
#52 ne mááá !!!!!!
elmontam !
kész
HAGYÁTOK BÉKÉN A HELYESÍRÁSOMAT !!!!
LEGYETEK SZIVESEK !
köszönöm szépen ! -
#50 1 évi 1NSANE havi díjra :-) -
#49 A sorakozást 2. szünet után. -
Nyiri #48 Pl ez.... -
Nyiri #47 egy 1 vagy 2 gen camaro nem esne rosszul :]
Meg is lesz egyszer -
#46 Most épp egy Calibrára fáj a fogam. -
#43 azt, hogy az értesz 1 db tetves sz betű. -
#42 na ezen mit nem értessz ? :D -
#41 Amúgy egy normálisabb kocsira gyűjtök, tavasszal behozom külföldről, nyáron meg kimegyek vele az Adriára. Nem tudom még miből és kivel, de ez a tervem. -
#40 Ezt kifejtenéd? -
#39 én most aláirást gyüjtök , hogy ne keljen sorakozni a suliba 2. szünet után... :) -
#38 Reszemrol egy olyan eletre ahol 2 kezzel szorhatom a penzt, lehetoleg csupa felesleges dologra. Ja szamitogepet nem veszek majd!!! -
#37 Digitális fényképezőgép (Nikon) -
Zozo76 #36 En meg arra hogy kifizessem a sok csekket, ami mar a mult honapban esedekes lett volna... :) -
#35 Nem is sok. -
#33 1et kell értenem veled..én is csak a létszükséges dolgokra gyüjtök napmintnap pl...kaja/pia/buli -
#30 Cd-rw, athlon xp 1,6 ghz, meg egy gf3. Kb most ennyi dolog kene. ja meg ruhak. -
Norbyte #29 Én is folyamatosan gyűjtögetek. Most egy CD-RW, MP3 kompatibilis autórádióra, fekvenyomó padra, plusz nem ártana a kocsim 230.000-res szervizére sem (szegény csak 5,5 éves). Még 700km-nyi időm van. Az kb másfél hét. -
#28 Kajara:))) -
#26 Akarok venni uj gepet. Azaz upgradelni:) Nekem ez a maniam:) Jah es meg osze akarom gyujteni Mike Oldfield oszes albumat eredetibe:) -
#25 asztali dvd
-
#24 #12 -
#23 A topikcím 1 db sz-szel íródik! -
Xboxman #22 KTM enduro -
#21 Én most egy új konfigra gyűjtök (proci&lap&ram&ház) jövőre meg egy VW Corrado-ra fogok...