5
Office help
 • COOLancs
  #5
  Hali! Nekem a Portable Office 2007 van, viszont nem akar működni,azt írja ki hogy nincs elég hely a merevlemezen (pedig van) vagy nincs elég memória a futtatáshoz. Hogy lehet megoldani ezt?
 • goofy1984
  #4
  Hello!

  Olyan problémám van, hogy Office 2003 alatt van beállításmentő varázsló, de 2007 alatt nem találok sehol. Erre a beállítás mentésre azért lenne szükség, mert a gép indulásakor be szokta tölteni a beállításokat, így viszont nem tölti be, ezért az Outlook-ban a fiókok eltűnnek.
  A kérdésem az lenne, hogy lehetséges-e Office 2007 alatt elmenteni a beállításokat mint a 2003-ban?
 • bon
  #3
  Lenne egy elég zavaró problémám az office 2003-am. Adott kb 80db win2000pro HUN oprendszerű gép. Feltelepítem a rendszergazda profilba elindítom minden oké. Majd beléptettem a gépet Active Directory tartományba. Az officenak van egy olyan szokása, hogy minden új felhasználónál az első indítás alkalmával telepít valamit mindegyik office alkalmazásnál (word, excel stb.) gondolom valami beállításokat csinál. Na ennél az első használatba vétel előtti telepítéssel van gond úgynis teljesen véletlen szerüen nem megy végig a telepítés (annak ellenére, hogy pl 20db teljesen egyforma gép és telepítés van,Ghost-olva vannak a rendszerek) hanem bekéri a CD-t ezzel még nem is lenne baj ha nem hiányolna egy adott fájl a cd-ről pedig ott van rajta sőt néha egyáltalán nem hiányolja a fájl hanem simán befejezi a telepítést. De ha nem birja megcsinálni az első telepítést az új felhazsnálónál addig minden pl: word indításánál telepítenne amíg nem sikerül neki, de mivel nem találja a cd-n lévő fájlt igy sohase sikerül végigmennie a telepítésnek. Ezt idáig úgy tudtam megoldani, hogy a telepítést megszakítottam bejön az adott office program pl: word majd bezárom és a regiszty megfelelő helyére beirtam ezt a sort: UserData"=dword:00000001 mindegyik office programmál, és ezzel megszünik a telepítési mániája. De ez elég macerás annál is inkább, hogy a munkahelyemen bevezettük, hogy minden felhasználó egyénileg jelentkezik be saját felhasználói névvel az álltala használt gépre ez közel 900db felhasználó. De mivel ők is a legelső behelentkezés alkalmával még új felhasználok az adott gépen így nálluk is telepít az office és előfordul, hogy előjön a fentebb leirt hiba, és nagyon nem gyözöm minden egyes felhasználónál irógatni a registryt. De ami már rosszab az is előfordult idáig 1 esetbe, hogy hibába irtam be az eddig müködő dolgot a registrybe nem segített az office-on és továbbra is telepítenni akart.

  Aki találkozott ezzel a jelenséggel és van valami jó és hatékony megoldása az kérem segítsen. Előre is köszönöm
 • Fecske
  #2
  Úgy döntöttem, uninstallálom az Office 97-et a gépemről. Sajnos nem jártam sikerrel, kell neki a telepítő CD, ami nincs meg, mert elkallódott. Hogyan lehet rendesen leszedni (úgy, hogy ne hagyjon szemetet a registry-ben) installáló CD nélkül?
 • CybearBoy
  #1
  Üdv!
  Lenne egy problémám a Worddel, amit nem tudok megoldani. :(
  Ugyebár ha entert ütök, akkor új bekezdésbe lépek. Ha beállítok egy bekezdésre valamilyen stílust, vagy akármit (pl félkövér, vagy középer igazítás), akkor annak csak arra a bekezdésre kéne hatással lennie, amelyikben a kurzor van, vagy ami ki van jelölve. Én viszont akármit állítok az egyik bekezdésre, azt az egész dokumentumre alkalmazza! Nem tudom mi lehet a baj, nemrég raktam fel win2000-et, aztán most akartam használni a wordöt, de az alábbi jelenség miatt nem igazán tudom hatékonyan használni. Valaki tud segíteni???