Tony Tough
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha te leírhatod a véleményedet, akkor én miért nem? Csak tanácsot próbálok adni azoknak, akik nem tudják eldönteni, hogy leszedik vagy nem ezt az ocskaságot. Ja és javaslom, hogy ha ez tetszett, akkor játszál a LuacasArts-os kanadjátékokkal, mert a kedvenceid lesznek.
Még mindíg nem vittem haza. Mégiscsak a Tribunal helyett kéne? 😊)
Most valami Pharao Curse jön. Állítólag adventure.
Most valami Pharao Curse jön. Állítólag adventure.
Egyebkent van egy olyan hogy valami Space Rocket kis helyseg ahol ki van alitva az egyik Tentacle a DOTT-bol 😊)))
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Kibaszott szar játék, a Day of The tentecle koppintasa, olyan szar hogy az már fáj. Szar eröltett poénok.
Jah en jol elakadtam😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Vidd. Tecceni fog 😊
Nekem megvan pár napja, de még nem vittem haza.
Ahahha😊) En halara rohogom magam 😊 Rohadt jo ez a gem!
Jaccot valaki ezzel a jatekkal? En jokat rohogtem rajta de meg csak az elejen vagyok es nem tudom hogy kell jelmezt szerezni😊 Pls help!
Nekem nincs meg a 022 file 😞
Akinek megvan valahol pls jelezzen !!
Akinek megvan valahol pls jelezzen !!
Kiek van meg? Én nem találom DC-n sem. 😞(
Miért nem folytatják az ilyen atomász játékokat vajon? (Day of the Tentacle, Maniac Mansion) Lucas Arts???
A grafika stílusában a Day of the Tentacles-re hajaz, meg a jatekmenet is olyasmi. A sztory szerint egy idióta magándetektívvel vagy, akinek rögtön az elején elrabolják a nem kevésbé idióta kutyáját...
azaz...😊)) point and click-es.
nagy blõdségnek tûnik. 😊)
nagy blõdségnek tûnik. 😊)