19
Ballerburg - Középkori kalandok
-
#19 sztem is király :D -
BlaBlus #18 Ne add fel! En ugy csinaltam meg elsore belotte, hogy hol vannak az ellenfelnek farmjai, majd kezdesnel egybol szet lottem Oket, epitettem 1-2 farm -ot a fal moge, hogy ne lehessen egybol szet kapni Oket, majd megepitettem az Idol -t... Utana research -oltem Long John -t meg Add Weapon -t es szarra lottem az ellenfelet :)) De kezd az elso campaign -al az nem ilyen nehez :)) -
BlaBlus #17 A masodik kuldetes elso palyaja valoban nehez egy picit, ha nem epited meg minnel elobb az idol -t, akkor addig mig kesz nincs csak fele penzt kapcs ugy viszont piszok nehez lepest tartani az ellenfellel... Nem is lehet szerintem... -
hammond #15 Lehet ebben menteni valahol????????? -
BlaBlus #12 TOLTSD LE! KOTELEZO! :)) -
BlaBlus #11 Ez egy nagyon asz "katapultos agyus adj neki a masik varnak akar tuzlabdacsot" is game :)) Tenyleg nagyon tetszik... Ha multiban akar vki eroskodni velem szivesen bevalalom :)) -
hammond #9 Már az eldő kampányon túl vagyok, az utolsó egy kicsit húzós.. :-) -
Nyiri #8 Nekem is nagyon bejon :D
kurva jo gamma
a demo utan szedtem a fullt, nem hittem nektek -
#7 Ne oritsetek ma! Nah eszt is letoltom akkor:) -
#6 Jujjjjj, hát ez valami kegyetlen jó gamma! -
#5 Ez tenyleg nagyon fasza kis gama! :) Nem tudjatok, biztonsagi masolattal erdemes-e benne multizni? -
#4 ISETEN A GAMMAAAA !!! -
#1 Most jött ki a BALLERBURG a HD Interactivtól. Ez egy középkori "légy lovag a királyod oldalán és szolgáld királynődet is (hüm) ..." stílusu játék. Kicsit Europa 1400 + Sims beütésekkel. Egykevéske MP's Gyalog-Galopp-os stílus, sok épülettel, várépítéssel, harccal, varázslással stb. Sajnos még nem láttam képeket, csak a www.nforce.nl -en olvastam róla, de a www.gamespot.com -on sincs semmi info. Még ... Ki tud erről a progiról vmit?