17
Proci hűtés help!!!
  • H3nG
    míg nem lesz szaga
  • Uly
    P4 3Gigás procim van. Mennyi a megengedett hőfok amíg melegedhet? Thanks
  • Mersh
    Nem kell agyontuningolni a dolgokat, és semmi baj :) de az sok...
  • Punker
    az nagyon sok
  • Monoton
    Szerintetek egy sempron 2500 nyugodtan lehet 69 fokos?
    No tuning!!!
  • izb
    Erre van kitalálva.
    50000 óra az durván 2000 nap,éjjel nappal.
    Tehát no problemo
  • Bandi 18
    kb mindnek 50000 óra szal...
  • FaithMeN
    általában van minden hütönek élettartma!ezt így előre nem lehet megmondani
  • MiloShee
    Hali! PLZ tájékoztasson vki...
    Az gond lehet a proc coolernek (nálam egy Gigabyte NEON7), ha éjjel nappal megy? Így mennyivel hamarabb megy tönkre? THX!
  • Zamat
    Hi!
    nekem is lenne hűtési problémám
    Boltban az 1,3 -as Tbird procimra tettek egy Spire ventit, mely 1,4 GHz-ig hűt AMD procikat.
    Alapjáraton nincs is semmi gáz, de proci izzasztóbb játékoknál csontra lefagy a gépem úgy 15 perc után, újraindítás után elég 1 perc is. Ekkor a proci 48 fokos. Ez hűtő hiba, vagy máshol keressem a probléma okát?

Windows reinstallt már próbáltam, eredmény nélkül.
    thx
  • Laalee
    valoszinuleg csak rosszul volt rajta a huto ennyit egy zsir sem szamithat
  • ÁjjLe BoBBi
    Húú bazz na most ide 1 nagy helpet ! 1800+ XP-m van, meg baszott nagy hűtőm rajta, ami még non-stop menetben is max 40 fokra melegszik fel, ha meg leveszem a ház oldalát akkor meg bőven 30 alatt van !azt már tudom hogy hagyományos húzással nem fog menni a tunning, vagy memóbusz emelés kéne vagy feszültségemelés, nemtom hogy melyiket kéne ! Ja és szentem még a házon belül is járatni kellene a levegőt ! Mivel semmi cdrom semmi floppy meghajtó nem csúfitja a házam, ezért szentem oda be lehetne tenni azt a soros, vagy mittomén milyen hűtőt, szal az olyan hogy 3 kis ventillátor egymás mellett van és nyomja a levegőt a házon belül ! Az jó lenne ? (Ja természetesen nem 100Mhz-el akarom emelni a processzor órajelét) HELP ! Erről az egészről véleményt PLS !
  • boogie
    Szia AtomHeart!
    Ma vettem rá ezüstözött szilikonpasztát.
    Most láss csodát! Egyből lement 57-60 fokról 33-37 fokra alapjáraton. :)
    Nem hittem volna, hogy ennyit számit ez a kencefice.
    Azért megérte.

Ui.: Kb másfél évet kibírt hűtőzsír nélkül.
    Sajna nem figyeltem soha, hogy mennyi a proci láza, csak az utóbbi időben figyeltem fel rá egy más probléma miatt. Hirtelen nagyon lelassult a gépem, amit már szerencsére orvosoltam (asszem valamelyik feltelepített progi, vagy neadjisten virus okozhatta/Windows Reinstall/), azt hittem, hogy a prockó miatt volt.

Üdv:
    "Kinevezett procigyilkos"
  • AtomHeart
    Bocsi, de az elobb ramjott valami.
  • AtomHeart
    Nem, a procid el van baszodva. Ha meg jarattatod egy kicsit, akkor total leeg. Mar semmi sem menti meg. Igen, azert serult meg, mer nem tettel ra hutozsirt. A TE hibadbol!!!!
    GYILKOS!!!!
  • boogie
    Sziasztok!

Sűrgős segítség kellene!

A procim (régi PIII600EB/133)/SLOT 1-s proci/ hűtőfelülete megsérült, valószínű ezért állandó 57-60 fokon megy ugyan, ki tudja meddig?
    Nem raktam kezdetben rá hűtőzsírt, lehet hogy emiatt hamarabb sérült meg?
    Ha most utólag teszek rá ilyen hűtőzsírt, az megoldja a problémát, vagy valami más gond van?
    A hűtője valszeg jó.
    A segítséget előre is köszi

boogie