17
Proci hűtés help!!!
-
H3nG #17 míg nem lesz szaga -
Uly #16 P4 3Gigás procim van. Mennyi a megengedett hőfok amíg melegedhet? Thanks -
Mersh #15 Nem kell agyontuningolni a dolgokat, és semmi baj :) de az sok... -
#14 az nagyon sok -
Monoton #13 Szerintetek egy sempron 2500 nyugodtan lehet 69 fokos?
No tuning!!! -
izb #12 Erre van kitalálva.
50000 óra az durván 2000 nap,éjjel nappal.
Tehát no problemo -
#11 kb mindnek 50000 óra szal... -
#10 általában van minden hütönek élettartma!ezt így előre nem lehet megmondani -
#9 Hali! PLZ tájékoztasson vki...
Az gond lehet a proc coolernek (nálam egy Gigabyte NEON7), ha éjjel nappal megy? Így mennyivel hamarabb megy tönkre? THX! -
Zamat #8 Hi!
nekem is lenne hűtési problémám
Boltban az 1,3 -as Tbird procimra tettek egy Spire ventit, mely 1,4 GHz-ig hűt AMD procikat.
Alapjáraton nincs is semmi gáz, de proci izzasztóbb játékoknál csontra lefagy a gépem úgy 15 perc után, újraindítás után elég 1 perc is. Ekkor a proci 48 fokos. Ez hűtő hiba, vagy máshol keressem a probléma okát?
Windows reinstallt már próbáltam, eredmény nélkül.
thx -
#6 valoszinuleg csak rosszul volt rajta a huto ennyit egy zsir sem szamithat -
#5 Húú bazz na most ide 1 nagy helpet ! 1800+ XP-m van, meg baszott nagy hűtőm rajta, ami még non-stop menetben is max 40 fokra melegszik fel, ha meg leveszem a ház oldalát akkor meg bőven 30 alatt van !azt már tudom hogy hagyományos húzással nem fog menni a tunning, vagy memóbusz emelés kéne vagy feszültségemelés, nemtom hogy melyiket kéne ! Ja és szentem még a házon belül is járatni kellene a levegőt ! Mivel semmi cdrom semmi floppy meghajtó nem csúfitja a házam, ezért szentem oda be lehetne tenni azt a soros, vagy mittomén milyen hűtőt, szal az olyan hogy 3 kis ventillátor egymás mellett van és nyomja a levegőt a házon belül ! Az jó lenne ? (Ja természetesen nem 100Mhz-el akarom emelni a processzor órajelét) HELP ! Erről az egészről véleményt PLS ! -
boogie #4 Szia AtomHeart!
Ma vettem rá ezüstözött szilikonpasztát.
Most láss csodát! Egyből lement 57-60 fokról 33-37 fokra alapjáraton. :)
Nem hittem volna, hogy ennyit számit ez a kencefice.
Azért megérte.
Ui.: Kb másfél évet kibírt hűtőzsír nélkül.
Sajna nem figyeltem soha, hogy mennyi a proci láza, csak az utóbbi időben figyeltem fel rá egy más probléma miatt. Hirtelen nagyon lelassult a gépem, amit már szerencsére orvosoltam (asszem valamelyik feltelepített progi, vagy neadjisten virus okozhatta/Windows Reinstall/), azt hittem, hogy a prockó miatt volt.
Üdv:
"Kinevezett procigyilkos" -
#3 Bocsi, de az elobb ramjott valami. -
#2 Nem, a procid el van baszodva. Ha meg jarattatod egy kicsit, akkor total leeg. Mar semmi sem menti meg. Igen, azert serult meg, mer nem tettel ra hutozsirt. A TE hibadbol!!!!
GYILKOS!!!!
-
boogie #1 Sziasztok!
Sűrgős segítség kellene!
A procim (régi PIII600EB/133)/SLOT 1-s proci/ hűtőfelülete megsérült, valószínű ezért állandó 57-60 fokon megy ugyan, ki tudja meddig?
Nem raktam kezdetben rá hűtőzsírt, lehet hogy emiatt hamarabb sérült meg?
Ha most utólag teszek rá ilyen hűtőzsírt, az megoldja a problémát, vagy valami más gond van?
A hűtője valszeg jó.
A segítséget előre is köszi
boogie