Internet: A vírusok otthona, a hackerek eszköze
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mivan ?😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Természetes, tökéletes védelem nincs, aki nagyon be akar jutni, egy kis hozzáértéssek bejut bármelyik otthoni gépre.
Én enek ellenére azt mondom, hogy valami ZoneAlarm-hoz hasonló tûzfalprogram igenis jól jön, ugyanis a warez oldalakon fellelhetõ egyszerûbb támadó programokkal szemben (amelyeket minden féle hozzáérték nélkül egy 10 éves kisgyerek is gond nélkül elkezel - beírja az IP címet, és rányom a "KILL" gombra) hatékony védelmet jelenthet. Márpedig ha minden igaz, az átlag netre kötött gépeket ért támadások nagy rész ilyen.
Én enek ellenére azt mondom, hogy valami ZoneAlarm-hoz hasonló tûzfalprogram igenis jól jön, ugyanis a warez oldalakon fellelhetõ egyszerûbb támadó programokkal szemben (amelyeket minden féle hozzáérték nélkül egy 10 éves kisgyerek is gond nélkül elkezel - beírja az IP címet, és rányom a "KILL" gombra) hatékony védelmet jelenthet. Márpedig ha minden igaz, az átlag netre kötött gépeket ért támadások nagy rész ilyen.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Hát.. azért nem mind1, hogy a sarki fûszeres is be tud törni hozzád, vagy csak a legelvetemültebb Kevin fanatikusok...
Szal szerintem ha valaki be akar torni egy gepbe akkor be is fog szal nem kinlodok en a vedellemel. A jo megoldas meg hogy legyen meg egy hardod amin fent van a jelenlegi adataink pontos masolata oszt akkor tamadhat a Jurgen Klinsman is mert nem erdekel.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"