5
GF4TI tvout problema
-
Csarli #5 FOREVER: Egyertelmuen szoftveres hiba, es nem jelentkezik megjelenitesben semmi, csak ilyen korulmenyes elohozni a kepet tevere. A 40.72 detonatort hasznalom, es tenyleg jo az overlayes moka benne, csak azt nem tudja, hogy a kepet atmeretezze. Igy 'szelesvasznuak' a 16:9 filmek (a legtobb DVD es DVDrip ilyen), ami zavaro szerintem, Inkabb a kep szelebol aldozok fel, de ne legyen fekete sav. Megprobaltam a 6.5.2 tvtoolt is, sajnos ugyanaz a jelenseg teljesen. Irtak tobb helyen, hogy 40.72 beta driver is lehet ludas, de jatekokhoz meg ez a jobb tapasztalatom szerint, szoval downgrade se lenne jo. Esetleg tudtok olyan lejatszot, amivel nview hasznalataval is 'kihuzhato' a kep? Csak ezert hasznalom egyelore ezt. -
Wajk #3 Ja, nekem Gef3Ti200 TV-Out van. Én a media playert használom és a TvTool 6.0-ásat. Nekem is volt bajom a 6.8-assal. A 6-os tökéletes.
Eddig mindent meg tudtam nézni és szépen ki van feszítve a nagyképernyős TV-n. -
Csarli #1 Van egy GF4 kartyam conexant TV chippel. Az nvidias driverben levo TVOUT nem elegitett ki, mert nem lehetett 'atmeretezni' vele pl. BSPlayerben a kepet a teven (Custom PanScan). A tvtool 6.8 pedig kicsit problemas. Boot utan nem mukodik, illetve feketete kepet ad ki csak, neha pedig siman csak hidegre fagy a windows, pedig a szinsavok meg jol jelennek meg. Ha a kepernyo beallitasainal kiterjesztem a desktopot a masodik kepernyore (ez a TV), majd ezt kikapcsolom, tehat csak on/off, akkor utana mar jol mukodik teljesen a tvtool is. Talalkozott valaki mar hasonlo problemaval? Vegulis mukodik, csak nagyon zavaroan maceras igy. Probaltam a kovetkezoket: masodik kepernyo letiltasa hw profileban, nview tiltasa, nview (program) kiszedese startupbol tweakerrel. Eddig nincs eredmeny. Jah, operacios rendszer Windows XP Prof.