109
In/Out-os videókártya
-
#45 etol nem ff lesz a kep hanem egy nagy osszevisszasag
ff attol lesz akep hogy az svideo jelet akarja rakotni egyolyan tv re ami nem tamogatja... hasznaljon composite jelet. -
csöpp #44 azt próbáltam da nem működött a detonátor driver nview progiban pal kombinált (argentin :) ) adott némi színt de az nagyon csúnya volt :( -
csöpp #42 szia mindenkinek lécci segítsetek van egy gf2mx videókártyám amin van svhs és kompozit kimenet. tv-re szeretném kitenni a képet de mindíg fekete fehér lesz ha valaki tud segítsen (több tv-n kipróbáltam de mindig ff lett ja egy hollywood kártyával is próbálkoztam de az is ff lett mitől lehet ez? -
#41 És a Geforce 4 MX440 64DDR TVout kártyánál, amikor ezt a twinview funkciót szeretném használni akkor kell hozzá a tv tool nevű progi, vagy másfajta beállítást igényel? -
#39 Semelyik Geforce 3-assal nem lehet netezni+tévére kiküldve filmet nézni? -
#38 Tehát a nem LE típus az nyerő lehet nekem? Biztos? LE miért nem? -
#32 Nem tudom miért van ez így, de én mondjuk netezek és a tv-re kilőve is azt látom, ahogy netezek az még nem a twinview igaz? Netezek és közben tv-re kilőve nézem a netről a Big Brothert, ez a twinview igaz? Jól írom? -
#30 Radeont semmiképpen sem veszek, mert állítólag nem lehet vele egyszerre netezni és kilőni a tévére egy filmet a gépről. Nekem ez a legfontosabb funkció, és a GF 440MX 64DDR Tv-out már tudja, egyesek szerint. -
#29 460 ban van csak vivos azert ennyivel dragabb
amugy azt kerdezted meg a topic elejen hogy mi a jobb, ebben a kategoriaban a tuner jobb, mert ugyanzt a chipet hasznalja a legtobb mint a mostani nvidia kartyak, ha tobbet akarsz raszanni vegyel egy radeon vivo t messze jobb mint barmelyik nvidia vivo kartya, vagy ha megtobbet akkor egy radeon All in wondert :D
ezek felett mar csak a digitalizalo kartyak vannak, kb 50K tol hasznalhatoak, illetve nyujtanak jobb kepet mint egy szepen dolgozo vivos kartya -
#28 15-ért GF 440MX 64DDR Tv-out ami kijön, sajnos 25-ért csak régi vivo-s kártyát tudnék venni, azaz olyan kártyát, ami jelenleg is van a gépemben, csak ki-be menet nélkül.
Az a pech, hogy a GF 440MX 64DDR Tv-out 15, addig vivo-s verziója 30+Áfa. :(( -
#27 ja de nem 25 ert keres kartyat hanem 15 ert... es annyiert egy tuner jobb mint az arkategoriaba tartozo nvidia vackok...
-
medomix #26 Hello! Tud valaki egy eladó dobozos Hercules Prophets 128 mb-os videokártyát? Irjatok a [email protected] -ra -
#23 Geforce kártyával. -
#22 Azt szeretném megkérdezni még, hogy megoldható az, hogy a Tv-outtal a tévémre kiküldve nézzek mondjuk egy divx filmet és ezzel egy időben a gépemen internetezzek? Tehát lehetséges ez egyszerre? Ha igen hogyan, illetve milyen programmal?
-
#21 Köszi mindenkinek a jótanácsokat! -
#20 jobbanjartsz egy tv tunerrel, ebben az arkategoriaban megkapod, es szebb keept is csinal mint egy tnt2 vivo -
#15 Ajánlottak megvételre egy MSI gef3 ti200 dvi, vivo, 128 mb DDR videókártyát hol tudnék utána nézni a neten? Vagy ismeri valaki ezt a kártyát? Segítene valaki? -
#14 Hellosztok!
Radeon 8500LE van tv-out-tal. Xp-ben be lehet állítani úgy, hogy mintha a tv és monitor egymás mellett lenne és simán át lehet rajta menni. Namost én filmet akarok nézni a tv-n, de nem tudom, hogy lehet full screenre tenni a tv-re! Van ehhez vmi progi?
Köszi! -
#13 hellotok
nekem MSI GF4TI4200-am van video in/out-tal, de nem tudom használni a bemenetet. a tvtunerem mindehol megjelenik capture device-ként de a videokártya nem, pedig feltettem a hozzá való nvidia WDM drivert. hogy tudom felvételre használni? -
#12 Köszi! -
#10 Az Asus-6600-as Geforce 256 Deluxe-ot 18000Ft-ra tartja az eladó. Reális az ár szerinted? -
[Walaki]D`Lair #9 Persze. A GeForce 256 már harveresen támogatja a T&L-t, ami a mai játékokhoz szinte elengedhetetlen, újabb mint a TnT2, és jóval gyorsabb is. -
#8 Még valami, mi a különbség a két kártya között, persze a típusszámon kívül? -
izb #7 Elöbbi -
#6 Melyiket vegyem? Asus-6600-as Geforce 256 Deluxe, vagy ASUS V3800 TNT2-ULTRA DELUXE AGP 2X 32MB SGRAM. -
#4 Köszi az tippet! -
#1 Következő lenne a gondom. Olyan videókártyát szeretnék venni kéz alatt, amelyiken van in/out bemenet, 15000Ft körül. Video 8-as kamera miatt kellene az in bemenet, film nézés miatt az out. Mit ajánlanátok? Illetve a tv tuner kártyát érdemesebb lenne vennem erre a célra?