PHP script PWS szerveren

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cSuwwi
1 év alatt csak rájött a megoldásra...

shit happens

Falabu
Plíííz HELP!

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

Falabu
Ehh! A szerver megy! De nemtud csatlakozni a localhoston😞(! MIÉT?
Plíííz help mee!!

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

Mike at home
PWS heleyett nem lehet hasznalni mast?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Falabu
Warning: MySQL Connection Failed: Can't connect to MySQL server on 'localhost' (10061) in C:\apache\htdocs\phpmyadmin\lib.inc.php on line 255
Error
eztet írja

Falabu
Plííz!!
Felinstalláltam a progit(PHPTRiad)!
De a MySQL nem mûködik! Azt monnya, hogy nemtud csatlakozni a localhost-hoz!! MIért?

Bruce Lee
Nincsmit, örülök hogy segíthettem 😊)
Bruce
Szia Bruce Lee!
Elöbb elfelejtettem: Köszönöm a segítséget!

Hahó!
Szia Bruce Lee!
ISTEN vagy! Minden tökéletesen mûködik, nagyon örülök. Ha mgírod az e-mail címedet cserébe küldök egy vicces kis programot!
[email protected]
Hahó!
Bruce Lee
Oksa, remélem neked is tetszeni fog 😄
Kössz Bruce Lee! Kipróbálom!
Bruce Lee
Ha megfogadsz egy apró tanácsot, a PWS-t elfelejted és helyette ezt használod:
http://www.webattack.com/get/phptriad.shtml

ingyenes, felteszi a PHP-t, Apache-t és MySQL-t, nagyon jól mûködik.
Igazából elég régen volt már, hogy PWSt "használtam", egy õskövülét win98as rendszeren... akkor ment minden jól. (egész addig míg komoly céljaim nem lettek vele😊)

Valami log file nincs PWSben, ami feljegyzi mi a hiba?
Szia Borg!
Megcsináltam mindent; konfiguráltam az .ini fájlt és a regisztrációs adatbázisban is megtettem az elõírt módosításokat és ezután fordultam segítségért. Kerestem leírást a két PHP könyvben is de nem jutottam tõlük messzire.
Köszönöm! Hohó!
a php oldalán le van irva, hogyan kell konfigurálni a PHPt, hogy fusson PWS alatt.
Ini fileok bemásolása, editálása, leforditandó kiterjesztések felvitele stb...
Segítséget kérek! Telepítettem a PHP 4-t, és a PWS-t. A script lefut, de nem a böngészõben, csak felvillanva a PHP értelmezõn.
Kezdõ pancser vagyok! Köszz a segítséget!

Hahó!