Internyet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PResident Evil
de f*sz vagy...

Big Daddy
Szasztok!Nem tudjátok véletlenül honnan tom letölteni a tripla vagy semmi c. film borítóját?

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

PResident Evil
jáááj topic áp !

PResident Evil
öööö... de neki nem jött el az ideje !!! :-DDDD de csak este csinálja... 6 után elsõre felmegy,d e éjfél után b*szhatom !!! na ez mi ???

Te is addig funkcionálsz amig meg nem halsz, nem?😊
PResident Evil
de eddig funkcionált rendesen ! miért lett ilyen ???

Ha belsõ a modem, akkor modem csere szvsz. (logikusan, ha kábel nincs, akkor csak az lehet a rossz, ha gyenge a DSR jel)
PResident Evil
na ebben segítsetek már !!!

PResident Evil
ezt én is megtaláltam... de nem sokra mentem vele...

PResident Evil
nem nem, belsõ modemem van...

kábelcserét megpróbálok...

A DSR, vagy Data Set Ready, az úgynevezett Handshaking jel az RS232 (soros) porton. (vagy más porton, mind1, de gondolom a modemed ilyennel van a gépbe kötve)

Ezzel közlik egymással az összekötött cuccok, hogy átviendõ adat áll készen.

Szerintem kezdd azzal, hogy kábelt cserélsz a modem és a gép között.

(gondolom külsõ modemrõl van szó, ezek alapján)
Crokin
1-es érintkezõ DCD (DATA CARRIER DETECT)
2-es érintkezõ R´D (RECEIVE DATA)
3-as érintkezõ T´D (TRANSMIT DATA)
4-es érintkezõ DTR (DATA TERMINAL READY)
5-ös érintkezõ GND (GROUND)
6-os érintkezõ DSR (DATA SET READY)
7-es érintkezõ RTS (REQUEST TO SEND)
8-as érintkezõ CTS (CLEAR TO SEND)
9-es érintkezõ RI (RING INDICATOR)

Ezt is találtam.

Repatarurgyán

Crokin
Hogy kapcsolod be a modemet? Elõször a gép, aztán bootolás után a modem? Ha igen, akkor probáld meg úgy, hogy a modemmel kapcsolod be a gépet. (Bios-ban kell egy kicsit kotorászni, valami "wake up"-ot keress). De ez csak egy tipp részemrûl.

Repatarurgyán

Crokin
A DSR az valamiféle jel, amit a modem kiad... utánanézek

Repatarurgyán

PResident Evil
HELP !!!

ugyanez a problémám !!! egyszerûen megõrülök !!! kérlek titeket, segítsetek! vagy valaki, gép guru segítsen mert már a f*szom kivan hogy éjféltõl szeretnék netezni, és fél 3ig kell nyomkodni az enter-t hogy vmit lássak ! Eddig ment f*szául... mondjuk rá... nem kellett sokat tökölni vele, 5 perc erõszak után felment !!! NA DE EZ MÉGISCSAK 2 ÓRA !!! és nekem is ezt a hiba üzenetet küldi... kevés DSR modem inicializálásakor... MI EZ ??? XP-m van, és egy f*szrágó 56k modem... tudom tudom más idõket élünk, de nekem megfelel, vagyis eddig fasza volt... valamit tennem kell !!! Vmi helpet dobjatok nekem !!! elõre is köszi !!!

Amúgy pasz mi az a DSR 😊
Eddig még soha nem találkoztam ezzel a hibakóddal, pedig már láttam egysmást.
Na nekem el kell mennem... de így legalább aki tud segíteni az pár infóval gazdagabblesz. Csak holnap leszek online ismét. CSákó!

Azt mondod a vonal jó nem?
Amúgy milyen ISDN?
Mert akkor lehetnek vackok a dobozban is. Mondjunk ha már neteztél ezen a vonalon másik oprencerrel, akkor viszont nem hiszem, hogy a vonal lenne a hibás. Nem?

Ok. De mia franc az a DSR?
Én ganakszom a telefonvonalra is...
Mert én inkább hardware-s hibára gyanakszom, de az XP-nél nem lehet tudni. 😊

ha viszont mind 2 modemmel ugyanazt csinálja akkor érdekes... hmm. Mondjuk Home-ra még nem kellett feltennem modemet.
Netrõl szedtél friss drivert?
Vagy próbáltad szabvány modemnek beállítani?

Win XP Home
A modem eredetileg mûködött, másik modemmel is ez a gond. dial
Milyen XP? (SP? HUN? ENG? HOME? PROF?...)
Milyen modem? (DIAL? ISDN? MÁRKA?)

WinXP hálózati beállításakor ezt kaptam:
"Alacsony a DSR a modem inicializálásakor. Ellenõrizze a modem bekapcsoltságát. Hiba 777"
Természetesen ellenõriztem: modem a helyén, telefon mûködik, stb.