3
ECS K7VTA-3 3.1 - Érdemes?
  • subcyka
    Hello! Nekem ilyen deszkám van. Kb 4 hónapja vettem a gépemet és sokat kutattam olcsó, de gyors és megbízható gép után a neten. Végül a neten olvasgattam eredményeket erről az alaplapról és úgy döntöttem, hogy megveszem. Azt írták róla, hogy nem kínál túl sok lehetőséget a tuningra, de viszont cserébe nagyon stabil. Ez így is van. A tapasztalatom csak pozitív. Tényleg nagyon jó alaplap. Két év garival adják a boltokban is. Az ECS különben erről híres, hogy nem lehet sokmindent tuningolni,de cserébe kapsz egy tök olcsó és stabil alaplapot. Amióta megvettem, azóta egyszer sem fagyott, vagy indult volna újra, pedig még a procit is húzom benne: 1600+ felhúzva 1700+-ra. A lényeg, hogy KT333-as chipkészlet van rajta, tehát a DDR ramból is a 333-sat vedd bele! És talán a legfontosabb, hogy miután feltelepítetted a windows-t, akkor utána egyből azzal kezdjél, hogy felrakod az alaplapi cd-ről a via 4in1 drivert, meg satöbbit (annyi az egész, hogy berakod a cd-t és nyomsz 1 setupot neki és felrak magának mindent, ami kell.) Javaslom, hogy miután gyárilag a 4.36-ost adják hozzá, tölts le a netröl a 4.43-as 4in1 drivert hozzá. Elég sokat javít rajta. Utána ha ezek megvennak, mehet fel a videókárya install, hangkártya, stb... Ha ezt így csinálod meg, akkor semmi bajod nem lesz a géppel. Az új biosszal fogadja a 2600+ XP procit is. Na sok sikert!
    Itt van 1 kis teszt róla:

http://www.hardwareoc.hu/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=24&page=1
  • seri
    cool
  • Phanatic
    Érdemes ilyen alaplapot venni? Mik a tapasztalataitok az ECS alaplapokkal kapcsolatban?