6
  • CAD
    #6
    Igy van, csak ugye azt viszonylag kis reteg hasznalja es valoszinuleg total erdektelen lenne... meg az illetekesek ugysem innen ertesulnenenk... mondjuk imho az sem akinek az autoupdateje ve van kapcsolva.
  • CAD
    #3
    lola: szerintem picit paranoias vagy ... amugy meg ha firewall mogott csucsulsz (es most nem eppen sajat gepeden futo cuccost ertek) viszonylag konyebb szurni az ilyeneket... mindenestre nem hiszem, hogy neked mint atlagfelhasznalonak!magyarorszagon! olyan nagyon felned kellene ilyen dolgoktol, hacsak nem vagy terrorista, nem terjesztes gyerekpornot es bombat sem akarsz kesziteni - marpedig feltetelezem hogy nem... amugy meg ha igy is lenne, akkor sem random hatolgatnak be imho ido meg oda, mert az iszonyat sok gep, tehat valami rautalo magatartast kell mutatnod.

    En elhiszem hogy ntfs-kodolhato de szerintem nem az a megfelelo megoldas... amugy imho szerintem nem olyan konnyu azt a 64 bitest "feltorni" - bar en inkabb a kitalalast mondanam.
  • mir
    #2
    ez van.
    az NTFS filerendszer bizonyos állományait lehet titkosítani fazsa 128bites kóddal, ami már igencsak nehezen törhető fel még ma is. szuperszámítógépekkel esetleg, de akkor sem 2 nap alatt.
    király.
    azt viszont nem reklámozták, hogy a 128bites kódból mindössze 64bit változik, a másik 64 állandó.
    64bites kódot már csöppet sem nehéz feltörni.