50
Való Világ Zenéje Koós Réka közreműködésével és a készülő Villa Rap
-
hodila #50 Sziasztok!!!
Ha valaki tudna segíteni, hogy a "Volt egyszer egy vadnyugat" c. filmzene, amit szoktak játszani a VV-ban hol lehetne megtalálni, vagy hogy ki játsza ezt a változatot. Ez a változat kellene!!!
Előre is köszi! ! !
-
Nekem aza zene kéne, ami a VV2 végefele kiszavazás előtt ment, mialatt egyesével kihívták őket a riportszobába -
Majka Papa - Az ózdi hõs és
Rokker Zsoltti - Neszójjábe című albumához keresek borítót. -
lagzi lajcsi - kék a szeme
-
Majka Papa: Az ózdi hős albuma kéne. -
aha...nekem az ilyenek nem mondanak sokat, nem ebben a vilagban mozgok:P -
/me jelentkezik
szerintem joval tobben vagyunk a showk ellen, csak nem sokan mernek szolni, mert meg igy igy is kevesebben vagyunk a show-fanoknal...tipikus magyar kivancsisag, hogy nezzuk a bigbranert, es kozben vesszuk videjora a valovilagot, hogy egy percrol se maradjunk le, merthat minket erdekel minden, hisz az egyik embert utaljuk, a masikra kivancsiak vagyunk, mikor is dugjak meg, de a szomszednak azert szep konzervativan koszonunk, es felhaborodunk, ha netan leskelodik az ablakon...ehh, azert a media tudja, hogy kell az embereket meghulyiteni, es azon meg jooo sok penzt keresni -
nem hittem volna, hogy a multkor punk-topikbeli esemenyunk utan szot fogok veled erteni valaha is, de ebben rohadtul egyetertunk...bb es vv nyeroparos (??) a tipikus otthonulo alszent kukkoloknak keszult, akik minden vasarnap a templom padjat koptatjak, de a het tobbi napjan azon gondolkodnak, hogy melyik iranybol dofjek beled a kesuket...esatobbi -
RadeoN #30 nagyon-nagyon sajnálom azt az iskolát és osztályt, akik VillaRappel fognak szalagavatón mutatkozni. Szégyen, de ez a 'nagy magyar valóság'.
Igénytelenség atomrulez....

-
M.A.D. #29 jézus fasza a kereszten. van ilyen topic??? hány évesek vagytok??? ejakuláltatok már más kezétől?? -
KoPeti #27 Sziasztok!
Pl innen leszedheted:
http://kopappz.fw.hu
-
figaro #24 estére kint lesz figaroteam.uw.hu -
TomBond #23 Nekem megvan!
Megszüntették az oldalt?
Ezt honnan tudod? -
hmm. nekem nem tölt le semmit. vagyis letölt egy mp3-at, de abban nincs semmi. -
#11. ott a villa rap -
nincs mit... -
TomBond #14 köszike -
TomBond #13 mél ment :-) -
http://www.extra.hu/kekksz/Dopeman - Villarap.mp3 -
Ha vkinek kell VillaRap, az írjon nekem egy mailt... ;) -
Egyébként a Való Világ oldalán megtalálod a zenéit. -
isten hozott nálam öcsi ez a valo világ
pénz drogok fegyverek na meg a p... -
ADee #1 Hali! A Való Világ zenéjét keresem amit Koós Réka nyomat ha valakinek megvan vagy tudja hogy honnan lehet letölteni az irjon légyszi!