25
Minden játéknál fagy a gépem...
-
#25 met!
egy kicsit be kell melegiteni a masinát előtte:)) -
Borg #24 Táp mekkora a gépben?
Nincsenek áramingadozások (panelben) stb? -
Zamat #21 Hi!
Tbird 1,3, GF 2 MX 32MB, 256 DDR.
ugyanez:
bizonyos játékok fagynak, csak reset
eleinte proci hűtésre gyanakodtam, hogy túlmelegszik és leáll, de csak 48 fokos újraindításkor, attól még nem kéne leállnia
megpróbálok video driverrel buherálni -
MR #20 Powermagic 8500-as videokártyám van és néhány játéknál fagy (Mafia,Jedi Knight 2). Ugyanilyen PM8500 kártya a gépben nem produkál fagyást. Egyébként minden gond nélkül megy (játékok, 3dMark2001SE,...) Próbáltam drivert cserélni, Windows újratelepítést... Mit csináljak? Van valakinek ötlete? Köszi -
Chabee #19 Nekem is voltak ilyen gondjaim, én lecseréltem a videokartya drivert és megszünt a gond, csak azt kell kitapasztalnod melyik az a driver amivel fog menni. Nem mindíg a legújabb a jobb. -
Yeahhh #17 Ja,sima Athlon... -
[Walaki]D`Lair #16 Az hát. A régi TB-ket nem lehetett húzni. (1.2-es XP meg nincs ) -
[Walaki]D`Lair #15 Az hát. A régi TB-ket nem lehetett húzni. (1.2-es XP meg nincs -
#14 Nekem Shuttle alaplapomvan VIA chippel és TNT2-m.
Ha hideg indítás után akartam közvetlenül játszani a Colin McRae rally-val kékhalál volt.
Ha előtte nyomtam egy kis Tiberian Sun-t és utána Colin nem volt semmi gond. A megoldás: az alaplaphoz a legújabb 4in1 driver a VGA-hoz a régi gyári. Azóta nincs semmi gondom. -
Yeahhh #13 1.2 -es athlon xp van 1333-on hajtva.Lehet hogy ez a gond?De eddig soha semmi baj nem volt mohaa,wolfenstein stb hiba nélkül futottak. -
Xboxman #12 Nekem ezt akkor csinálta a gépem amikor túl nagy volt az FSB... -
Yeahhh #11 Vagy csak simán fagy és csak resetelni lehet,vagy kék halál ismeretlen vxd hivás+egy csomó szám,+vxd vwin és megint egy csomó szám...a képernyőn -
#10 Milyen hibat ir ki PONTOSAN? -
Yeahhh #9 Ram kicserélve!!!
Fagyás vagy kékhalál....
Csak játék közben.Internet, office napokig hiba nélkül!
???? -
Yeahhh #8 Újabb tünet...
Pár perc játék után kék halál vxd vwin hiba.Ja vinyó rendberakva systemworks-szel.?????
Tényleg ram lesz...........:(((( -
Yeahhh #7 Van valami jó progi amivel ki lehetne szűrni a hibás hardvert? -
Yeahhh #5 Win újrarakva,új driver stb...A tünetek ujra jelentkeznek,hitman 2,nolf2 stb...
???? -
Xboxman #4 SZVZ egy 1300-as Athlon XP(asszem az 1500+ valodi orajale 1300) -
Borg #3 miazaz xp 1300? -
Kömike #2 Rakd újra a Win-t! -
Yeahhh #1 Adott egy xp 1300, 256 ram,geforce 256 tv-out.Mostanában szinte minden játék már rögtön indulásnál vagy egy pár másodpercel utána fagy.A hibaüzenet d3d8.dll re hivatkozik.Újraraktam a videodrivert a directx-et.Valami ötlet?
Köszi