40
Robin Hood
-
Hay #40 Már régen megtaláltam, de ettől még úgy gobndolom, ahogy itt is, ott is leírtam :-) -
Hay #38 ...Én pl. most(saját számolásom szerint...) a 10. pályán vagyok, de olvasva más topicokat, lehet, hogy valahol-valamikor más pályát választottam, mint mások, és ahol most vagyok, az X-nél a nyolcadik, Y-nál a kilencedik, vagy mégsem.
Ugyan már túljutottam az elsőnek mondott éjszakai pályán, ahol le kellett ütni a papot (mármint Tuck barátot), s találkoztam is Lady Mariannal, de aztán hogyan tovább (pl. ezen a pályán kellene-e már, hogy hozzánk tartozzon Tuck, bár ez nem valószínű, mert a következő rablásos rövid küldetésben tőle kell elvenni a szükséges lóvét)? 1 napi rengeteg próbálkozás után feladtam a bal oldalon lévő nagytemplomba jutás lehetőségét, és mindenkivel visszatértem a táborba, mivel senkinél nem volt kulcs, ami nyitotta volna a 2 oda vezető ajtó közül bármelyiket.
Robin Hood: "És azután hol vagy hogyan megyek be, mert már túl vagyok a "papon" és a Mariannal való beszélgetésen is?" Tehát?
Egyébként a roppant egyszerű, viszont nagyon időigényes taktikát alkalmazom: Robinnal leütök, Stutely kötöz, Little John cipel, hogy ne vegyék észre a harcképtelenített katonákat.
Minden pályát elmentek a vége előtt(így tettem már a Desperados-nál és a Commandos 2-nől is), ha bárki gondolja, végigvehetjük, hogy mindent jól tettem-e (ha azt írja a küldetés végén, hogy ...won...akkor ugyebár az azt jelenti, hogy sikerült a pálya, de jelenti-e azt, hogy minden feladat bevégezve az adott páylán!? - pl. a már említett éjszakain Stutely kinyitott egy addig zárt ajtót, bement a házba, kijött, és ott volt egy rahedli pénz), vagy hogy a térképen mikor mit választottam és még mit lehetett volna.
Ha esetleg valaki tud már magyarosításról, gondolom az is sokaunkat érdekelne.
-
#37 Na a mondat vége nem teljesen tiszta, most akkor azzal van bajod, hogy nem vesszük meg, vagy azzal, hogy sokan mások véleménye alapján döntenek, mondanak véleményt valamiről, játszanak vmivel? -
Braveheart #36 "jó ez a játék, megéri leszedni?" Ehh, tipikus magyar gondolkodás, akárcsak a haveromat halgatnám: te jó ez a játék, holnap megrendelem. -hmm,szerintem is, én meg lemásoltatom majd oké
És csodálkoztok hogy egy csomó játékot nem lehet magyarban kapni? -
#35 Attól függ, ha commandos 1 féle taktikázást logokázást vársz tőle akkor nem, ha viszon egy jót akarsz kardozni egy kis taktikával fűszerezve akkor igen -
#34 Megéri -
adamadam #33 jó ez a játék, megéri leszedni? -
#32 Magaddal kell vinni -
Sir Tomas #31 Nem tudja valaki hogy amikor éjszaka YORKba megkell ölni egy csávót,azt HOVA kell elrejteni????????? SEGÍTSETEK SÜRGŐS!!!! -
#29 Nem is tudsz még bemenni, a papot kötözd meg és vidd a kisszobába... -
#27 érdemes......
http://www.robinhood-game.com/
-
#26 http://gamespot.com/gamespot/filters/products/screenindex/0,11104,562021,00.html
Szep hangulatos gamenek tunik. Erdemes megszerezni? -
#25 Tényleg. Pedig még vak sem vagyok.
Gondolom - mivelhogy akkor ezt sem látnám...
Külömben visszavonom hogy bocs, inkább a játék nevén kellett volna nevezni a topicot; értelmesebb
lett volna picinyem... -
#24 a 2.-dik nem megy a többi meg nem enged be :(
azért köszi -
aiguo #23 Robin Hood The Legend Of Sherwood-flt :
ftp://Dynasty:[email protected]:6669
ftp://ManyThanks:[email protected]:5547
ftp://public:[email protected]:1332
ftp://Dynasty:[email protected]:22
ftp://leech:[email protected]:1337
Nem csekkoltam....:-))
-
#21 Percekig kerestem a topicodat - aminek a nevére nem emlékeztem, azért nyitottam újat, bocs.
Még régebben többször írtam a szerkesztőknek hogy csináljanak keresőmotort a fórumhoz, de válaszra sem méltattak.
Elég fárasztó több hetes topic címeket keresni/görgetni -
#20 az extra-s :(
amugy az en RObin-os topic-om jobb volt :-) -
spR #18 Mármint a játékot. -
spR #17 Hoppá, el is siklottam a tény felett, hogy kijött. Honnan lehet leszedni?
-
#15 Nah lenyeg az hogy ragyuttem :)
Amikor ott leszunk a erdoben eloszor probajunk meg nem oszes embert magunkall vinni.
Tegyunk oda egy fuvest a fuhazikohoz hogy jelenyen meg a fu jel felette es hagyuk ot. Nyilasokat rakjuk oda nyilakat csinalni (figyelem rohadt fontos hogy legyen nyilad a tamados palyakon) es mondjuk ha valaki megserult rakjuk oda kajelni es harcolni is oda lehet rakni meg nyil technikat feljavitani is.
Majd rajottok. Rohadt jo gama :) -
#14 Ize aki eljutott mar a Sherwoodi bazisra az elarulna nekem megis ott mit lehet csinalni? Nem aze de a Robin emberkemnek alig van elete es ott mindefele dolgoat lehet csinali de nem tudom hogyan, Ott van peldaul a kajalda de nem tudom hogy rakjam oda oket enni meg ilyesmi. Meg nyil trainget se tudok csinalni csak harcolni valami emberkevel. Megcsinaltam a kocsi letamados reszt (ami sztm eszmeletlen volt) de ott is alig elt a fohosom.
Aruja mar el nekem valaki hogy kell viszarakni az eletet es mukodni a bazison pls -
ballor #12 nekem állandóan kiakad! nektek megy normálisan? -
#11 www.nvidia.com
Gondoltad volna?:)))))))))
Nekem XP -
#8 Sherwoodba kell menni, ami dél-nyugaton van. -
#7 Ohh nem tudom mi lehet a baj nekem megy rendesen. -
Mikice #6 Nálam is akad. :(
Úgy vettem észre, hogy akkor kezd el akadozni, mikor vmelyik szereplő megszólal. Így kb 5-10 másodpercenként megakad 2-3 másodpercre. :( -
#4 Nah az mar eleve rosz hogy detonator drivert hasznalsz. Surgosen tolds le a 30.xx drivereket. Azzal is megy minden es az nem BETA.
A jatek nekem teccik csak mar el vagyok akadva a masodik palyan mert nem tudom mit kell csinalni amiutan kiszabaditottam a oreget. -
#2 Es meg szerencse hogy nincs egy ilyen topic sem:) Szerintem itt lenne logikusabb a temat folytatni mert a masik topik hogy Desperados 2 aze kicsit eros cimet visel mert mesze semmi koze nincs a Desperadoshoz. -
#1 Title: Robin Hood: Legend of Sherwood
Url: n/a
Group: FairLight
Released: Saturday November 9th, 2002
Size: xx/50