Olcsó mp3 lejátszó?
Oldal 1 / 6Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Üdv
van nekem egy control line 1Gb-os mp3 lejátszóm... az egyik probléma hogy úgy kaptam és ebbõl kifolyólag nincs hozzá semmim ... hiába gugliztam nem találtam róla semmit
a másik probléma amiért ide írok hogy hiába pakolok rá bármilyen és bármennyi zenét és bárhova... bekapcsolás után közli hogy no file.... de amint visszadugom gépre ott vannak a zenék rajta
esetleg vki tudja hogy hol lehet hozzá találni szoftvert vagy vmi használható dolgot ?
vagy ívesen javítsam (kuka) :DDD
elõre is köszönöm
van nekem egy control line 1Gb-os mp3 lejátszóm... az egyik probléma hogy úgy kaptam és ebbõl kifolyólag nincs hozzá semmim ... hiába gugliztam nem találtam róla semmit
a másik probléma amiért ide írok hogy hiába pakolok rá bármilyen és bármennyi zenét és bárhova... bekapcsolás után közli hogy no file.... de amint visszadugom gépre ott vannak a zenék rajta
esetleg vki tudja hogy hol lehet hozzá találni szoftvert vagy vmi használható dolgot ?
vagy ívesen javítsam (kuka) :DDD
elõre is köszönöm
sziasztok egy grundig típusú pendrive formátumu mp3 lejátszóm van.valami történt vele az utóbbi hetekben mert amikor csatlakoztatom a gépemhez,egyszerûen nem kommunikál a géppel,még hibaüzenet sem jelenik meg.nem férek hozzá a zenéimhez.a kijelzõ világít,de nem ismeri fel a gép ami azelõtt felismerte.megpróbáltam a többi usb-n is de semmi.másik gépen,sõt egy x-box 360-on is próbálkoztam és semmi.a lejátszás és a rádiója egyébként mûködik,de a géppel nem teremt kapcsolatot.mi lehet a hiba,javítható e vagy vegyek újat.(szétszedtem és megvizsgáltam az usb csatlakozó forrasztásait is de úgy tûnik rendben van)
Hali sziasztok
Akit érdekel bõvebb infóért cserébe keressen fel pm en
Megszabadulnék eme lejátszótól
Akit érdekel bõvebb infóért cserébe keressen fel pm en
Megszabadulnék eme lejátszótól
sziasztok! 12ezerért átadnám valakinek a meizu m6os 2gb-os lejátszómat itt pesten minél hamarabb, mondjuk holnap?!!!:) teljesen jó álapotban van, 1 hónapos kb, minden cuccosával, doboz, stb..
sziasztok!!
vettem egy mp3 at dimarson de nem ismeri fel a gép azt irja a total hogy nincs ilyen meghajto de felismeri tehghát rátudok kattintani az i meghajto de aztán kiirja hogy nincs ilyen meghajto!!
Van valakinek valami tippje?? Elöre is köszi..
vettem egy mp3 at dimarson de nem ismeri fel a gép azt irja a total hogy nincs ilyen meghajto de felismeri tehghát rátudok kattintani az i meghajto de aztán kiirja hogy nincs ilyen meghajto!!
Van valakinek valami tippje?? Elöre is köszi..
okés köszi:D
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Sztem az áráért elég jó. Alaplejátszó, és mivel Walkman, sokkal jobban szólhat, mint az átlag.
Regards,
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Sziasztok!
Vettem egy Control Line mp3 lejátszót 1GB, FM rádió. Hét színben villog a háttér, nem tudjátok be lehet-e állítani hogy csak 1 szín világítson?
ez:

Vettem egy Control Line mp3 lejátszót 1GB, FM rádió. Hét színben villog a háttér, nem tudjátok be lehet-e állítani hogy csak 1 szín világítson?
ez:

256-os van és nem volt vele eddig baj.
Az adatlapja ugyan nem írja, de ogg-ot is lejátszik. Tulajdonképpen egy korábbi Yepp típus...
Az adatlapja ugyan nem írja, de ogg-ot is lejátszik. Tulajdonképpen egy korábbi Yepp típus...
Eladó egy használt, jó állapotú, 1GB-os fekete színû Stormblue AV700-as Audio/Video Player minden gyári tartozékával dobozban, frissített szoftverrel!
Irány ár: 18 ezer Forint
Ha valakit érdekel: itt nézzen körül!
sziasztok, nincs véletlenül valakinek dana mp3 lejátszója? Vagy nincs tippe, mert most vettem egyet és tud lejátszani .amv videoformátumot, de az összes videónak iszonyú halk a hangja egnagyobb hangerõnél is. Lécci segítsen valaki!!
Manapság van valami jó típus?
Mert venni szeretnék egyet én is, de ebben a témában nem vagyok otthon.
Az nagyon fontos az is, hogy rendes rádió legyen benne, mert most K700i -t hallgatok a buszon, de eléggé zavaró, hogy gyakran nem bírja befogni a jelet.
Az mp3-as lejátszókban RDS rádió van?
MErt most láttam, hogy már a SE-telókban is az van.
Mert venni szeretnék egyet én is, de ebben a témában nem vagyok otthon.
Az nagyon fontos az is, hogy rendes rádió legyen benne, mert most K700i -t hallgatok a buszon, de eléggé zavaró, hogy gyakran nem bírja befogni a jelet.
Az mp3-as lejátszókban RDS rádió van?
MErt most láttam, hogy már a SE-telókban is az van.
Vettem ma egy mp3 lejátszót .. Dimarson tipusú, nem volt nagy pénz , 22 ezer ft-ba került .. Próbálgattam itthon, rádiót stb .. Aztán egyszercsak kikapcs .. Feltettem töltöre, azzal a gyanúval, hogy lemerülhetett .. De már jónéhány órája tölöm, és nem hajlandó bekapcsolni .. Van valakinek ilyen lejátszója ? Volt vele hiba ?
► http://www.rgtruckz.hu/ ◄
az sajnos drága, nekem valami fapados, strapabíró model kellene
Csak az iRivert ismerem, az IMP450-tõl fölfelé nagyon jó, de olcsónak nem nevezném.
Új diskman-t keresek, mert kipurcant a régi, tudtok ajánlani valami márkásat ami jól mûködik és olcsó?
Na és errõl mit gondoltok? Teac MP-300 512MB színes képernyõje is van.Nézzétek meg
Mi a baj vele? Mi a baj vele? Áruld már el!
Miért? Mi a baj vele?
Köszi szépen a segítséget, holnapután megyek megvenni.
Ez a sandisk nagyon jól néz ki.
Ez a sandisk nagyon jól néz ki.
Néztem neten, azt mondják róla, hogy nagyon jó, meg tényleg szépen is néz ki. Szerintem vegyed! :D
Egy másik kérdés, lehet, hogy hülye lesz, de nem baj. :D Szóval én már ezer éve gondolkodok, hogy milyen lejátszót vegyek, eddig tetszett az MSI MEGA Player 533, belsõ memória + bõvíthetõ kártyával, viszont néztem egy havernál és olyan apró, de nekem nagyon zavaró hibája van, hogy nem lehet könyvtárakban lépegetni, hanem egyszerûen csak elõre meg hátra tekerni, és ha pl. van 100 szám fenn szépen könyvtárakba rendezgetve, akkor is ezer évig kell keresgetni, amit épp hallgatni akarok... Esetleg tud valaki olyan bõvíthetõ lejátszót, amiben ez nincs így?
Egy másik kérdés, lehet, hogy hülye lesz, de nem baj. :D Szóval én már ezer éve gondolkodok, hogy milyen lejátszót vegyek, eddig tetszett az MSI MEGA Player 533, belsõ memória + bõvíthetõ kártyával, viszont néztem egy havernál és olyan apró, de nekem nagyon zavaró hibája van, hogy nem lehet könyvtárakban lépegetni, hanem egyszerûen csak elõre meg hátra tekerni, és ha pl. van 100 szám fenn szépen könyvtárakba rendezgetve, akkor is ezer évig kell keresgetni, amit épp hallgatni akarok... Esetleg tud valaki olyan bõvíthetõ lejátszót, amiben ez nincs így?
Sziasztok! Most szeretnék venni egy Creative MuVo V200 512MB lejátszót. Mi a véleményetek róla? Van esetleg valakinek ilyen lejátszója?
Ahham, vágom, köszi szépen az infókat!
Aham, és MMC-bõl meg SD-bõl is van kicsi, meg MMC-bõl van 4.0-ás, más lábkiosztással, SD-bõl van még mini és MIcro és Transflash ... szóval a kettõbõl összesen van vagy tucatnyi verzió :)
Szóval a MultiMediaCard(MMC) 32x24 mm alapterületû és 1,4 mm vastag.
A SecureDigital (SD-card)azonos méretû az MMC kártyával, DE 2,2 mm VASTAG!!!
Mivel az SD-kártya 9 érintkezõjébõl 7 az MMC-kártyán is megvan, ezért azok a készülékek amelyek SD-kártyát tudnak fogadni, tudnak MMC-t is. De ez fordítva nem igaz mert az SD nem fér be az MMC helyére.
Remélem tudtam egy kicsit segíteni.
A SecureDigital (SD-card)azonos méretû az MMC kártyával, DE 2,2 mm VASTAG!!!
Mivel az SD-kártya 9 érintkezõjébõl 7 az MMC-kártyán is megvan, ezért azok a készülékek amelyek SD-kártyát tudnak fogadni, tudnak MMC-t is. De ez fordítva nem igaz mert az SD nem fér be az MMC helyére.
Remélem tudtam egy kicsit segíteni.
Röviden: Ég világon semmi, a vagy harmic féle memóriakártya zsír ugyan az, csak nehoyg kompatibilisek legyenek, más a lábkiosztásuk ... meg jó esetben az írás/olvasási sebességük :)
Viccet félretéve: Az SD-t azért hívják Secury Digital-nak, mert elvileg letitkosítható jelszóval(?) a rajta lévõ adat. Élõ emert nem láttam, aki használta volna.
Viccet félretéve: Az SD-t azért hívják Secury Digital-nak, mert elvileg letitkosítható jelszóval(?) a rajta lévõ adat. Élõ emert nem láttam, aki használta volna.
Jók ezek az SD- meg MMC-kártyával bõvíthetõ lejátszók, csak azt nem értem, hogy végülis mi a különbség a két fajta kártya között? Valaki el tudná magyarázni?
"Létezik olyan MP3 lejátszó, ami Pendrive ról tud lejátszani?"
Crative régi modeljei ilyenek voltak, de elvileg csak a sajátjával mûködött (merthogy ez egy kétfelé szétszedhetõ cucc volt), nem hiszem, hogy más pendrivval mûködne.
Crative régi modeljei ilyenek voltak, de elvileg csak a sajátjával mûködött (merthogy ez egy kétfelé szétszedhetõ cucc volt), nem hiszem, hogy más pendrivval mûködne.
Audioban a Grundig az életben nem volt márkás. MP3 lejátszóknál (pláne CD-s lejátszónál) elég gyenge volt, sok "noname" cucc többet tudott és jobban szólt nála.
"a Canon nem gyárt mp3 lejátszót,..."
Lehet, de a Canyon se :)
Õk olyan tipikus "átcsomagoló" cég, mint pl. a Trust vagy a Genius.
Nem biztos, de az "eredeti" változatok azt hiszem Digiball(?) néven kaphatóak, meg még vagy 20 másik név alatt is. (Lásd még Telstar lejátszó 30 más "márkanév" alatt)
Lehet, de a Canyon se :)
Õk olyan tipikus "átcsomagoló" cég, mint pl. a Trust vagy a Genius.
Nem biztos, de az "eredeti" változatok azt hiszem Digiball(?) néven kaphatóak, meg még vagy 20 másik név alatt is. (Lásd még Telstar lejátszó 30 más "márkanév" alatt)
Ha IXA szériás, akkor itt:
Mercury Support - IXA Download
Mercury Support - IXA Download
van egy Mercury pendrive om de a win 98 nem látja. Hol lehet letölteni a szükséges programot hozzá?
nekem egy MSI MegaPlayerem van, SD bõvítõvel. Netessék nagyon nézni, hiszen hangzása nem a legjobb, deviszont hivatalossan 6e-ért vettem! semmi bajom vele.
(O_o)
Aham, köszi szépen, akkor valószínû, hogy a közeljövõben befektetek egybe.
Na béke...
Na béke...
Nekem is ilyen lejátszóm van.
Csak ajánlani tudom.
Ja a Canyon névnek semmi köze sincs Canonhoz.
A hasonlóság csak apróság lévén,hogy a Canon nem gyárt mp3 lejátszót,tehát a megtévesztés esete nem áll fent.
Csak ajánlani tudom.
Ja a Canyon névnek semmi köze sincs Canonhoz.
A hasonlóság csak apróság lévén,hogy a Canon nem gyárt mp3 lejátszót,tehát a megtévesztés esete nem áll fent.
nekem Grundig van ( #238) és annál is ugrik a track néha, meg kikapcsol, szóval a márkásak se tökéletesek, lehet hogy egy névtelenbõl kifogsz egy jó szériát
Létezik olyan MP3 lejátszó, ami Pendrive ról tud lejátszani?
Olyat már láttam, amibe Flash kártyát lehet bedugni, és arról tudja lejátszani a zenét, de amibe usb-t lehet bedugni, még nem :C
Olyat már láttam, amibe Flash kártyát lehet bedugni, és arról tudja lejátszani a zenét, de amibe usb-t lehet bedugni, még nem :C
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
Heló mindnekinek!
A Canyon mp3lejátszókról mit hallottatok? Elég olcsón láttam õket, az eladó arc szerint jók, mert õ is ilyet vett a barátnõjének, de ez nekem nem valami meggyõzõ, fõleg azért mert a Canyon nagyon emlékeztet a Canonra, és ez olyan mint mikor a piacon találsz Tochifa elemet...
Ti mit gondoltok, valami tapasztalat van ezzel kapcsolatban?
A Canyon mp3lejátszókról mit hallottatok? Elég olcsón láttam õket, az eladó arc szerint jók, mert õ is ilyet vett a barátnõjének, de ez nekem nem valami meggyõzõ, fõleg azért mert a Canyon nagyon emlékeztet a Canonra, és ez olyan mint mikor a piacon találsz Tochifa elemet...
Ti mit gondoltok, valami tapasztalat van ezzel kapcsolatban?
Hello!
Érdekelne, hogy érdemes-e Telstar UFM-320-as tipust vásárolni? Számomra ez teljesen ismeretlen gyártó. Ha valaki érdemi információval tudna szolgálni, kérem tegye meg! Köszönöm!
Érdekelne, hogy érdemes-e Telstar UFM-320-as tipust vásárolni? Számomra ez teljesen ismeretlen gyártó. Ha valaki érdemi információval tudna szolgálni, kérem tegye meg! Köszönöm!
Üdv!
Szeretnék venni, vagy cserélni valakivel egy mp3 lejátszót! Persze csak olyat ami tetszik!
Amit tudnék érte adni: sound blaster 5.1-es hangkártya, lg 52x cd-rom, egy félig rossz videó, egy hordozható cd lejátszó!
Ár 6000 alatt!
Címem: [email protected] Képet küldjetek ha tudtok
Szeretnék venni, vagy cserélni valakivel egy mp3 lejátszót! Persze csak olyat ami tetszik!
Amit tudnék érte adni: sound blaster 5.1-es hangkártya, lg 52x cd-rom, egy félig rossz videó, egy hordozható cd lejátszó!
Ár 6000 alatt!
Címem: [email protected] Képet küldjetek ha tudtok
A kemény munka a késõbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
M Markt, Grundig mp3 discman 8000 Ft
ingyen van!
ingyen van!
nem tudja vki hogy mpman mp3 lejátszot hol tudnának megszervizelni?
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Oldal 1 / 6Következő →