9
  • Pheel
    #9
    Nokia normálisabb szériáiban van egy névhez több szám és van rendesen megadható hívásszűrés. Menürendszer megszokás kérdése, nekem a Nokiáé a legésszerűbb. Hangminőséggel sosincs bajom.

    Esetleg nem csak Ericssonban kellene gondolkodni. Annak van ilyen 10-es limit a hívásszűrésnél. Amúgy Ericsson hívásszűrése el van cseszve, mert azonnal lebuksz vele. Ugyanis a hívónál előbb csörög egyet és csak utána ad foglalt jelzést. Akkor már inkább a Nokia módi, hogy hagyja kicsörögni, csak nem jelez a készülék.

    Az tényleg jó lenne, ha meg lehetne adni, hogy ki nem hívhat és nem azt kellene, hogy ki igen. Nos, ez remélem idővel változni fog.
  • Pheel
    #7
    Nem tudom mi a bajod? Ha nem tetszik, ne vedd meg! Lehet kapni most is Ericsson A1018-ast meg Siemens A35-öst. Ha neked annyi elég, legalább olcsón megúszod :)
  • Pheel
    #4
    Lesz az még majd itt is olcsó! Addig meg csak kibírod és nem küldesz :)

    Gondolj a WAP-ra. Alig használta valaki régen, mert drága volt. Most meg majdnem mindenki általánydíjban használhatja GPRS-en fillérekért. Persze ha az ember Westeles és még Dominós is, akkor _még_ nem. Idővel majd ott is lesz Kánaán :)