Proci hûtés help!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
No tuning!!!
REAL MADRID
50000 óra az durván 2000 nap,éjjel nappal.
Tehát no problemo
MSI K8N SLI Diamond plus,A64 X2 4400+,2x Leadtek Px7900Gtx VGA,Corsair Twinx 4x1Gb PC4000,Seagate 2x250Gb Sata
Az gond lehet a proc coolernek (nálam egy Gigabyte NEON7), ha éjjel nappal megy? Így mennyivel hamarabb megy tönkre? THX!
Abit AN-7,AMD Barton 2500+,2*512 Mb PC3200 RAM, Inno3D 6600GT + Zalman VF700Cu, 200Gb Samsung sATA, Pioneer 111D DVD-RW + LG GDR8163B Mysterium, Chieftec 360W, Aerocool Aeroengine II
nekem is lenne hûtési problémám
Boltban az 1,3 -as Tbird procimra tettek egy Spire ventit, mely 1,4 GHz-ig hût AMD procikat.
Alapjáraton nincs is semmi gáz, de proci izzasztóbb játékoknál csontra lefagy a gépem úgy 15 perc után, újraindítás után elég 1 perc is. Ekkor a proci 48 fokos. Ez hûtõ hiba, vagy máshol keressem a probléma okát?
Windows reinstallt már próbáltam, eredmény nélkül.
thx
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Ma vettem rá ezüstözött szilikonpasztát.
Most láss csodát! Egybõl lement 57-60 fokról 33-37 fokra alapjáraton. :)
Nem hittem volna, hogy ennyit számit ez a kencefice.
Azért megérte.
Ui.: Kb másfél évet kibírt hûtõzsír nélkül.
Sajna nem figyeltem soha, hogy mennyi a proci láza, csak az utóbbi idõben figyeltem fel rá egy más probléma miatt. Hirtelen nagyon lelassult a gépem, amit már szerencsére orvosoltam (asszem valamelyik feltelepített progi, vagy neadjisten virus okozhatta/Windows Reinstall/), azt hittem, hogy a prockó miatt volt.
Üdv:
"Kinevezett procigyilkos"

YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
GYILKOS!!!!

YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
Sûrgõs segítség kellene!
A procim (régi PIII600EB/133)/SLOT 1-s proci/ hûtõfelülete megsérült, valószínû ezért állandó 57-60 fokon megy ugyan, ki tudja meddig?
Nem raktam kezdetben rá hûtõzsírt, lehet hogy emiatt hamarabb sérült meg?
Ha most utólag teszek rá ilyen hûtõzsírt, az megoldja a problémát, vagy valami más gond van?
A hûtõje valszeg jó.
A segítséget elõre is köszi
boogie