Tony Tough

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Ha te leírhatod a véleményedet, akkor én miért nem? Csak tanácsot próbálok adni azoknak, akik nem tudják eldönteni, hogy leszedik vagy nem ezt az ocskaságot. Ja és javaslom, hogy ha ez tetszett, akkor játszál a LuacasArts-os kanadjátékokkal, mert a kedvenceid lesznek.
Még mindíg nem vittem haza. Mégiscsak a Tribunal helyett kéne? 😊)
Most valami Pharao Curse jön. Állítólag adventure.

Sephi
Egyebkent van egy olyan hogy valami Space Rocket kis helyseg ahol ki van alitva az egyik Tentacle a DOTT-bol 😊)))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

I.C.ram
Kibaszott szar játék, a Day of The tentecle koppintasa, olyan szar hogy az már fáj. Szar eröltett poénok.
Sephi
Jah en jol elakadtam😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Vidd. Tecceni fog 😊

Nekem megvan pár napja, de még nem vittem haza.

Sephi
Ahahha😊) En halara rohogom magam 😊 Rohadt jo ez a gem!

Sephi
Jaccot valaki ezzel a jatekkal? En jokat rohogtem rajta de meg csak az elejen vagyok es nem tudom hogy kell jelmezt szerezni😊 Pls help!

Sephi
Nekem nincs meg a 022 file 😞

Akinek megvan valahol pls jelezzen !!

Kiek van meg? Én nem találom DC-n sem. 😞(

Ramore
Miért nem folytatják az ilyen atomász játékokat vajon? (Day of the Tentacle, Maniac Mansion) Lucas Arts???
A grafika stílusában a Day of the Tentacles-re hajaz, meg a jatekmenet is olyasmi. A sztory szerint egy idióta magándetektívvel vagy, akinek rögtön az elején elrabolják a nem kevésbé idióta kutyáját...
azaz...😊)) point and click-es.
nagy blõdségnek tûnik. 😊)

Ramore
Remélem jó kis régi feelinges játék lesz!
Sephi
Szal alitolag valami kaland jatek kepekbol itelve egesz bugyuta lehet. Most toltom holnap majd irok rola. Olyan stilus alitolag mint a Monkey..