Avril Lavigne
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Énekesnõ ? punk ? rock ? poppunk ? inkább egy kalap sz@r!!
A zenéje a legordenárébb popzene minimális rockos behatással, egy 12 éves kilánynak jobb hangja van mint neki, a szája akkora mint a bécsi kapú, pedig õ maga egy nagy nulla. Az a szomorú hogy ilyenekre mint ez az avril igény van. Az ex rajongóin is látszik hogy már elpártoltak tõle és kerestek igazi tehetségeket. Avril a 12 éves kislányok zenéje. Ráadásul ennek a csajnak az a stílusa ami a divat, amikor a rózsaszínes stílus divatba jött naná hogy õ is egy cicababa lett. A kapcsolatai miatt is utálom , egyszer még Deryckel jár aztán MM-al próbálkozik most a Nickelbackre szállt rá.
Ezt a csajt nem lehet punknak meg rockernek nevezni, ez csak egy divaténeesnõ, teljesen megcsinált, béna, mû, pózer stílussal. Remélem nem lesz már sokáig sztár!
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
www.gportal.hu/portal/posters
na, ez a nem mindegy.
Nemrég indultam az osztályommal egy versenyen, ahol a fõdíj egy skóciai osztálykirándulás!!
http://www.turistaosztaly.hu/
Még lehet rá jelentkezni azt hiszem:)
nagyon bírom már ahogy Avril virítja mind a kétszáz fogát :D:D
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Fõoldal IT/Tech Tudomány Játék Mobil Digicam Film Letöltés Apró Fotólabor WebTop Tárhely Szerverhosting Áruház
Fõoldal IT/Tech Tudomány Játék Mobil Digicam Film Letöltés Apró Fotólabor WebTop Tárhely Szerverhosting Áruház
tetszik ez a stílus amiben nyomja, meg aztán a suna sem gyenge :Dd
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Vagy a probléma,vagy a megoldás része vagy.
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Tehát nem fog hirtelen poppot játszani, ebben biztos vagyok:))
Qwerty4
Sztem ez is jól áll neki:)))
Sõõõt...
Itt 1 kép az esküvõröl:))
(Ha minden igaz)
Qwerty4
Nem is tudtam hogy ezt így is lehet csinálni:)
Kösz a tippet:))
legjobb ha találsz egy olyan szerkezetû weboldalt, ami tetszik neked és azt kezded átszerkeszteni
<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Öööö... nem tucc ilyen oldalakat ahol lehet normális oldalt készíteni? Mert már próbáltam párat, pl: zoomshare, play.hu
Meg ilyenek, de nem boldogulok.
Még próbálkozok, és majd szólok ha megvan.<#nyes>#nyes><#vigyor5>#vigyor5><#vigyor2>#vigyor2>
mert ha komolyan gondolod a fansite kreálást, akkor érdemes lenne a szerkezettel és a külsõvel is foglalkozni
jah te írtál nekem a chaten az oldalon:)))
Sajna én nem értek naggyon más weblap szerkesztéshez, pedig már próbátam...
Ez meg 1szerû, és sztem már tömeggyártmány... de hát! nem tom.
kár hogy gportalos, szerkeszthetnéd valami igényesebb módon is
sok fog!
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
ezt nem gondoltam volna, szerintem nem illenek össze, de majd elválik meddig maradnak együtt, ne nekem legyen igazam