WinXP nem lát... ???
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
heheh :o) mivel pont ezért nincs olyan op rajta mivel egy trágya a haver gépe.... jah akkor a megosztás megy kiváncsi leszek akkor hogy mikor látja meg :o))))) Kösz a helpet
vagyis azt jelenti a jó.hogy min. 256 mb ram, és olyan min. 800 mhz-es proci, és min 10 gb-os wincsije van
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
akkor fizikailag jó a hálozat. Nekem is volt detto ilyen.De vmiért jó lett,most már látják egymást.
Én azt csinálnám ha a ME-s gép jó,akkor arra is XP-t tennék.
Én azt csinálnám ha a ME-s gép jó,akkor arra is XP-t tennék.
:o)))
Figy ezen egy xp home fut a másik gépen meg egy me és a me látja ezt tehát az xp-t az xp nem látja me-t (se ipre se névre mask,ipk,munkacsoport rendben)
Figy ezen egy xp home fut a másik gépen meg egy me és a me látja ezt tehát az xp-t az xp nem látja me-t (se ipre se névre mask,ipk,munkacsoport rendben)
nem
mondd el részletesebben: hány gép ,ki lát kit, ki nem, milyen op.rendszer, stb.
mondd el részletesebben: hány gép ,ki lát kit, ki nem, milyen op.rendszer, stb.
Tehát azt mondod hogy így az egyedüli megoldás hmm.... akkor ezt ki kell próbálnom, mert ugye két hállókártya egyik adsl a másik meg a belsõ hállózat gondolom neked is így van otthon akkor beteszem a telelpítõt feladatok végrehajtása etc. azt ugyen az a xp profin értem én :o))) Kösz várj kipróbálom !
WINME-s gépen:
cd be, autorun, egyéb feladatok végrehajtása,otthoni vagy kisebb munkahelyi háozat beállítása, futatt,vár és kész.
WINXP-s gépen:
hálozati helyekre dupla kattint,jobb oldalt a listában otthoni vagy kisebb munkahelyi háozat beállítása, futatt,vár és kész.
Nekem így müködik a hálozat itthon.Faszán megy vele minden.
cd be, autorun, egyéb feladatok végrehajtása,otthoni vagy kisebb munkahelyi háozat beállítása, futatt,vár és kész.
WINXP-s gépen:
hálozati helyekre dupla kattint,jobb oldalt a listában otthoni vagy kisebb munkahelyi háozat beállítása, futatt,vár és kész.
Nekem így müködik a hálozat itthon.Faszán megy vele minden.
futatása nékül nem müködik a Milleniumos gép együtt az XP-ssel
Sajnos ehhez nem nagyon értek,de próbáld meg a "WinXP" topicban megkérdezni.Nekem meg az a bajom hogy a hálozaton lévõ gépek megosztott meghajtóját elég nehezen éri el. Rákattinok,mire megynyilik a mappa 2 perc eltelik. nagyon zavaró