19
-
#19 Ahogy elnezem, itt meg mindig elnek egyesek, akik abban a tevhitben elnek, hogy linux = textmod.
Sajnos elkell keseritsem oket, hogy eleg sokfajta grafikus felulet letezik mar linuxra (is), tobbek kozott a ket nagyot hadd emlitsem, KDE, GNOME.
Es hogy nem lehet hasznalni desktopra?
En mar tobb mint 1 eve hasznalom.
Bongeszek, levelezek, zenet hallgatok, filmet nezek, szoveget szerkesztek, tablazatot kezelek, es mindezt teszem ugy, hogy 100% legalis a rendszerem es egy arva vasba nem kerult. -
#18 ez van, ilyen az élet.
valami olyan döntés, hogy a 300$ba kerülő biztonsági résekkel szándékosan teletűzdelt oprendszert cseréljük le nyílt kódú, ingyenes rendszerre csak akkor születhet, ha végre valakit kihagyott a m$... -
galocza #16 hááát... ennek kissé ellentmond, hogy hetente jönnek a hírek, hogy egyetemek, cégek és állami (!) szervek döntenek a linux mellett.
a win újabb verzióit olcsó trükkök sorozatával etették meg a pórnéppel. lehet, hogy most már jó, de ezek miatt akkor sem szimpatizálok vele. ha a játékok meglennének linux alá, szvsz a felhasználók nagyon komoly hányada dobná a win-t. és az, hogy ez az oprendszer ezzel terjedt el és nagyrészt ebből is tartja fent részesedését, komolyságát is mutatja kicsit. -
#13 Jol :) -
#12 belax megmondta, a linuxosok hülyék.
éppen most dobtam ki mind a 26 linux CDmet, illetve low-level formatot nyomtam a vinyómra! jól tettem? -
Yfel #10 Akkor meghajolok nagysága előtt :))) -
Power #9 belax nem csak a processzorokhoz ért ám! :-) -
Yfel #4 Érdekes, hogy ezzel csak most jött ki. A Linux közösség már a kampány eleje röhög rajtuk, hogy milyen ingyen reklámot csinálnak nekik... -
galocza #3 már csak 91,68 a részesedésük és máris elkezdenek kapálózni. utálom a negatív kampányt. na ezért sem szeressük a microsoftot... -
#1 > A Linux egy daganat
hmm.., szerintem meg bállmer egy daganat. :)