50
Való Világ Zenéje Koós Réka közreműködésével és a készülő Villa Rap
  • hodila
    Sziasztok!!!

Ha valaki tudna segíteni, hogy a "Volt egyszer egy vadnyugat" c. filmzene, amit szoktak játszani a VV-ban hol lehetne megtalálni, vagy hogy ki játsza ezt a változatot. Ez a változat kellene!!!

Előre is köszi! ! !
  • A-Tom
    Nekem aza zene kéne, ami a VV2 végefele kiszavazás előtt ment, mialatt egyesével kihívták őket a riportszobába
  • Patesz
    Majka Papa - Az ózdi hõs és
    Rokker Zsoltti - Neszójjábe című albumához keresek borítót.
  • zaki
    lagzi lajcsi - kék a szeme
  • Patesz
    Majka Papa: Az ózdi hős albuma kéne.
  • Gyiik
    aha...nekem az ilyenek nem mondanak sokat, nem ebben a vilagban mozgok:P
  • Gyiik
    /me jelentkezik
    szerintem joval tobben vagyunk a showk ellen, csak nem sokan mernek szolni, mert meg igy igy is kevesebben vagyunk a show-fanoknal...tipikus magyar kivancsisag, hogy nezzuk a bigbranert, es kozben vesszuk videjora a valovilagot, hogy egy percrol se maradjunk le, merthat minket erdekel minden, hisz az egyik embert utaljuk, a masikra kivancsiak vagyunk, mikor is dugjak meg, de a szomszednak azert szep konzervativan koszonunk, es felhaborodunk, ha netan leskelodik az ablakon...ehh, azert a media tudja, hogy kell az embereket meghulyiteni, es azon meg jooo sok penzt keresni
  • Gyiik
    nem hittem volna, hogy a multkor punk-topikbeli esemenyunk utan szot fogok veled erteni valaha is, de ebben rohadtul egyetertunk...bb es vv nyeroparos (??) a tipikus otthonulo alszent kukkoloknak keszult, akik minden vasarnap a templom padjat koptatjak, de a het tobbi napjan azon gondolkodnak, hogy melyik iranybol dofjek beled a kesuket...esatobbi
  • RadeoN
    nagyon-nagyon sajnálom azt az iskolát és osztályt, akik VillaRappel fognak szalagavatón mutatkozni. Szégyen, de ez a 'nagy magyar valóság'.
    Igénytelenség atomrulez....
  • M.A.D.
    jézus fasza a kereszten. van ilyen topic??? hány évesek vagytok??? ejakuláltatok már más kezétől??
  • KoPeti
    Sziasztok!
    Pl innen leszedheted:
    http://kopappz.fw.hu
  • figaro
    estére kint lesz figaroteam.uw.hu
  • TomBond
    Nekem megvan!
    Megszüntették az oldalt?
    Ezt honnan tudod?
  • Gladiator
    hmm. nekem nem tölt le semmit. vagyis letölt egy mp3-at, de abban nincs semmi.
  • Gladiator
    #11. ott a villa rap
  • KeKKSZike
    nincs mit...
  • TomBond
    köszike
  • TomBond
    mél ment :-)
  • KeKKSZike
    http://www.extra.hu/kekksz/Dopeman - Villarap.mp3
  • KeKKSZike
    Ha vkinek kell VillaRap, az írjon nekem egy mailt... ;)
  • Mr_Rob
    Egyébként a Való Világ oldalán megtalálod a zenéit.
  • Miguel
    isten hozott nálam öcsi ez a valo világ
    pénz drogok fegyverek na meg a p...
  • ADee
    Hali! A Való Világ zenéjét keresem amit Koós Réka nyomat ha valakinek megvan vagy tudja hogy honnan lehet letölteni az irjon légyszi!