Mire gyüjtessz ?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak viccott :D
Sok mûvészet van de a graffiti az egyik legszebb azt vajon miért nem sorolják bele? :)
Sok mûvészet van de a graffiti az egyik legszebb azt vajon miért nem sorolják bele? :)
MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a fõnöke lesz.” - Emerson
bár ez egyre drágább lesz itthon, egyszerûbb lesz egy csóró kocsiból leszívni, hisz az íze is nyerõ

*hihi ** *
az volt a poén
az igazság pedig, hogy nemtom melyik oldalon néztem egy jó kis tanfolyamsorozatot, ami egy átfogó webszerkesztõ dizájner hozzáillõ mûszaki nyelvet meg még egy csomó cuccot tartalmazott:)
csakl nemtalálom az oldalt, ahol mindezt hirdették:)
nevetséges, hogy ahhoz a 2 akkordhoz 7 húros gityót használ a gyerek
másrészt nincs is benn nagyon basszus, de sztem még a 4 húr is sok neki...
:-O http://www.ashes.hu O-:
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
szted a linkin parkba hán yhúros a basszusgityó? 7?
mert az tudom, hoty a gitárosé 7
de mi a fasznak.....
:-O http://www.ashes.hu O-:
Mutatnék képet, csak nincs semmi biztosíték, hogy nem teszed fel valahová :P
Amúgy gratulálok. De tényleg megnézném azt a lányt, aki összeállt pont veled. Mivel kábítottad el? Morfiummal? :) A személyes varázsod ne mondd, mert menten orvost hívok. :)
[/cserf][/fülünyúl]
Valamivel fel kéne nyitnom a szemét... Mit is mondtál, mi az e-mail címe?

[/cserf][/fülünyúl]