7782
-
#7621 Heh képek semmit nem mondanak a DNF-ről trailerek is vannak ugyanugy nem jelent meg -
#7620 Elkezdődött a nyáriszünet. Most szaporodni fognak. -
#7619 -
skristof #7618 banánt mindegyiknek! :) -
#7617 Ezt a topic-ot mindig megtalaljak az "erdekesek" (lds.: #7610):)) -
#7616 Commandos nevű játékot hol tudom letölteni? köszi -
#7615 Ha lusták vagytok visszaolvasni, akkor csak lapozgassatok, és nézzéztek meg a képeket! Többet mondanak minden szónál. -
#7614 Ez egy buggys játék lesz. remélem -
abonyitomz #7613 ez az A.S.K. Homework Buggy ez mi ????????? -
busman001 #7612 andyyyka már puskás az első durvan vezet nézzétek meg!
http://www.bestfootballer.com/ -
#7611 -
Andyyyka #7610 Hristo Stoichkov: 9078 votes ( 54.9 % )
Ferenc Puskas: 1658 votes ( 10.0 % )
Michael Ballack: 1559 votes ( 9.4 % )
http://www.bestfootballer.com/
Szavazzunk Puskásra:)
hozzuk fel az 1. helyre!!! :)
-
#7609 Megvan a kiemeltségnek a maga átka -
skristof #7608 probalevél.. lol
iphostbann_plz -
#7607 Sorry hogy ide írok ez csak egy próba levél! -
#7606 Gyerünk Gregorius ! ;) -
#7605 Lehet valami újat tudni a játékról?Az ASK weboldala annyira informatít,hogy szint már fáj -
#7604 Ez nagyon jól esett, köszönöm! Ez is rám fért. -
gazdi #7603 Hajrá, Gregorius! :) -
#7602 Mondjatok valami bíztatót, srácok! Rám férne. :) -
#7601 4-8 procirol szo sincs, ahogyan 64bitről sem ... (ez utobbi mondjuk fura) a motorstorm pedig a szokásos megjelenés előtti sony reklám eredménye :) meglátjátok, a valoságban ennyire nem néznek majd jol ki a gémek, kiderül, hogy aranyos kis render volt, amit láttál :)
láttunk már ilyet ... (psx, ps2 ... rémlik?)
konzolra az életben nem lesz normális szim, maximum a félmegoldások jutnak el az átlag konzoloshoz ... abbol sokat el lehet adni (gt4/forza)
csak reménykedem, hogy a topikoban valaha egy buggy game megjelenését ünnepeljük :) -
YaniMan #7600 Régi jó Commodore-os helikopter- vagy tanximulátorok, amikor a létező összes billentyűnek volt legalább egy funkciója... mikor fog ilyet tudni egy konzol? ;-b -
skristof #7599 x-box 2jé sem sz@r :))
mondjuk ps3-ban ezek az előfeldolgozó egységek nem rossz ötelt :)
mindenesetre a jövőben valszőszínüleg fordul a bili... sztem már inkább konzolra érdemes játékot fejleszteni -
-
#7597 Haaat, egy eleg jol mukodo dolog kellene hoza, mivel az uj konzolokban 4-8 db, 64bites, 3-4GHz-es procik vannak:))) -
#7596 Hát ja! Kéne hozzá ugye egy pöpecül teljesen működő 64 bites cuccos, új generációs vidkártya, és minimum egy DX10. aztán menne is!! :))) -
#7595 de csak kicsit :)) -
#7594 Gondolom:)) De egy kicsit nehez lenne azt az eromuvet ledolgozni PC-n:))) -
#7593 en csak leginkabb a grafika miatt mondtam hogy valami inspiralja az ASK-t:) -
#7592 arról.. -
#7591 A PS3-as motorstorm-ról beszéltek? -
#7590 A legnagyobb meglepetes, pozitivum szamomra, hogy van belsonezet es konzolos!! Lehet barmennyire is utos a grafika, az anim, ha egy autot hatulrol vagy lokharitorol kell tologatni, sz*rt sem er...
Pl. ott a Vison GT, brutalisan nez ki, de nevetseges a lokharito nezet:((( -
#7589 Láttam a videóját, nagyon állat. Az benne a szép, hogy már szinte előrerendereltnek néz ki, és ha ennek ellenére nem az, akkor húha lesz itt. -
#7588 HAhho!!!!! lattatok a motorstorm jatekot??????????????
nem mondok semmit azonkivul hogy az allllllam leesett!!!! -
Ibron #7587 :DDD...de yo nekem:DD....aha,szal vmi támogatási cucc.ok.
Ibron -
skristof #7586 -
#7585 Én meg azt hittem, hogy azért, mert ott van a címe mellett az a kis kék bigyó.
Egyébként Ibron, a problémád máris megoldódni látszi, már nincs a második helyen a topic, hála neked! -
#7584 mert ez egy magyar projekt és ez egy magyar oldal amely támogatja "ennyivel" őket... (röviden) -
Ibron #7583 Hy all!
áááááá,,baaaazzzzzzz...mé olyan különleges ez a topic,h akko os rögtöna 2dik helyen dekkoljon a moderátorok mögött,ha a legutolsó hozzá szólás monnyuk 10 perce vót és ebbe meg 10 napja írtak csak:D...de lehet,h többi s,ez csak példa volt:)..szalmé van ez mindig a 2dik helyen és mé nem esik vissza,ha nincs hozzá szólás?
Ibron -
skristof #7582 ehh...
és tényleg :\