INTEL
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Once you go Mac. You\'ll never go back\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
GanXstaZolee#2709
Next PC upgrade: 2022
GanXstaZolee#2709
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
INTEL Core 2 Duo E6700 2,67GHz Box 67.250 Ft
Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz Box 46.920 Ft
INTEL Core 2 Duo E6600 2,40GHz Box 48.990 Ft
Azthiszem ebbõl szerintem 6750-et fogok venni márha vagy ha csökken az ára akkor E6600!
Amirõl azt látom fórumokon, hogy sok bajom lehet vele, azt szintén.
Viszont, ha ismerõs, aki eddig 10-bõl 10-szer olyat javasolt ami tökéletesen mûködött, azt mondja, hogy használjak x cuccot, azt elfogadom.
Nem vallási kérdés, mert akkor most VGA-ból Radeont keresnék és nem nVidia csipest. :-)
De mondom: nem vagyok egy hardcore gamer, nekem bõven elég, hogy mûködik és hogy bízom is benne. (hiába mûxik, ha egyre azt lesem, hogy vajon jó-e még...)
... az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól tart, hogy ez így van...
Másrészt az "Ettõl a gyártótól még nem láttam rosszat" vagy a "Ilyennel még nem volt problémánk" dolog az nálam vallási kérdés, és én speciel ilyenben nem hiszek. Ilyen csak a marketingszövegekben és a tündérmesékben van.
Intel erre tökéletesen alkalmas.
... az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól tart, hogy ez így van...
Eddig inteles cuccal nem volt bajom, másokkal már bõven.
Egyébként meg nem nevezném hozzáértõnek azt aki úgy válaszol a kérdésre, hogy vagy el sem olvassa, mire reagál vagy tudatosan mellébeszél.
FixY, kit értesz "hozzáértõn"? Aki Évek óta szerel össze Intel alaplappal mindenkinek gépet, mert az a tuitjó, azt' azt sem tudja ki gyártja és mit tud? Mert ismerek pár ilyen arcot. Miközben 2/3 áron kapsz olyna lapot, ami ugyanolyan szttabil, de sokkal többet tud ... és lehet azt is AsusTek, MSI, vagy a többiek gyártották, mint az Intel lapokat.
Mondom INTEL GYÁRTMÁNYÚ alaplapot keresek...
GanXstaZolee#2709
(vagy nem is lesz? Mintha valahol azt olvastam volna, hogy az intel a jövõben kizárólag "márkás" gépekhez ad alaplapot, a házilag összebarkácsolt gépeknek marad az összes többi - ez igaz lenne? )
áram ingadozás miatt a gépem úgy tûnik cserélve lesz,
6600-oshoz milyen memóriát, és chipset-et ajánlotok? (asus alaplapra gondoltam, eddig bevált)
huhú mi lesz itt. írtam tegnap egy üzletnek és ezt a válasz kaptam.
igaz még a honlapon nem ez az ár van kint
Szerintem ez az E2xxx széria felejtõs...
Inkább 4xxx vagy 6xxx --> már ezek között sincs nagy árkülönbség.
Ha meg olcsó proci kell valakinek, akkor egyértelmûen Conroe-L
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
Intel 1.6GHz Dual Core 1MB dobozos Socket 775 E2140 bruttó 18000 kereken az aqua-ban. 3200MHz-re felhúzható, ami számítási teljesítményben egy 6GHz-es egymagosnak felel meg kb... persze csak ha támogatja a program a több magos procit...
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
Abban bizom hogy itt is olyasmi lesz az árzuhanás mint AMD-nél merthát ott 12ezret csökkent a 6000+-os.
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
\"autóbuzi elmebeteg vagy, aki direkt a hosszabb úton megy haza, mert arra több a kanyar\"
Akuma, mondtam, hogy az 50-es és 80-as végzõdésüeket nem vágom.
A lenti táblázat szerint meg lenne 90-es végzõdésû 6xxx széria virtualizáció nélkül, de lehet dobták a tervét?
(Bár P4-bõl is a végén jöttek a 9x5-ös butított verziók, egyszeri userek meg nem értettél mitõl olcsóbb.)