18
-
Pöty #18 Nem értem hogy a lassításank mi köze a sebességhez? Az egy erő, és ha a vonat hajtóerejénél nagyobb akkor lelassitja. De akkor is hülye példa mert a vonat nem mindegy merre megy, meg az se hogy pl, mókusok hajtják vagy nukleáris reaktor! lol -
Gabest #17 Csak hogy ez a bizonyítás könnyel elbukik a sokak számára kötelező jellegű "hiszem-ha-látom" paradicsom-próbán :) -
#14 Csak Tajekoztatasul kozlom, hogy a cikkben neutroncsillagrol van szo, ami nem egyenlo vas csillaggal, es a magneses ter nem a vas miatt van. Egy neutroncsillagnak az anyaga egeszen kulonbozik, a szokasos csillagok anyagatol. sokkal surubb, nem igazan atomos jellegu. persze van egy kis kerge, ami igen suru vas, de szerintem nem attol van a hihetetlen magneses ter. Bizonyara segit, a dolgon, de szerintem nem az okozza a fo effektust.
De lehet hogy tevedek.
Udv. -
Turmoil #5 Milyen sebességről? Szerintem bármilyen.
Aztán szépen felemelné a földről és asszimilálná:) -
rolika #4 biztos egy impresszív hasonlat akart lenni :)
csak egy kissé ellentmondásban van az "átrendezné a testünk molekuláit"-hasonlattal, nem? nem lelassítaná a mozdonyt, hanem "újrakonfigurálná" :D -
Yfel #1 ez olyan erő, ami elég lenne, hogy lelassítson egy mozdonyt a Hold távolságából
Csak én vagyok most nagyon fáradt, vagy ennek tényleg semmi értelme nem volt? Milyen sebességről lassítana le egy mozdonyt? hogy a többi felmerülő kérdést már ne is említsem :)))
Y