42
Far West
-
hegedus15 #42 Mit kell csinálni a champigne 6. küldetéséban???
HELPPPPPPPPPPPPPPPP!!!!!!!!!!!!!!! -
evil 007 #41 magyarítása vagy végigjátszása van a játéknak -
#40 Már nagyon régen játszottam vele, de asszem ki kellett vinni öket a legelöre, ahol van sok víz, és jó minsöségü a talaj, mellé egy-két tehenészfiút kajával, meg whiskey-vel, löszer nem kell. Vársz egy kicsit, közben rendezed a farmot, hozatsz kaját, meg ilyet, és kiküldöd a nemtommilyen kocsit, hogy mérje le a bikákat. (Bocs, de nem jut eszembe, már régen volt)Ha lemérte, akkor tereld vissza az eladható bikákat a karámba, adj melléjük egy cowboyt, és irány a város. Minden tehenész más mennyiségü tehenet tud terelni, figylej oda, hogy ezt nem lépd túl, mert elszaladnak. A városban vidd a karámhoz öket, ott megveszik. Van még lehetöséged arrais,hogy másik városba vidd át öket. Ez hoszabbidö, de sokkal jobban megéri, ha szerencséd van. Érdeklödj az árak iránt a városban. Lehet, hogy nem minden stimmel, mert régen játszottam már vele, de nagyon aranyos játék.
ÜDV. -
Teddytoa #39 Sziasztok Mindenki !
Tetszenek a tehenek , a kalaplengetés stb, jók a hangok - de hárman küzdünk a családban már fél éve és még egyszer sem sikerült egyetlen tehenet sem eladni - a kezdőpénz kevés kocsira/kovbojra/kajára stb.
TUDNA-e valaki tippet adni, vagy valami kódot, hogy végre egy kis örömünk is legyen - a Tutorial-t unjuk már.
Köszönettel Teddy
Ui: kalk, azt írod hogy egy óra alatt lejátszod az első pályát, légyszi ird meg, hogy indulsz (hány tehén, cowboy stb) ! -
Teddytoa #38 Kedves Srácok,
már fél éve nem sikerül, a családban hárman próbálkozunk de még soha egy tehenet nem tudtunk eladni - a kezdőtőke sohasem elég. Aki tud légyszi segítsen (tippel, kóddal stb) de akár külföldi chat-site is jó lenne. Mire egy tehén felhízik, már nem marad pénz bevinni a városba. A tutorialt unjuk - de a játék , a tehénkék tetszenek!
Kalk, Te hogy csináltad ?
Ha tudsz segíts(etek), Köszi Teddy (11) -
#37 nekem is elküldhetnéd.. -
#36 :-) -
#35 nekem megvan ha még érdekel.. -
Fehérember #34 Üdv!
Kinek van meg ez a csodálatos játék, mert nagyon örülnék ha elküldené postán.
A részleteket mailban.
[email protected] -
aiguo #29 Mail ment neked is! -
aiguo #27 mail ment!
udv:-)) -
#25 Hi!
Ha valakinek sikerült leszednie a crackfixet, megkérném, hogy küldje el nekem mailban.
(Nem tudok ftp-ről tölteni)
-
aiguo #23 Itt a megoldas:-))
****************Far West Crackfix****************
Introduction
~~~~~~~~~~~~
As it turns out there were some problems with the crack included on the
iso. For some people it would return to the main screen after playing the
initial mission. Here is a fully working crackfix which will solve that
problem, we are sorry for any inconvenience.
Instructions
~~~~~~~~~~~~
Extract the included 'farwest.exe' and 'nfarwest.dll' into your 'Far
West\Bin\Win32' directory, overwriting the existing ones. -
#22 basszus akkor re-download :)
-
KeviN #21 Az audio track nekem tokeletes szerintem...legalabbis a zene szepen szol... -
#20 Ésaz AUDO trekk??? ezt már nem tudják peccselni s
ajna...
:((( -
KeviN #15 Utánnanéztem, a külföldi fórumokban is panaszkodnak, valszeg hibas a release... :( -
KeviN #14 kalk : nallam is ugyanez a hiba :((( -
#11 Ez tényleg gáz. talán egy peccs kijavíthatná!
Talán ... Kár lenne ezért a játékért! -
Nyiri #9 En meg nemtom mit kell csinalni... Van cowboy, van kaja, pia minden. kocsikat is vettem. kikuldtem a mezore a marhakat. TOVABB HOGY KELL? -
aiguo #8 Nekem nincs zene a jatek alatt!:-(( -
#7 Help!
Gondok vannak a zoomolással!
(Ha rázoomolok, nem görgeti a játékteret. A térképen, a látható játéktér nagysága, mindíg nagyobb, mint maga a térkép.)
Tapasztalt valaki hasonlót? -
#6 jól néz ki! -
#5 nem szar, csak ne tedd 100%ra a hangokat ... -
#4 Nektek is szar az AUDIO-TREKK???
-
#3 Neked meg van már? -
#1 Title: Far West
Url: http://farwest.jowood.de/
Group: FairLight
Released: Friday November 8th, 2002
Size: xx/26
Firstlook Reviews: n/a